تجربه هاتون از مشاور داشتن
-
سلام
چند سال پشت کنکور بودم
چند تا مشاور داشتم
_ اولی: پیگیری و برنامشون خوب نبود
_ دومی: همه چی خوب بود ولی بنا به دلایلی باهاشون زیاد ادامه ندادم.
_ سومی: برنامه و پیگیریش اصلاا خوب نبود.
_ چهارمی: همه چی خوب بود(یکی از بهترین هایی که شخصا داشتم)-
علم کافی
-
با حوصله
-
با درک
-
برنامه خوب
-
پیگیری مناسب
تو اولین تماسی که داشتیم(برای معارفه) حدود به ۲۰ دقیقه صحبت کردیم. و تماس های بعدی(که به صورت هفتگی بود) ببش از ۱۵ دقیقه صحبت میکردیم و کامل هفته ای که میگذشت رو ارزیابی میکردن.
این خیلییی مهمه که همون اول کار شرایط تو رو بسنجه: مثلا چقدر کلاس میری . چقدر وقت آزاد داری. یا شاید شاغل باشی . شرایط جسمیت(اینو خودت توضیح میدی تا درنظر بگیره) و ... و متناسب با خودت ؛ برنامه بده.
یکی مشاورانی که قبل از ایشون بودن؛ تماسمون فقط ۲_۳ دقیقه(شاید کمتر) طول کشید که فقط گفت کنکوری هستی یا پشت کنکوری و بعد گفت : باشه؛ تا شب برنامه میفرستم😐
بدون پرسیدن شرایطم و ...
ی خاطره از ایشون:ی بار که نتونستم برم محل مطالعه (که تا خونه فاصله داشت) و بیشتر کتاب هام اونجا بود؛ نتونستم مطالعه زیاد داشته باشم(ناگفته نماند که با وجود مخالفت خانواده ؛ بدون وسیله تا اونجا رفتم و برگشتم ولی کلید نبود(محیط اطراف ناامن و هوا هم به شددت گررم) بعدش برگشتم و خانواده مانع شدن که دوباره برم) ؛ شب که به مشاورم گفتم. باوجود توضیح دادن شرایطی که برای اولین بار برام پیش اومد؛ با لحن خیلییی بدی گفتن خانم!! اگه از اول کار بخواد اینطور باشه نمیتونم با شما کار کنم و ... کلا بغض گلوم رو گرفته بود و حرفاشون رو تایید میکردم که فقططط تموم بشه ...
رتبه دو رقمی(فکر کنم بین ۳۰ تا ۳۹) کنکور هم بودن😊😑 ...
پس یادت باشه که رتبه کنکور مشاورت و اینکه چی میخونه لزوما مهم نیست.
مهم: تجربه و درک و علمیه که افراد دارن✅
مشاور همه چی نیست(با تاکید فراوان ... )
پستلاش خودت رو هم میطلبه
سعی کن کامل و جامع برنامه ای که متناسب با خودت چیده شده رو انجام بدی(قبلش همه چی رو براش توضیح بده بهشون که خیلی خوب بتونن برات برنامه بچینن)
این نکته ای بود که خودم درست رعایت نکردم ...
باوجود مشاور همه چی تموم
معمولا برنامه رو کامل انجام نمیدادم ...
درصورت انجام دادن هم کیفیتش خوب نبود ...
و ...
که نتیجه ای که متناسب با تلاشم بود نصیبم شد=)
و بعد شد حسرت حسرت حسرت ...
فقط میشنیدم و باور نمیکردم . تا خودم تجربش کردم ...
خلاصه اینکه جوری تلاش کن که بعد ها حسرت نخوری (که میتونستم و انجام ندادم ... )
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم😇🌹
موفق باشی✨ -
-
فکر نکن مشاور داشتن همیشه باعث موفقیت میشه هی مشاور بیاد برنامه بده زنگ بزنه پیگیرت باشه تا وقتی خودت نخای خودت تلاش نکنی و عمل نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی:)
Hako
مرسی
خودم واقعا چندروزه جدی شروع کردم و دارم میخونم
میترسم با همه این تلاشا نتیجه خوب نشه چون یه موقع راهنماییاش به اندازه کافی خوب نباشن یا کافی نباشن
البته توی مدت این یه هفته حرفا و برنامه ش واقعا منطقی و متناسب بود -
نظر شخصی من اینه که همه مشاورا یه کار رو میکنن. حرفایی که میزنن رو با دوتا سرچ تو گوگل هم میشه خوند. مشاور خوب مشاوریه که بتونی باهاش ارتباط بگیری ، به بهونه اینکه سرش شلوغه نپیچونه یا روانشناسی زرد استفاده نکنه تو هردوکلمش که این یه مورد خیلی مهمه😭😂
و درکل مشاوره ها و راهنمایی هاش در خصوص ساعت مطالعه و تستی که میزنی منطقی باشه و توقع ساعت مطالعه یه بچه کنکوری رو از تو نداشته باشه همین -
نظر شخصی من اینه که همه مشاورا یه کار رو میکنن. حرفایی که میزنن رو با دوتا سرچ تو گوگل هم میشه خوند. مشاور خوب مشاوریه که بتونی باهاش ارتباط بگیری ، به بهونه اینکه سرش شلوغه نپیچونه یا روانشناسی زرد استفاده نکنه تو هردوکلمش که این یه مورد خیلی مهمه😭😂
و درکل مشاوره ها و راهنمایی هاش در خصوص ساعت مطالعه و تستی که میزنی منطقی باشه و توقع ساعت مطالعه یه بچه کنکوری رو از تو نداشته باشه همین -
من فقط مشاوره ندارم
موسسه که میرم هم آزمون اختصاصی خودش داره هم رتبه برتر ها بعد آزمون برات رفع اشکال میکنن
و همه با بچه ها توی گروه هستیم که البته هیچ صمیمیت نیست که در مورد چیزای دیگه صحبت کنیم فقط هرشب تایم مطالعه ارسال میکنیم
بله درصورت وجود همه اینا آره به شدت راضی هستم
و خب اگر ی شب گزارش نداشته باشیم زنگ به خانواده مون میزنه:/ هر هفته هم باید بریم مشاوره -
من فقط مشاوره ندارم
موسسه که میرم هم آزمون اختصاصی خودش داره هم رتبه برتر ها بعد آزمون برات رفع اشکال میکنن
و همه با بچه ها توی گروه هستیم که البته هیچ صمیمیت نیست که در مورد چیزای دیگه صحبت کنیم فقط هرشب تایم مطالعه ارسال میکنیم
بله درصورت وجود همه اینا آره به شدت راضی هستم
و خب اگر ی شب گزارش نداشته باشیم زنگ به خانواده مون میزنه:/ هر هفته هم باید بریم مشاوره -
Hako
مرسی
خودم واقعا چندروزه جدی شروع کردم و دارم میخونم
میترسم با همه این تلاشا نتیجه خوب نشه چون یه موقع راهنماییاش به اندازه کافی خوب نباشن یا کافی نباشن
البته توی مدت این یه هفته حرفا و برنامه ش واقعا منطقی و متناسب بود -
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on
-
تا خودت نخای مشاور هیچ نقشی نداره والسلام
-
سلامممممم✨
تجربه هاتون از مشاور داشتن چیه؟
و کلا توصیه ها و نکاتی که در مورد مشاور داشتن دارین رو ممنون میشم بگید
مشاور با چه ویژگی هایی خوبه یا بده؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم