امتحانات نهایی
-
سلام وقت بخیر
من سال ۹۹ - ۴۰۰ فارغالتحصیل رشته تجربی شدم و الان میخواستم دوباره کنکور تجربی بدم
برای سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴، آیا باید دوباره دوازدهم رو همراه یازدهم امتحان بدم؟
اگه آره ، میتونم هردو پایه ی یازدهم و دوازدهم رو همزمان تو خرداد امتحان بدم؟
اگه میشه شرایط کلی برای آزمون مجدد جهت ثبت سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴ رو بگید ممنون میشم -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@Hamid-s -
سلام وقت بخیر
من سال ۹۹ - ۴۰۰ فارغالتحصیل رشته تجربی شدم و الان میخواستم دوباره کنکور تجربی بدم
برای سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴، آیا باید دوباره دوازدهم رو همراه یازدهم امتحان بدم؟
اگه میشه شرایط کلی برای آزمون مجدد جهت ثبت سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴ رو بگید ممنون میشمa09a92b836aec9 در امتحانات نهایی گفته است:
سلام وقت بخیر
سلام وقتتون بخیر
برای سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴، آیا باید دوباره دوازدهم رو همراه یازدهم امتحان بدم؟بله
اتفاقا همزمانه
اگه میشه شرایط کلی برای آزمون مجدد جهت ثبت سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴ رو بگید ممنون میشم
شرایطش هنوز به طور قطعی اعلام نشده
ولی باید سابقه ایجاد کنین
احتمالا ثبت نامش فروردین یا شاید زودتر باشه -
چجوری باید تو امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم شرکت کنم؟
-
a09a92b836aec9 در امتحانات نهایی گفته است:
سلام وقت بخیر
سلام وقتتون بخیر
برای سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴، آیا باید دوباره دوازدهم رو همراه یازدهم امتحان بدم؟بله
اتفاقا همزمانه
اگه میشه شرایط کلی برای آزمون مجدد جهت ثبت سوابق تحصیلی کنکور ۱۴۰۴ رو بگید ممنون میشم
شرایطش هنوز به طور قطعی اعلام نشده
ولی باید سابقه ایجاد کنین
احتمالا ثبت نامش فروردین یا شاید زودتر باشه@Hamid-s
ممنون از پاسخگویی تون -
چجوری باید تو امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم شرکت کنم؟
a09a92b836aec9
تو متن زیر بین پیام تون موند دیده نشد
هنوز شرایط اعلام نشده