فیزیک دهم
-
با سلام و احترام .
استاد یاری ، درمورد مبحث مویینگی در فیزیک دهم که یک سوال رو حل کردید : داخل متن سوال گفته شده که سطح داخلی لوله موئین را با روغن چرب و سپس وارد ظرف پر آب میکنیم ....
سوال من اینجاست که وقتی سطح داخلی را چرب میکنیم ، سطح بیرونی چرب نخواهد شد و در نتیجه نیروی هم چسبی بیشتر از دگرچسبی خواهد بود . پس به چه دلیل ما گزینه ۴ را انتخاب میکنیم که حالت قرارگیری آب در بیرون و داخل لوله حکایت از وجود نیروی هم چسبی بیشتر دارد ؟ -
سلام . حل تست 1 در ویدئو 17 ام از تدریس فیزیک دهم (استاد یاری ) ، مثالی برای مفهوم اثر مویینگی مطرح شده .
در متن سوال گفته شد : سطح داخلی یک لوله موئین را با روغن چرب و سپس وارد ظرف پر از آب میکنیم ....
سوال و ایراد من اینجاست که در حل انجام شده توسط استاد ، اینکه تنها سطح داخلی لوله مویین را چرب کردیم درنظر گرفته نشده.(در هنگام حل سوال اشاره ای به چرب نبودن سطح بیرونی لوله نشده ) -
سلام . حل تست 1 در ویدئو 17 ام از تدریس فیزیک دهم (استاد یاری ) ، مثالی برای مفهوم اثر مویینگی مطرح شده .
در متن سوال گفته شد : سطح داخلی یک لوله موئین را با روغن چرب و سپس وارد ظرف پر از آب میکنیم ....
سوال و ایراد من اینجاست که در حل انجام شده توسط استاد ، اینکه تنها سطح داخلی لوله مویین را چرب کردیم درنظر گرفته نشده.(در هنگام حل سوال اشاره ای به چرب نبودن سطح بیرونی لوله نشده )آرشا خانی سلام. استاد حواسشون نبود