Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری😉
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری😉

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
647 دیدگاه‌ها 59 کاربران 19.8k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hamid.sH آفلاین
    Hamid.sH آفلاین
    Hamid.s
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

این فایل ها خدمتتون
    برای اطلاعتتون
    انشالله به کارتون بیاد
    برای سلامتی و عاقبت بخیری خودتون و خانوادتون و تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید
    معرفی انسانی.pdf معرفی تجربی.pdf معرفی ریاضی.pdf
    @دانش-آموزان-آلاء
    @ریاضیا @تجربیا @انسانیا

مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • Hamid.sH آفلاین
      Hamid.sH آفلاین
      Hamid.s
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

⭕️دکتر ایوب ابراهیمی رئیس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت در نشست مشترک رئیس و اعضای هیات رئیسه با مدیران استانی دانشگاه فرهنگیان:

✅گزارش و نتیجه نهایی ارزیابی تکمیلی به سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش اعلام شده است.

✅متولی اخذ انصراف داوطلبان از حضور در دانشگاه فرهنگیان، ادارات کل آموزش و پرورش می باشند.

✅برگزاری آزمون اصلح، ارزیابی تکمیلی و رتبه‌بندی استان‌ها (رهنامه) به منظور کیفیت بخشی.

✅ارتقای فرهنگ خود ارزیابی در راستای خود تقویت کنندگی و خود تنظیمی.

✅کاربست نتایج حاصل از ارزیابی و نظارت (اصلاح نقاط قابل بهبود و ارتقاءو حفظ نقاط قوت)
      .
      ✅تبیین منشور مهر (اقتضائات و محورهای آن) برای استقبال از سال تحصیلی جدید.

✅تبیین نظام واره تحول و تعالی تربیت معلم در ابعاد ورودی، فرآیندهای کیفیت بخش و تضمین کیفیت خروجی ها

⭕️با توجه به این خبر، به زودی نتایج دانشگاه فرهنگیان منتشر خواهد شد!

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • HakoH Hako

سلااامممممم
        حقیقتا من در مورد کنور هیچی نمیدونم فقط مییدونم یه ازمون تستیه که سرنوشت من بهش بستگی داره ورودی یادزدهم ریاضی ام میشه یه اطلاعت کلی یا هرچی فکر میکنید کمک کننده است و بهم بگیید ممنون بوس بهتون

Hamid.sH آفلاین
        Hamid.sH آفلاین
        Hamid.s
        فارغ التحصیلان آلاء

Hako
        آشنایی با دروس کنکور
        آشنایی با روش مطالعه دروس کنکور
        برنامه ریزی درست و شخص
        اهمیت نهایی و اختصاص وقت نسبت به این موضوع
        اهمیت خواب و تغذیه و برنامه ریزی
        درباره این ها مطالعه داشته باشید
        سوالی هم بود بفرمایید

HakoH 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Hamid.sH Hamid.s

Hako
          آشنایی با دروس کنکور
          آشنایی با روش مطالعه دروس کنکور
          برنامه ریزی درست و شخص
          اهمیت نهایی و اختصاص وقت نسبت به این موضوع
          اهمیت خواب و تغذیه و برنامه ریزی
          درباره این ها مطالعه داشته باشید
          سوالی هم بود بفرمایید

HakoH آفلاین
          HakoH آفلاین
          Hako
          ریاضی

@Hamid-s ممنون

لَنگ لَنگان می‌روم تا انتهای ِ آرِزو ؛

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • HakoH Hako

سلااامممممم
            حقیقتا من در مورد کنور هیچی نمیدونم فقط مییدونم یه ازمون تستیه که سرنوشت من بهش بستگی داره ورودی یادزدهم ریاضی ام میشه یه اطلاعت کلی یا هرچی فکر میکنید کمک کننده است و بهم بگیید ممنون بوس بهتون

4 آفلاین
            4 آفلاین
            4429ced7167ee6
            دانش آموزان آلاء اخراج شده
            این پست پاک شده!
            1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • jahad_121J آفلاین
              jahad_121J آفلاین
              jahad_121
              فارغ التحصیلان آلاء

my.sanjesh.org

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Hamid.sH آفلاین
                Hamid.sH آفلاین
                Hamid.s
                فارغ التحصیلان آلاء

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش : در کنکور 1404 تاثیر سوابق تحصیلی پایه دوازدهم 40 درصد و پایه یازدهم 20 درصد می‌باشد. در کنکور 1405 ، تاثیر سوابق تحصیلی دوازدهم 30 درصد ، یازدهم 20 درصد و دهم 10 درصد می‌باشد.
                📚📚📚
                @دانش-آموزان-آلاء
                jahad_121
                @تجربیا @انسانیا @ریاضیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

🔴 چرا یکی با معدل ۱۸ تراز ۸۹۰۰ شده
                  و یکی دیگه با معدل ۱۸.۵ ترازش ۸
                  هزار شده چرا اینطوریه؟

🔹 چون مهمه کدوم درس رو بالاتر شدید!

🔹ممکنه ترازی که به ۲۰ ادبیات داده باشن، خیلی خیلی بالاتر از ۲۰ زبان بوده باشه و بالعکس.

🔹تراز نهایی چیزیه که اصلا نمی‌شه روش قضاوت دقیق داشت! چون ریز نمرات مشخص نیست، تراز هر ریز نمره مشخص نیست، و اثر ضریب درسی که تراز بالا یا پایین بوده نمیدونی تا چه حد بوده و..
                  📚📚📚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.s
                    فارغ التحصیلان آلاء

بیشترین  تراز سوابق تحصیلی تا الان ۱۱هزار بوده( رتبه یک سوابق)
                    و پارسال ۱۱۷۰۰بود
                    و ینی در بازه رتبه های برتر شاهد افت ۷۰۰تایی تراز سوابق هستیم

فک نکنین این ینی همتون باید ۷۰۰تا اضافه کنین به ترازتون!!
                    نه!
                    بازه به بازه متفاوته

این اضافه شدنه

بچه ها
                    این تراز هایی که کسب کردین بین ۲۰۰تا ۶۰۰واحد میتونه بیاد روش
                    حالا بستگی داره
                    بستگی به چی؟
                    به اینکه ‌چه تعداد از تراز سیوی های سال پیش بخوان بیان و انتخاب رشته کنن
                    اگه تعدادشون کم باشه نزدیک ۶۰۰ و اگر زیاد باشه نزدیک ۲۰۰تا واحد باید اضافه کنین
                    @دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

🟡انتخاب رشته کشوری، قطبی و ناحیه ایی چجوریه و چه فرقی باهم دارن؟!

🔹نکته اول: منظور از انتخاب رشته کشوری این نیس که شما باید به رتبه کشوریتون نگاه کنید!
                      شما انتخاب رشته رو باید بر اساس رتبه کل در سهمیه( منطقه ۱و۲و۳ ، ۲۵ درصد و ۵ درصد) انجام بدید.

🔹حالا تو انتخاب رشته یه سری رشته ها گزینش کشوری بعضی از رشته ها گزینش ناحیه ایی و قطبیه…

😀رشته هایی که گزینش کشوری دارن :
                      یعنی کل استان های مختلف کشور برای انتخاب و پذیرش در این کد رشته محل شانس برابری دارند.

😀رشته هایی که گزینش، قطبی، ناحیه ایی و استانی دارند:
                      یعنی اگر شما اون کد رشته رو تو استان یا ناحیه یا قطب بومی خودتون بزنید شانس قبولی بیشتری دارید ( بعضی شانس ۸۰ درصد و بعضی رشته ها ۶۰ درصد )چون ظرفیت رشته برای افراد بومی اون استان یا ناحیه یا قطب بومی تون بیشتره.
                      (۸۰ درصد یعنی مثلا ۸۰ درصد از اون ناحیه ۲۰ درصد بقیه ناحیه ها یا مثلا ۶۰ درصد یعنی ۶۰ درصد از اون ناحیه ۴۰ درصد بقیه ناحیه ها)
                      ✨نوع پذیرش هر رشته↙️

👨‍🏫انســــــــــانی
                      😀پذیرش استانی :
                      فرهنگیان - اکثر رشته های کاردانی
                      😀پذیرش ناحیه ای :
                      حقوق- حسابداری- مدیریت بازرگانی - زبان و ادبیات فارسی
                      😀پذیرش قطبی :
                      علوم سیاسی . روانشناسی . مشاوره . مدیریت دولتی و صنعتی . جغرافیا . تاریخ . اقتصاد . جامعه شناسی
                      😀پذیرش کشوری :
                      فلسفه  ، علوم تربیتی ، علوم قضایی ،مددکاری اجتماعی ، باستان شناسی ، سایر مدیریت ها

🩺تــــــــــجربی
                      😀پذیرش استانی :
                      فرهنگیان .پرستاری . مامایی . هوشبری ‌ . اتاق عمل . اکثر رشته های کاردانی
                      😀پذیرش ناحیه ای :
                      دندان پزشکی ، دارو ، شیمی  کاربردی ، پرتو شناسی ، بهداشت محیط ، شیمی محض
                      😀پذیرش قطبی:
                      فیزوتراپی ، مدیریت صنعتی ، تکنسین پروتزهای دندانی ، مدیریت دولتی و صنعتی ، علوم و مهندسی صنایع غذایی ، روانشناسی
                      😀پذیرش کشوری :
                      میکروبیولوژی ،  گفتار درمانی ، شنوایی سنجی ، کار درمانی ، علوم تغذیه ، ساخت پروتز های دندانی

🧮ریاضــــــــــی
                      🥺پذیرش استانی :
                      فرهنگیان ، اکثر رشته های کاردانی
                      🥺پذیرش ناحیه ای :
                      مهندس کامپیوتر ، مکانیک ، معماری ، عمران
                      🥺پذیرش قطبی :
                      مهندسی صنایع ، مهندسی برق ، مهندسی مواد و متالوژی ، مهندسی شهرسازی ، مدیریت دولتی
                      🥺پذیرش کشوری :
                      مهمدسی های نفت ، شیمی ، معدن ، هوا فضا ، پزشکی ، اپتیک و لیزر ، نساجی ، نقشه برداری
                      📚📚📚
                      @دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      7
                      • Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s
                        فارغ التحصیلان آلاء

✅ جمع‌بندیِ هزینه دانشگاه‌های پردیس (خودگردان) 🏡

این دانشگاه‌ها هم دولتی هستن، ولی خودشون هزینه‌های تحصیل رو از دانشجو می‌گیرن💳 و خب هزینه‌هاشون نسبت به دانشگاه‌های روزانه بیشتره

✅رشته‌های مهندسی:
                        شهریه ثابت: هر ترم بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان💳
                        شهریه متغیر: برای هر واحد درسی نظری بین ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان💵

✅رشته‌های علوم پزشکی:
                        شهریه ثابت: هر ترم بین 10 تا 20 میلیون تومان🤑
                        شهریه متغیر: برای هر واحد نظری بین ۲ تا ۳ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۲.۵ تا ۴ میلیون تومان💲

✅سایر رشته‌ها:
                        شهریه ثابت: هر ترم بین ۷ تا ۱۲ میلیون تومان🤑
                        شهریه متغیر: برای هر واحد نظری بین ۰.۵ تا ۱ میلیون تومان و برای هر واحد عملی بین ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان💳
                        @دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        5
                        • Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.s
                          فارغ التحصیلان آلاء

سلام

دیگه کم کم داریم به اومدن جوابا خیلی نزدیک میشیم خواستم یکم باهاتون صحبت کنم

واسه خود من سخت ترین لحظه‌ی کنکور اون لحظه‌ای بود که بود میخواستم رتبمو ببینم

لحظه‌ی خیلی عجیبیه…

تو یک ثانیه میتونی خوشحال‌ترین آدم دنیا باشی یا اینکه کل غم و غصه‌ی دنیا واسه
                          تو بشه

من هم ناراحتی بعد دیدن رتبمو تجربه کردم
                          هم خوشحالیشو

واسه همین خواستم قبل اینکه رتبه‌ات رو ببینی یکم با خودت و خونوداه‌‌ات صحبت کنم اگه دوست داشتی این حرفامو واسه مامان و باباتم بفرست

اگه رتبه‌ات اونی نشد که همیشه میخواستی هرچقدر خواستی غصه بخور، گریه کن ولی کم کم سعی کن به خودت بیای

تو میخوای تو این دوران مهمترین تصمیم زندگیتو بگیری

میخوای انتخاب کنی قدم تو چه راهی بذاری

میخوای با تصمیم الانت تعیین کنی
                          تو کل زندگیت کجا باشی،
                          چه شغلی داشته باشی،
                          چقدر درامد داشته باشی،
                          با چه کسی ازدواج کنی
                          و…

پس کم کم هیجانتو کنترل کن که بتونی با منتطقت بهترین تصمیم رو بگیری
                          اگه خواستی پشت کنکور بمونی با همه وجودت این تصمیم رو بگیر و جوری پشت کنکور بمون که با سلول به سلول بدنت واسه هدفت تلاش کنی
                          اگه تصمیم به رفتن داری بهترین رشته‌ای که واست ممکنه رو انتخاب کن
                          یجوری که تا آخر عمرت از تصمیمت پشیمون نشی

به مامان و باباهاتونم بگین این مدت بیشتر کنارتون باشن و تو تصمیم گیری کمکتون کنن
                          بهترین همراه تو هرلحظه‌ی آدم مامان و باباشن❤️

اگرم رتبه‌ات همون چیزی بود که همیشه میخواستی اول از همه چی خیلی بت تبریک میگم
                          تو ام سعی کن اول از همه چی بهترین رشته‌ای که میتونه آیندت رو تأمین کنه انتخاب کنی
                          و بعدش اینو بدون که تازه سختیای زندگی شروع شده و باید اینقدر تلاش کنی که تو جایی که هستی بهترین باشی

خواستم تجربیات چند سالم رو بهتون بگم

از خدا میخوام که همتون همیشه بهترین باشید🖐✨

@دانش-آموزان-آلاء
                          @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          9
                          • بابونــــهب آفلاین
                            بابونــــهب آفلاین
                            بابونــــه

🔴شنوایی سنجی یا بینایی سنجی ‼️

✅شنوایی سنجی :
                            🟡دوران تحصیل : ۴ سال کارشناسی
                            🟡بازار کار: متوسط
                            🟡محل کار: مطب و بیمارستان ها و مدارس
                            🟡شرایط مهاجرت:متوسط
                            🟡طرح اجباری: ندارد
                            🟡پذیرش بدون کنکور:ندارد
                            🟡سختی کار:کم
                            🟡مزیت : کار تمیز (توانبخشی)
                            🟡درآمد: ۱۵+ میلیون

✅بینایی سنجی :
                            🟡دوران تحصیل:۴ سال کارشناسی
                            🟡بازار کار:عالی
                            🟡محل کار:مطب و بیمارستان و عینک فروشی
                            🟡شرایط مهاجرت:متوسط
                            🟡طرح اجباری:ندارد
                            🟡پذیرش بدون کنکور:ندارد
                            🟡سختی کار:کم
                            🟡مزیت:تاسیس مطب و دانشگاه تاپ
                            🟡درآمد:۲۵+میلیون

گروه مشاوره آکو

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء

اونایی که تصمیمشون امسال به رفتنه و به پشت کنکور فکر نمیکنن

انتخاب رشته‌ی امسال یه نکته خیلی مهمی داره .
                              گوش کنید بگم بهتون

قبولی امسال با تمام سال های قبلی فرق داره. چرا ؟ چون خیلی از کسایی که پارسال کنکور دادن و الان دانشجوی رشته ها ی تاپ ۳ رشته هستن، بازم رتبه برتر شدن ؛ طبیعتا طبق قانون دفترچه نمیتونن انتخاب رشته کنن؛ از طرفی خیلیا به خاطر بحث محرومیت ممکنه انتخاب رشته نکنن به خاطر اینکه بتونن پشت کنکور بمونن در نتیجه این وسط کلی رتبه‌ی تقریبا فیک و الکی داریم .
                              اگه قصدتون رفتن به دانشگاهه
                              پس امسال بدون شک قبولی ها بهتر از سال های گذشته هست. به هیچ وجه هیچ شانس ریزی رو از دست ندید. به هیچ وجه نگید من رتبه م بالا بوده پس انتخاب رشته نمی کنم. به هیچ وجه موقع انتخاب رشته بدبین نباشید . به هیچ وجه صرفا بر اساس دیتای سال قبل تصمیم نگیرید!

قبلنا میگفتیم:
                              یک چهارم انتخاب رشته خوش بینانه
                              دو چهارم واقع بینانه
                              یک چهارم بدبینانه

ولی الان شرایط فرق کرده . به نظرم باید اینطور باشه :

یک پنجم خیلی خوشبینانه (۳۰ کد)
                              یک پنجم خوشبینانه (۳۰ کد)
                              دو پنجم واقع بینانه (۶۰ کد)
                              یک پنجم بدبینانه (۳۰ کد آخر)

🔹 اینم حواستون باشه که منظورم از خیلی خوشبینانه، مثلا پزشکی بهشتی با رتبه ۱۵ هزار نیست. خیلی خوشبینانه ولی منطقی و معقول

@دانش-آموزان-آلاء
                              @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              6
                              • بابونــــهب آفلاین
                                بابونــــهب آفلاین
                                بابونــــه

IMG_20240909_085733_115.jpg
                                ↗️پشت کنکور بمون اگه....

#مشاوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • بابونــــهب آفلاین
                                  بابونــــهب آفلاین
                                  بابونــــه

IMG_20240909_163458_411.jpg
                                  🔷به رشته های با سوابق بیشتر توجه کنید

🔴یه سری از رشته های با سوابق حتی بدون کنکور نیز استخدامی دارند

بازار کار یکی از مهم ترین نیاز های رشته های با سوابق است

بومی گزینی ندارند و هر داوطلبی امکان انتخاب ان را دارد ✅

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • بابونــــهب بابونــــه

IMG_20240909_163458_411.jpg
                                    🔷به رشته های با سوابق بیشتر توجه کنید

🔴یه سری از رشته های با سوابق حتی بدون کنکور نیز استخدامی دارند

بازار کار یکی از مهم ترین نیاز های رشته های با سوابق است

بومی گزینی ندارند و هر داوطلبی امکان انتخاب ان را دارد ✅

jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121
                                    فارغ التحصیلان آلاء

بابونــــه وای خیلییی ممنون
                                    ✨
                                    اون 1 نفر برای منههه
                                    😎😂

786

بابونــــهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • jahad_121J jahad_121

بابونــــه وای خیلییی ممنون
                                      ✨
                                      اون 1 نفر برای منههه
                                      😎😂

بابونــــهب آفلاین
                                      بابونــــهب آفلاین
                                      بابونــــه

jahad_121 انشاالله اگه دلت میخواد تو باشی؛ تو باشی🌻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • بابونــــهب آفلاین
                                        بابونــــهب آفلاین
                                        بابونــــه

📣قیمت خوابگاه آزاد در تهران:

همین امروز براتون پرسیدم 🙂

اتاق 2 تخته مبلغ110/000/000ریال *  50 میلیون ریال ودیعه + 60 میلیون ریال اجاره

اتاق 4 تخته مبلغ100/000/000 ریال *  50 میلیون ریال ودیعه + 50 میلیون ریال اجاره

اتاق 6 تخته مبلغ 90/000/000 ریال *  50 میلیون ریال ودیعه + 40 میلیون ریال اجاره

⬅️مبلغ اجاره باید ماهانه واریز شه
                                        و با پولی که به عنوان ودیعه پرداخت میکنید یکسال میتونید از خوابگاه استفاده کنید.

#خبر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • HakoH آفلاین
                                          HakoH آفلاین
                                          Hako
                                          ریاضی

⭕️ براساس آخرین استعلام از دانشگاه های آزاد؛ امسال شهریه هر ترم پزشکی آزاد حدود ۶۰ - ۴۰ میلیون و آزاد خودگردان حدود ۷۰ میلیون خواهد بود. شهریه دندانپزشکی هم کمی بیشتر از مبالغ گفته شده است.

یعنی سالانه حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون باید شهریه بدین و در طول هفت سال تحصیل، حدود یک میلیارد شهریه پرداخت می کنید (بدون توجه به هزینه های خوابگاه و تعذیه و رفت و آمد و ...) اینم در نظر بگیرید که تو ترمای بالاتر که دروس عملی بیشتر میشه شهریه متغییر هم افزایش پیدا میکنه
                                          ‌پ.ن:این کیکه یا واقعیه ؟اگه اینطوره پس رشته های مهندسی چند میشه ازادش؟

لَنگ لَنگان می‌روم تا انتهای ِ آرِزو ؛

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          • Zahra.HDZ Zahra.HD این تاپیک را در ارجاع داد
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 29
                                          • 30
                                          • 31
                                          • 32
                                          • 33
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه