یک بار برای همیشه(این بار انتخاب رشته)
-
سلام روزتون بخیر
انتخاب رشته رو بدیم به کدوم موسسه؟
بدیم به کی که تجربه داشته باشه؟
چون دیدیم که انتخاب رشته نادرست چقدر تاثیرگذاره روی آینده و رشته ای که قبول میشیم پس یا باید خودمون با تحقیق و دانش زیاد این کار رو انجام بدیم و یا اینکه این امر مهم رو به یه آدم مطمئن بسپریم.
از بین این همه موسسه(سیب ترش،نوتروفیل،گاماس ۲۰،راینو، مدیکال،آذرکیش و.... بقیه ای که شما می شناسید)
کدوم رو پیشنهاد میدین؟ -
-
سلام روزتون بخیر
چون دیدیم که انتخاب رشته نادرست چقدر تاثیرگذاره روی آینده و رشته ای که قبول میشیم پس یا باید خودمون با تحقیق و دانش زیاد این کار رو انجام بدیم و یا اینکه این امر مهم رو به یه آدم مطمئن بسپریم.
از بین این همه موسسه(سیب ترش،نوتروفیل،گاماس ۲۰،راینو، مدیکال،آذرکیش و.... بقیه ای که شما می شناسید)
کدوم رو پیشنهاد میدین؟@_maya هر موسسه ای خوب و بد خودش رو داره
موسسه گاماس ۲۰ چند تا از مشاور هاش رو میشناسم که واقعا خوبن
تجربی زرین و قربانی افضل و جلیلیان و جوادی
انسانی مائده رضایی و متین صادقی -
@_maya هر موسسه ای خوب و بد خودش رو داره
موسسه گاماس ۲۰ چند تا از مشاور هاش رو میشناسم که واقعا خوبن
تجربی زرین و قربانی افضل و جلیلیان و جوادی
انسانی مائده رضایی و متین صادقی@fateme-shafeie مچکرم
-
سلام روزتون بخیر
کدوم رو پیشنهاد میدین؟@_maya من خودم میخوام انتخاب رشته کنم.. بنابراین نمیدونم🥲
-
سلام روزتون بخیر
کدوم رو پیشنهاد میدین؟@_maya بنظرم بهتره از شهر خودتون بهترینش رو انتخاب کنید ک حضوری باهاش در ارتباط باشید ... اونوقت این مجازیا اکثرا ظاهر خوبی دارن ولی در باطن اون چیزایی ک میگنو عملی نمیکنن و اینقد سرشون شلوغه ک سخته دونه دونه وقت گذاشت مثلا اگه بهمنی واسه انتخاب رشته ثبت نامی میگیره قرار نیست همشو خودش انجام بده یه تیمن ک هر کدوم یه تعداد رو وظیفشه ک انتخاب رشته کنه... درحالی ک شما به قصد اینکه مثلا بهمنی انتخاب رشته تون رو میخواسته انجام بده ثبت نام کردین ... شهر خودت میری یه ساعت باهاش حرف میزنی راهنماییت میکنه و اولویتارو درمیاری کارو میبندی
-
@_maya من خودم میخوام انتخاب رشته کنم.. بنابراین نمیدونم🥲
Michael Vey منم امروز یه فیلم دیدم
میگفت مشاور ها(البته اکثرشون نه همه) سیستمی ۱۵۰ تا کد رشته پشت سر هم لیست میکنن و تحویلتون میدن
گفت وقت بزارین و خودتون دفترچه رو بخونید و با تحقیق خودتون انجام بدین اینکارو؛که بهترین فرد برای انتخاب رشته خودتونین -
@_maya بنظرم بهتره از شهر خودتون بهترینش رو انتخاب کنید ک حضوری باهاش در ارتباط باشید ... اونوقت این مجازیا اکثرا ظاهر خوبی دارن ولی در باطن اون چیزایی ک میگنو عملی نمیکنن و اینقد سرشون شلوغه ک سخته دونه دونه وقت گذاشت مثلا اگه بهمنی واسه انتخاب رشته ثبت نامی میگیره قرار نیست همشو خودش انجام بده یه تیمن ک هر کدوم یه تعداد رو وظیفشه ک انتخاب رشته کنه... درحالی ک شما به قصد اینکه مثلا بهمنی انتخاب رشته تون رو میخواسته انجام بده ثبت نام کردین ... شهر خودت میری یه ساعت باهاش حرف میزنی راهنماییت میکنه و اولویتارو درمیاری کارو میبندی
_ Reza _ ممنونم
بله دقیقا -
سرچ تو اینترنت و خوندن نظرات بقیه هم فراموش نشه!
-
Michael Vey منم امروز یه فیلم دیدم
میگفت مشاور ها(البته اکثرشون نه همه) سیستمی ۱۵۰ تا کد رشته پشت سر هم لیست میکنن و تحویلتون میدن
گفت وقت بزارین و خودتون دفترچه رو بخونید و با تحقیق خودتون انجام بدین اینکارو؛که بهترین فرد برای انتخاب رشته خودتونین@_maya دقیقا
الکی هم ۲ ۳ تومن پول میگیرن اخرشم هیچی -
️ اگه قصد دارین به کسی بسپارین براتون انتخاب رشته کنه :
-
اولین موضوع اینه که بدین به یه فرد قابل اعتماد براتون انتخاب رشته رو انجام بده . کسی که قبلا حسابشو پس داده و سوابق خوبی توی این کار داره . ترجیحا مجازی نباشه و حضوری برید پیشش. خدمت مشاورای با سابقه جسارت نشه ، فضای مجازی ممکنه یه بچه ی 10 ساله بشینه پشت سیستم و خودشو مشاور جا بزنه
-
هزینه ی اضافی نکنید . یه عده هستن قیمت های نجومی میگن واسه این کار . انتخاب رشته واقعا سخت نیست بچه ها ، خودتون هم میتونین انجامش بدین. حالا یه عده این کارو میسپارن به بقیه که خیالشون راحت تر باشه . دلیلی وجود نداره که الکی قیمت بالا باشه ؛ طرف هرچقدرم کارش خوب باشه نمیتونه رتبه رو تغییر بده که !
-
یادتون باشه این انتخاب رشته ، برای آینده شماست نه هیچ شخص دیگه ای . میشه با بقیه مشورت کرد ولی هیچکس حق دخالت نداره ! اون مشاور حق نداره سلایقش رو به شما تحمیل کنه . با سنجیدن تمام جوانب و شرایط رشته های مورد نظر ، بهش بگین که دوس دارین کدوم رشته ها و شهر ها رو اولویت قرار بده (شوخی که نیست ، آینده ی شماست)
-
بعد از انجام انتخاب رشته توسط اون فرد ، خودتون هم یه بار چک کنید همه چیزو . تک تک رشته ها و اولویت ها رو . اگه دیدین جایی ایراد داره یا طبق سلیقه ی شما نیست ، با مشورت همون مشاور تغییرش بدین.
@دانش-آموزان-آلاء
-
-
️ اگه قصد دارین خودتون انتخاب رشته کنین :
-
توضیح روند کلی سیستم انتخاب رشته : سیستم به این شکله که از اولین انتخاب شروع میکنه به سنجیدن و هر جا قبول بشید ، همونجا می ایسته و جلوتر نمیره . مثال میزنم . فرض می کنیم یه نفر رتبه 1 کنکور شده . اولویت اول میزنه پزشکی شیراز و اولویت دوم ، پزشکی تهران . این فرد پزشکی شیراز قبول میشه ، چرا ؟ چون سیستم همون اولویت اول رو پذیرفته و دیگه ازش رد نشده . درواقع اولویت ها تاثیری در شانس قبولی ندارن ، فقط به سیستم سنجش میفهمونن که آقا من اینو میخوام . اگه اینو قبول شدم دیگه بعدیا رو بیخیال شو . یعنی اینطوری نیست که تو اگه پزشکی شیراز رو اولویت اول بزنی ، نسبت به بقیه رقبا جلوتر بیوفتی . نه . فقط اگه امکان قبولی داشته باشی ، برات انتخابش میکنه و دیگه همونجا می ایسته
-
طبق این توضیحی که دادم ، مسلما باید رشته هایی که احتمال قبولیشون کمتره (و دوست دارید قبول بشید) ، اولویت های اول باشن و هرچی جلوتر برید ، رشته هایی رو بزنین که احتمال قبولی میره بالاتر . همینجوری تا آخرین اولویتتون رو انتخاب کنین . حواستون باشه اولویت اول قبول نشیدا !! چون در این صورت بعدا حسرت میخورین که چیز های بهتری مطمئنا وجود داشته که شما انتخابشون نکردین ! سعی کنین اولین انتخاب هاتون رو چیزایی بزنین که مطمئنین قبول نمیشید . بعدش برید به سمت لب مرزیا و در انتها اونایی رو انتخاب کنین که احتمال قبولیتون زیاده
-
حالا از کجا بفهمیم که احتمال قبولیمون توی چه رشته هایی وجود داره یا نه ؟ توی گوگل سرچ کنید "کارنامه آخرین قبولی های رشته مورد نظر"
بعدش چک کنید ببینید توی منطقه شما ، مثلا آخرین قبولی های رشته داروسازی تا چه رتبه ای بوده ؟ (یادتون باشه این آخرین رتبه ها حدودیه و دقیق نیست ! البته شما هم نیاز دارید که حدود رو بدونید نه دقیق . دقیقش رو هیچکس نمیدونه)
بعدش که حدود رو به دست آوردین ، ازش برای انتخاب رشته استفاده کنین . یه نکته خیلی مهم در این مورد هست که داخل پست بعدی توضیحش دادم. بخونیدش حتما -
توضیحات دفترچه انتخاب رشته در مورد بوم و قطب ها رو مطالعه کنید . یا حداقل درموردشون توی اینترنت سرچ کنید که قشنگ متوجه بشید قضیه رو. مخلص کلام اینه که قبولی شما در دانشگاه هایی که توی قطب و بوم شما هستن (استان شما و چند استان هم جوار) ، راحت تره . اما حتما درموردش بخونید که کامل متوجه بشید
-
بچه ها شهری که میخواید توش چند سال زندگی کنید ، واقعا مهمه . رویابافی نکنین . یه عده استقلال و فاصله ی زیاد دوست دارن ، یه عده دوست دارن توی شهر خودشون باشن ، یه عده هم دلشون میخواد توی یه شهر دیگه ولی نزدیک به شهر خودشون باشن . هرکسی یه طوریه بچه ها . طبق اینکه دوستم گفته دلم میخواد هزار کیلومتر از شهرم دور باشم تصمیم نگیرید ! طبق طرز فکر و خواسته های خودتون انتخاب کنین .
-
سعی کنین درباره ی تموم شرایط رشته هایی که میخواین انتخاب کنین تحقیق کنین . یه منبع خوب سراغ دارم برای این کار. قلم چی با دانشجوهای رشته های مختلف مصاحبه کرده و ازشون خواسته که درمورد رشته هاشون توضیح بدن . لینک صفحه اش رو براتون میذارم ( https://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchive?tab=357&det=359 ). اگه توی این صفحه خوب بگردین ، اکثر رشته ها رو پیدا میکنین
-
-
-
توضیح روند کلی سیستم انتخاب رشته : سیستم به این شکله که از اولین انتخاب شروع میکنه به سنجیدن و هر جا قبول بشید ، همونجا می ایسته و جلوتر نمیره . مثال میزنم . فرض می کنیم یه نفر رتبه 1 کنکور شده . اولویت اول میزنه پزشکی شیراز و اولویت دوم ، پزشکی تهران . این فرد پزشکی شیراز قبول میشه ، چرا ؟ چون سیستم همون اولویت اول رو پذیرفته و دیگه ازش رد نشده . درواقع اولویت ها تاثیری در شانس قبولی ندارن ، فقط به سیستم سنجش میفهمونن که آقا من اینو میخوام . اگه اینو قبول شدم دیگه بعدیا رو بیخیال شو . یعنی اینطوری نیست که تو اگه پزشکی شیراز رو اولویت اول بزنی ، نسبت به بقیه رقبا جلوتر بیوفتی . نه . فقط اگه امکان قبولی داشته باشی ، برات انتخابش میکنه و دیگه همونجا می ایسته
-
طبق این توضیحی که دادم ، مسلما باید رشته هایی که احتمال قبولیشون کمتره (و دوست دارید قبول بشید) ، اولویت های اول باشن و هرچی جلوتر برید ، رشته هایی رو بزنین که احتمال قبولی میره بالاتر . همینجوری تا آخرین اولویتتون رو انتخاب کنین . حواستون باشه اولویت اول قبول نشیدا !! چون در این صورت بعدا حسرت میخورین که چیز های بهتری مطمئنا وجود داشته که شما انتخابشون نکردین ! سعی کنین اولین انتخاب هاتون رو چیزایی بزنین که مطمئنین قبول نمیشید . بعدش برید به سمت لب مرزیا و در انتها اونایی رو انتخاب کنین که احتمال قبولیتون زیاده
-
حالا از کجا بفهمیم که احتمال قبولیمون توی چه رشته هایی وجود داره یا نه ؟ توی گوگل سرچ کنید "کارنامه آخرین قبولی های رشته مورد نظر"
بعدش چک کنید ببینید توی منطقه شما ، مثلا آخرین قبولی های رشته داروسازی تا چه رتبه ای بوده ؟ (یادتون باشه این آخرین رتبه ها حدودیه و دقیق نیست ! البته شما هم نیاز دارید که حدود رو بدونید نه دقیق . دقیقش رو هیچکس نمیدونه)
بعدش که حدود رو به دست آوردین ، ازش برای انتخاب رشته استفاده کنین . یه نکته خیلی مهم در این مورد هست که داخل پست بعدی توضیحش دادم. بخونیدش حتما -
توضیحات دفترچه انتخاب رشته در مورد بوم و قطب ها رو مطالعه کنید . یا حداقل درموردشون توی اینترنت سرچ کنید که قشنگ متوجه بشید قضیه رو. مخلص کلام اینه که قبولی شما در دانشگاه هایی که توی قطب و بوم شما هستن (استان شما و چند استان هم جوار) ، راحت تره . اما حتما درموردش بخونید که کامل متوجه بشید
-
بچه ها شهری که میخواید توش چند سال زندگی کنید ، واقعا مهمه . رویابافی نکنین . یه عده استقلال و فاصله ی زیاد دوست دارن ، یه عده دوست دارن توی شهر خودشون باشن ، یه عده هم دلشون میخواد توی یه شهر دیگه ولی نزدیک به شهر خودشون باشن . هرکسی یه طوریه بچه ها . طبق اینکه دوستم گفته دلم میخواد هزار کیلومتر از شهرم دور باشم تصمیم نگیرید ! طبق طرز فکر و خواسته های خودتون انتخاب کنین .
-
سعی کنین درباره ی تموم شرایط رشته هایی که میخواین انتخاب کنین تحقیق کنین . یه منبع خوب سراغ دارم برای این کار. قلم چی با دانشجوهای رشته های مختلف مصاحبه کرده و ازشون خواسته که درمورد رشته هاشون توضیح بدن . لینک صفحه اش رو براتون میذارم ( https://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchive?tab=357&det=359 ). اگه توی این صفحه خوب بگردین ، اکثر رشته ها رو پیدا میکنین
@Hamid-s دمت گرم آقا حمید خیلی مفید بود
با اجازه چندجای دیگ میفرستم این پیامو -
-
احیانا اگه انتخاب رشته کردید و خواستید نظارت کنید و بررسی کنید
سوالی داشتید بفرمایید -
-
-
-
-
-
@Hamid-s سلام
ببخشید یک مشاور هست میگه انتخاب رشته رو هوش مصنوعی انجام میده و الویت های شما در انتخاب رشته تاثیر گذار هست و اگر غیر منطقی انتخاب کنید از انتخاب رشته کنار گذاشته میشید و رشته خوبی قبول نمیشید اما مشاور دیگهای میگه تاثیر گذار نیست میشه بگید کدوم درسته ؟
و برای آخرین قبولی از کدوم سایت استفاده کنیم که به واقعیت نزدیک باشه ؟
به نظرتون فایلی که آقای همت یار در تاملند تهیه کردن و به اشتراک گذاشتن مناسب و قابل اعتماد هست؟ -
-
@Hamid-s سلام
ببخشید یک مشاور هست میگه انتخاب رشته رو هوش مصنوعی انجام میده و الویت های شما در انتخاب رشته تاثیر گذار هست و اگر غیر منطقی انتخاب کنید از انتخاب رشته کنار گذاشته میشید و رشته خوبی قبول نمیشید اما مشاور دیگهای میگه تاثیر گذار نیست میشه بگید کدوم درسته ؟
و برای آخرین قبولی از کدوم سایت استفاده کنیم که به واقعیت نزدیک باشه ؟
به نظرتون فایلی که آقای همت یار در تاملند تهیه کردن و به اشتراک گذاشتن مناسب و قابل اعتماد هست؟@Parisa-Azimi میشه بفرستین اون فایل رو؟
-
@Parisa-Azimi میشه بفرستین اون فایل رو؟
@_maya حجمش زیاده فکر نکنم بشه این فرستاد ولی در کانال تلگرام تاملند و کانال خود ایشون هست
-
@_maya حجمش زیاده فکر نکنم بشه این فرستاد ولی در کانال تلگرام تاملند و کانال خود ایشون هست
@Parisa-Azimi ممنونم
-
@Parisa-Azimi ممنونم
@_maya خواهش می کنم