حجم ها و ظرفیت های تنفسی
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. این درست هست که بگیم هوای مرده هم جز هوای موجود در شش ها بعد از تمام موارد ذکر شده در پاسخنامه هست؟ اگر اینطور باشه پس چرا بهش اشاره ای نشده؟
مورد دوم اینکه پاسخنامه گفته حجم باقی مانده توسط دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست، درصورتی طبق شکل کتاب قابل اندازه گیری هست ( زیست دهم، فصل سوم، گفتار دوم، صفحه ۴۳). -
سلام. این درست هست که بگیم هوای مرده هم جز هوای موجود در شش ها بعد از تمام موارد ذکر شده در پاسخنامه هست؟ اگر اینطور باشه پس چرا بهش اشاره ای نشده؟
مورد دوم اینکه پاسخنامه گفته حجم باقی مانده توسط دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست، درصورتی طبق شکل کتاب قابل اندازه گیری هست ( زیست دهم، فصل سوم، گفتار دوم، صفحه ۴۳).دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaba Lotfi
ببین خود کتاب گفته هوای مرده تو بخش هادی میمونه
یعنی ممکنه مثلا مقدار کمی تو بینی یا خیلی کمی تو نای باشه ...پس نمیتونیم بگیم همش تو شش هست ...چون شش هم از بخش هادی و هم مبادله ای تشکیل شده
ولی میتونیم بگیم هوای مرده تو شش مشاهده میشه -
مورد دوم اینکه پاسخنامه گفته حجم باقی مانده توسط دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست، درصورتی طبق شکل کتاب قابل اندازه گیری هست ( زیست دهم، فصل سوم، گفتار دوم، صفحه ۴۳).این پست پاک شده! -
مورد دوم اینکه پاسخنامه گفته حجم باقی مانده توسط دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست، درصورتی طبق شکل کتاب قابل اندازه گیری هست ( زیست دهم، فصل سوم، گفتار دوم، صفحه ۴۳).این پست پاک شده! -
مورد دوم اینکه پاسخنامه گفته حجم باقی مانده توسط دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست، درصورتی طبق شکل کتاب قابل اندازه گیری هست ( زیست دهم، فصل سوم، گفتار دوم، صفحه ۴۳).نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شدهSaba Lotfi
سلام در پاسخ به سوال اول
حجم هوای مرده اونقدری کم هست(تقریبا ۱۵۰)که بیشتر داخل همون مجاری هادی دیده میشه در واقع بیشتر که چه عرض کنم منطقا به همین صورته چون اگر وارد شش بشه هم تا همون اوایل نایژه ها دیگه تموم میشه بنظرم و اگر به تبادل برسه که دیگه مرده نیست.و اما سوال دوم هوای باقی مانده مستقیم قابل اندازه گیری با اسپیرومتر نیست و این مسئله از لحاظ علمی درسته. من متن دقیق کتاب و شکلش رو یادم نمیاد ولی اصلش به این صورته. حالا اگر کتاب اونجوری گفته و این غلط علمی کتابه چارهای جز یاد گرفتن همون نیست برای کنکور
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی یعنی به نظرتون کتاب اشتباه کرده؟ خیلی غیرمنطقی بود واقعا
خود کتاب اومده توی نمودار نشون داده حجم باقی مونده رو بعد این میگه قابل اندازه گیری نیست |:
-
Saba Lotfi
ببین خود کتاب گفته هوای مرده تو بخش هادی میمونه
یعنی ممکنه مثلا مقدار کمی تو بینی یا خیلی کمی تو نای باشه ...پس نمیتونیم بگیم همش تو شش هست ...چون شش هم از بخش هادی و هم مبادله ای تشکیل شده
ولی میتونیم بگیم هوای مرده تو شش مشاهده میشهنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 ممنونم
-
Saba Lotfi
سلام در پاسخ به سوال اول
حجم هوای مرده اونقدری کم هست(تقریبا ۱۵۰)که بیشتر داخل همون مجاری هادی دیده میشه در واقع بیشتر که چه عرض کنم منطقا به همین صورته چون اگر وارد شش بشه هم تا همون اوایل نایژه ها دیگه تموم میشه بنظرم و اگر به تبادل برسه که دیگه مرده نیست.و اما سوال دوم هوای باقی مانده مستقیم قابل اندازه گیری با اسپیرومتر نیست و این مسئله از لحاظ علمی درسته. من متن دقیق کتاب و شکلش رو یادم نمیاد ولی اصلش به این صورته. حالا اگر کتاب اونجوری گفته و این غلط علمی کتابه چارهای جز یاد گرفتن همون نیست برای کنکور
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 ممنونم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
معذرت می خوام من به خانوم ناظم هم گفتم پستم رو دیروز پاک کنه ولی متاسفانه ظاهراً ندیدن ،من باقی مانده و مرده رو یه لحظه اشتباه گرفتم با هم
-
معذرت می خوام من به خانوم ناظم هم گفتم پستم رو دیروز پاک کنه ولی متاسفانه ظاهراً ندیدن ،من باقی مانده و مرده رو یه لحظه اشتباه گرفتم با هم
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی خواهش میکنم اختیار دارید. فقط اینکه الان پاسخ نهایی شما چی هست؟ اینکه بگیم حجم باقی مانده با دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست درست هست یا خیر؟ به نظر من که طبق شکل کتاب، این جمله نمیتونه درست باشه. شاید از لحاظ علمی نشه اندازه گیری کرد ولی برای کنکور منبع باید کتاب درسی باشه.
-
پرستو بابایی خواهش میکنم اختیار دارید. فقط اینکه الان پاسخ نهایی شما چی هست؟ اینکه بگیم حجم باقی مانده با دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست درست هست یا خیر؟ به نظر من که طبق شکل کتاب، این جمله نمیتونه درست باشه. شاید از لحاظ علمی نشه اندازه گیری کرد ولی برای کنکور منبع باید کتاب درسی باشه.
Saba Lotfi در حجم ها و ظرفیت های تنفسی گفته است:
پرستو بابایی خواهش میکنم اختیار دارید. فقط اینکه الان پاسخ نهایی شما چی هست؟ اینکه بگیم حجم باقی مانده با دستگاه اسپیرومتر قابل اندازه گیری نیست درست هست یا خیر؟ به نظر من که طبق شکل کتاب، این جمله نمیتونه درست باشه. شاید از لحاظ علمی نشه اندازه گیری کرد ولی برای کنکور منبع باید کتاب درسی باشه.
ببینید اون خط رو اگه ادامه بدید می بینید قابل اندازه گیری نیست حجم باقی مانده