زیست دونی
-
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
@romisa1234
چرا غلطهخب اینترفرون پروتئین مایع بین سلولیه که زیاد میشه
-
-
بچه ها روش خوندن ژنتیک چطوریه؟؟صب تا حالا دارم میخونم هیچی نفهمیدم
-
Mostafa_psy در زیست خوانی!! گفته است:
ژنتیک تخته سیاه رو بخونید
خیلی روون توضیح داده -
سلام همگی زیست خوان ها. دوستان یه سوالی داشتم، دقیقا کجای کتاب نوشته شده که میوز پرندگان تولید سلولهایی با کروموزوممضاعف میکنه؟
VictorKeke در زیست خوانی!! گفته است:
سلام همگی زیست خوان ها. دوستان یه سوالی داشتم، دقیقا کجای کتاب نوشته شده که میوز پرندگان تولید سلولهایی با کروموزوممضاعف میکنه؟
به نظرم در پایان میوز یک حتما باید کروموزوم های مضاعف داشته باشه تا بتونه میوز 2 رو انجام بده
-
@romisa1234
کلا از هرگونه توضیح اضافی معذوریداسطح لنفوسیت های خونو میبره بالا
به این ربط داره؟
بعد یه مدت میاره پائین@romisa1234
ببینید چند هفته انقدر زیاد نیست ک اینترفورن زیادی ترشح شه،مخصوص با دوره کمون 6ماه تا ده سالی ایدز...درضمن نگاه ب نمودار23کنید،تعداد تی ها بعد چند ماه تازه تغییر کوچیکی میکنه....ولی در تفکر نقادانه گفته،ازمایش پادتن بعد چندهفته بعد از ورود ویروس مثبت میشه،ک پادتن طبیعتا مقدار زیادی و فشار اسمزی خون رو بالا میبره -
@romisa1234
ببینید چند هفته انقدر زیاد نیست ک اینترفورن زیادی ترشح شه،مخصوص با دوره کمون 6ماه تا ده سالی ایدز...درضمن نگاه ب نمودار23کنید،تعداد تی ها بعد چند ماه تازه تغییر کوچیکی میکنه....ولی در تفکر نقادانه گفته،ازمایش پادتن بعد چندهفته بعد از ورود ویروس مثبت میشه،ک پادتن طبیعتا مقدار زیادی و فشار اسمزی خون رو بالا میبره -
@romisa1234
سوال تستی نیست،گفته «کدوما یعنی کدوم ها»درسته...ک همیش درستهخب اون موقع سوال میشد چن مورد درسته
-
@romisa1234
اخه هر وقت اونطوری میذارم کسی جواب نمیده (نمونش شما ک میگین آلرژی دارم بهشون!)
درنتیجه باید عامیانه گفتش تا نترسن از اشتباه جواب دادنtamom سلام من فک کنم گزینه 1 اصن طرحش اشتباهه
وقتی ویروس ایدز بعد چند هفته{که آزمایش مثبت میشه} به لنقوسیت های تی حمله میکنه و نابودشون میکنه
لنفوسیتای تی هم ک بین خون و لنف در گردشن...پس نمیشه دقیق گفت که باعث ادم میشه یا ازش جلوگیری میکنه -
tamom سلام من فک کنم گزینه 1 اصن طرحش اشتباهه
وقتی ویروس ایدز بعد چند هفته{که آزمایش مثبت میشه} به لنقوسیت های تی حمله میکنه و نابودشون میکنه
لنفوسیتای تی هم ک بین خون و لنف در گردشن...پس نمیشه دقیق گفت که باعث ادم میشه یا ازش جلوگیری میکنهMostafa_psy
اره،لنفوسیت b دربافت هم هست و ممکنه برخورد اونجا صورت بگیره و پادتن و...مرسی : )
دوس دازم نظرتون رو در مورد سایرگزینه هاا بدونم : ) -
Mostafa_psy
اره،لنفوسیت b دربافت هم هست و ممکنه برخورد اونجا صورت بگیره و پادتن و...مرسی : )
دوس دازم نظرتون رو در مورد سایرگزینه هاا بدونم : )tamom مگه فقط ب لنفوسیت تی حمله نمیکنه؟
گزینه 3 که واضحه درسته چون چون لنفوسیت تی هم ب سلولای سرطانی حمله میکنه هم ویروس و انگل و اینا...
گزینه 2 هضمش ک بوسیله لیزوزومه باکتریو میترکونه و جز دفاع غیر اختصاصیه...بلعشم ک ایمنی هومورال کمک میکنه و جز دفاع اختصاصیه
گزینه 4 رو دقیق نمیدونم ولی فقط میدونم لنفوسیت تی رشد نداره...فقط تکثیر میشه -
tamom مگه فقط ب لنفوسیت تی حمله نمیکنه؟
گزینه 3 که واضحه درسته چون چون لنفوسیت تی هم ب سلولای سرطانی حمله میکنه هم ویروس و انگل و اینا...
گزینه 2 هضمش ک بوسیله لیزوزومه باکتریو میترکونه و جز دفاع غیر اختصاصیه...بلعشم ک ایمنی هومورال کمک میکنه و جز دفاع اختصاصیه
گزینه 4 رو دقیق نمیدونم ولی فقط میدونم لنفوسیت تی رشد نداره...فقط تکثیر میشهMostafa_psy
کروی که هست موقع دیاپدز هم کشیده میشه
البته به نظرم -
گزینه 4 رو دقیق نمیدونم ولی فقط میدونم لنفوسیت تی رشد نداره...فقط تکثیر میشهMostafa_psy در زیست خوانی!! گفته است:
گزینه 4 رو دقیق نمیدونم ولی فقط میدونم لنفوسیت تی رشد نداره...فقط تکثیر میشهببین برخورد ویروس ایدز ب لنفوسیت b نتیجه اش پلاسموسیت و پادتنه،ک این برخورد ب bو نحریک اون در بافت سبب تولید پادتن در بافت و...میشه(منظورم این بود)
گزینه دوم،منظورش از افزایش سرعت هضم،توسط غیراختصاصی در واقع ،پاسخ دماییه،ک روی آنزیم های ماکروفاز،اثر میدازه و موجب افزایش سرعت اونا میشه(البتع تا دمای خاصی)مورد بعد اینکه سلولهای تی هم مثل بقیه سلول ها رشد دارن(ابعادی) و اگ یادت باشه همین موضوع باعث شد ویروس جز جاندار نگیریم...شکل ص 19 دوتا تی کشنده رو نشون میده ک یکیش کشیده شده...
موفق باشید : ) -
Mostafa_psy
کروی که هست موقع دیاپدز هم کشیده میشه
البته به نظرم@romisa1234 لنفوسیت تی ک با دیاپدز اینور اونور نمیکنه
-
Mostafa_psy در زیست خوانی!! گفته است:
گزینه 4 رو دقیق نمیدونم ولی فقط میدونم لنفوسیت تی رشد نداره...فقط تکثیر میشهببین برخورد ویروس ایدز ب لنفوسیت b نتیجه اش پلاسموسیت و پادتنه،ک این برخورد ب bو نحریک اون در بافت سبب تولید پادتن در بافت و...میشه(منظورم این بود)
گزینه دوم،منظورش از افزایش سرعت هضم،توسط غیراختصاصی در واقع ،پاسخ دماییه،ک روی آنزیم های ماکروفاز،اثر میدازه و موجب افزایش سرعت اونا میشه(البتع تا دمای خاصی)مورد بعد اینکه سلولهای تی هم مثل بقیه سلول ها رشد دارن(ابعادی) و اگ یادت باشه همین موضوع باعث شد ویروس جز جاندار نگیریم...شکل ص 19 دوتا تی کشنده رو نشون میده ک یکیش کشیده شده...
موفق باشید : )tamom بابا لنفوسیت بی ضد باکتریه..اصن ب ویروس وصل نمیشه ک بخواد پادتن تولید کنه:/
-
tamom بابا لنفوسیت بی ضد باکتریه..اصن ب ویروس وصل نمیشه ک بخواد پادتن تولید کنه:/
Mostafa_psy
مطالب iq و بیولوژی ها رو از ذهنتون بیرون کنید و فقط ب کتاب توجه کنید...
تفکر نقادانه ص 24،ک از مثبت شدن ازمایش پادتن بعد از ورود ویروس حرف زده
و...