ناقص بودن کلیپ ها
-
سلام ببخشید تو کلیپ های زیست جناب پازوکی دو فایل تنظیم بیان ژن و ادامه فصل دوم سال دوم ناقصه من کامل دانلود کردم ولی وسط فیلم دیگه قطع میشه لطفا یه بار دیگه فایل سالم ین دو فایل بگذارید ممنون میشم
tahmine سلام، لطفا لینک رو قرار بدید.
-
mohammadhassan
سلام ببخشید من روی آتچ لینک میزنم کار نمیکنه چطور باید لینک بفرستم؟ -
mohammadhassan
سلام ببخشید من روی آتچ لینک میزنم کار نمیکنه چطور باید لینک بفرستم؟tahmine متاسفانه ادیتور مشکل پیدا کرده. فعلا همینجوری لینک رو کپی کنید.
-
mohammadhassan سلام ببخشید زیست آقای پازوکی سال دوم فصل دوم قسمت اولش هست ؟ آخه من دیدم فقط نوشته بود ادامه فصل دوم سال دوم
-
mohammadhassan سلام ببخشید زیست آقای پازوکی سال دوم فصل دوم قسمت اولش هست ؟ آخه من دیدم فقط نوشته بود ادامه فصل دوم سال دوم
Ma_Gh سلام، وقتی فصل 1 سال دوم رو تموم میکنن بلافاصله تو همون فیلم وارد فصل 2 میشن.
-
Ma_Gh سلام، وقتی فصل 1 سال دوم رو تموم میکنن بلافاصله تو همون فیلم وارد فصل 2 میشن.
mohammadhassan خیلی ممنون
-
mohammadhassan خیلی ممنون
Ma_Gh خواهش میکنم
-
mohammadhassan . @M-an . sohrab . سلام. درس 10 منطق استاد رضاآقاجانی درصورتیکه استاد تدریس کردند ولی در سایت موجود نیست! یه سوال دیگه : استاد رضا اقاجانی دروس 12 و 13 رو تدریس کردند و در سایت موجود نیست؟؟ یا اصلا تدریس نکردند؟
__
استاد حسام الدین جلالی دبیر منطق, دروس 9. 10 . 11 . 12 رو تدریس نکردند؟؟! -
mohammadhassan . @M-an . sohrab . سلام. درس 10 منطق استاد رضاآقاجانی درصورتیکه استاد تدریس کردند ولی در سایت موجود نیست! یه سوال دیگه : استاد رضا اقاجانی دروس 12 و 13 رو تدریس کردند و در سایت موجود نیست؟؟ یا اصلا تدریس نکردند؟
__
استاد حسام الدین جلالی دبیر منطق, دروس 9. 10 . 11 . 12 رو تدریس نکردند؟؟!