بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
هندسه
-
*من میخام تست های هندیه رو بزنم اما نمیشه کاملا با کتاب متفاوته کتاب بر محور اثباته ولی اینجا حلیات ایا باید کلاس برم یا دوره ببینم ..درسنامه رو خوندم اما اونجا توضیح کامل نداده کتابمم میکروعه
@ریاضیا ریاضی فیزیک @یازدهم @دهم @دوازدهم کنکوری @دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری -
-
سلام
کتابو مو به مو برسی کن
کامل بهش مسلط شو
با مهر و ماه شروع کن برای تست زدن
بعد هم خیلی سبزاگه فیلم هم ببینی خیلی بهتره و کمک کنده
من از استاد هندسه ماز خیلی خوشم اومد
پیشنهاد میکنم -
Younes.D.IUT
کتاب مو به مو در سطح کتابه ؟چون من کاملا بر کتاب مسلطم ولی اگه درسنامه طور برا تست ها باشه حتمی میخرم
ممنونم:) -
Younes.D.IUT
بعد کتاب مو به همون لقمه است چون زدم اونو برام اورد -
Hako
اگه هندسه پایه
یا دهم داری کار میکنی
اصن بچه های ریاضی خیلیاشون
سمت هندسه دهم نمیرن چون اکثرا
تست های سخت ریاضی ی بخشش از اون قسمته
تمرکزت رو بذار روی بخش دوم یازدهم
و دوازدهم
اونا خیلی را دست ترن به نسبت و
هرچی توی اون قسمت وقت بذاری
نتیجه میگیری -
Hako
نهههههه
منظورم اینه به کتاب درسی هندسه که توی مدرسه
درس میدن کامل مسلط شو -
Younes.D.IUT
عه واقعا چه خوب پس بیخیال دهم میشم یه پلنم بود هندسه دهم و تستاشو بزنم باز کردم دیدم چیزی بلد نیستم نا امید و پشیمون شدم ممنونم باز بابت وقتی که گذاشتی -
Hako
نه ی بخش هایی از هندسه دهم اوکیه
و با بقیه مباحث ترکیب میشه
مث مساحتا
حذف کامل اشتباه محضه