IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ترتیب و ترکیب
-
-
سلام، بله در بعضی از مسائل ترتیب برای ما اهمیت داره، اما لزوما نیاز نیست که از ترتیب استفاده کنیم، قرار نیست خیلی از مسائل این مبحث با فقط فرمول ترتیب و ترکیب حل بشن و خیلی جاها باید از روش ها به صورت ترکیبی استفاده کنید. البته روش های مختلفی هم برای حل سوالات این مبحث وجود داره...
عموما وقتی مثل اینجا حرفامون یکم قاطی پاتی میشن، یعنی مثلا همین جا، ما سه تا حرف از یه جای دیگه داریم، چهار تا حرف هم باید از 6 تا حرف دیگه برداریم، اینجور مواقع اول حرفامون رو انتخاب میکنیم، بعدا بحث جایگشت و ... حساب میکنیم، پس پاسخ نامه اینجا اومده اول سه تا حرف سبز رو گذاشته، بعد هم ترکیب 4 از 6 تا سر هم هفت تا حرف داشته باشیم، اون ترکیب 4 از 6 رو توی حل آخر نوشته، بعد هم میگه خود حروف سبز هم بین خودشون به 3 فاکتور یل حالت جابه جا میشن دیگه، اونم نوشته، تهش گفته پنج تا چیز اصلیم، یعنی 4 تا حرف جدامون، و یدونه باکس حروف سبز که چون باید کنار هم باشن یه چیز حسابشون کرده، بعدا اینجا برای اینکه برای ترتیبی که گفتید ارزش قائل بشه، پنج فاکتور یل هم به آخر جواب اضافه کرده.
سر هم ترکیب 4 از 6 ضرب در سه فاکتور یل، ضرب در سه فاکتور یل. -
@Comrade_Bayat ممنون