سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انتخاب رشته ️
-
مهم
سوال پر تکرار بچه ها
موقع انتخاب رشته معدل میخاد
من ترمیم نمره کردم
از کجا بفهمم بروزرسانی شده؟بچه ها برای معدل انتخاب رشته معدل ترمیم شده رو نباید بزنید، همون اصلیه رو باید بزنید قبل ترمیم.
️ترمیم فقط برای اصلاح تراز سوابقه وگرنه نمرات دیپلم تغییری نمیکنه!!
-
بچهها، اطلاع ندارین از شهریه پزشکی دانشگاه آزاد؟
-
@_Mahdieh
https://forum.alaatv.com/post/3471133 -
یکبار برای همیشه
اینکه شما یه کد رشته رو بالاتر یا پایین تر بزنید، هیچ فرقی در شانس قبولیتون نداره
الویت بررسی سیستم سنجش، با رتبه های بهتره، تمام الویت های رتبه های بهتر از شمارو چک میکنه، بعدش میره سراغ بررسی رتبه شما
مثال: اول تمام الویت های رتبه ۳۰۰۰رو از یک تا ۱۵۰ بررسی میکنه؛ بعدش میره سراغ بررسی ۱۵۰تا کد رشته رتبه ۳۰۰۱
-
سلام
وقتتون بخیر
فکر کنم همراه با کد رشته ها ی روزانه رشته های بدون کنکور هم میشه زد
اگر بریم جدا داخل کد رشته ها با سوابق که 100 تا میشه رو بزنیم و بعو 150 تا هم روزانه انتخاب کنیم اون وقت بدون کنکور ها حذف میشه و حساب نمیشه.متاسفانه به خوبی واضح مشخص نیست که چطور میشه انتخاب کرد من امروز داخل گروه یک مشاور شنیدم که گقتند اگر بین روزانه و با زامون ها بدون ازمون ها بزنیم مشکلی نداره و برای اینکه ببینم میشه یا نه یک دونه با سوابق زدم اورد
و بعد حذف ش کردمخواستید امتحان کنید یا نهایت اگر جا اضاف اوردید کد رشته ها اخر با سوابق خواستید بزنید.
باز برسی کنید مطمئن بشید که ایا هر دو با هم مشکلی ایجاد نکنه.
شرمنده سر این موضوع چند اطلاعات مختلف
دیدم خواستم در جریان باشید -
jahad_121 در انتخاب رشته ️ گفته است:
سلام
وقتتون بخیر
فکر کنم همراه با کد رشته ها ی روزانه رشته های بدون کنکور هم میشه زد
اگر بریم جدا داخل کد رشته ها با سوابق که 100 تا میشه رو بزنیم و بعو 150 تا هم روزانه انتخاب کنیم اون وقت بدون کنکور ها حذف میشه و حساب نمیشه.متاسفانه به خوبی واضح مشخص نیست که چطور میشه انتخاب کرد من امروز داخل گروه یک مشاور شنیدم که گقتند اگر بین روزانه و با زامون ها بدون ازمون ها بزنیم مشکلی نداره و برای اینکه ببینم میشه یا نه یک دونه با سوابق زدم اورد
و بعد حذف ش کردمخواستید امتحان کنید یا نهایت اگر جا اضاف اوردید کد رشته ها اخر با سوابق خواستید بزنید.
باز برسی کنید مطمئن بشید که ایا هر دو با هم مشکلی ایجاد نکنه.
شرمنده سر این موضوع چند اطلاعات مختلف
دیدم خواستم در جریان باشیدکلا دو تا دفترچه هست
دفترچه دوم کلا واسه کسی هست که کنکور نداده یا کنکور داده ولی میخواد با سوابق بره و ۱۰۰ تا کد میشه زد
دفترچه اول مختص با آزمون و بدون آزمون هست که ۱۵۰ تا اولویت میشه زد
تو این دفترچه هم میشه رشته های با سوابق رو بعد با آزمون زد دقیقا همون کد رشته هایی که با سوابق هست تو دفترچه دوم هم هست
فق اگه دفترچه اول انتخاب کنید نمیشه دفترچه دوم زد -
این متن از دفترچه انتخابرشته آزاد هستش
یعنی شهریه سالانه پرستاری آزاد بین ۴۰میلیونوپونصد تا ۴۵میلیون هست؟ (چون نوشته تا ۱۰درصد متغیر هست)
اصلن با عقل جور درنمیاد، میشه اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنین
-
Hamid.s سلام
اگر کارشناسی رو اتاق عمل و ارشد رو پرستاری بگیریم یا اگر تغذیه بخونیم می تونیم ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت کنیم ؟ -
@_Mahdieh من هم اول دیدم شوکه شدم واقعا زیاده تازه غیر از اینا هزینه های دیگه هم هست
موندم چی کار کنم -
@Parisa-Azimi
تحقیق میکنم اعلام میکنم خدمتتون -
داوطلبین کنکور سال 1402 که پذیرفته شده و سال 1403 رشته دیگه ای قبول میشن و قبولی سال قبلشون لغو میشه، باید هزینه انصراف رو بدن! -
🟢 رشته های کاردانی پیراپزشکی
️ آنچه در مقطع کاردانی و بصورت سوابقتحصیلی قرار است جذب شود بسیار محدود و فقط در چند استان بوده و آنهم مخصوص داوطلبان بومی هر استان.
مثلا رشته کاردانی مامایی فقط در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر,چابهار و هرمزگان بوده و فقط بومیان شهرستانهای ذکر شده قابلیت انتخاب آن را دارند.این پذیرشها بصورت تعهد سه برابری خدمت در مناطق محروم بوده، بنابراین واضحا و مشخصا هدف این دانشگاههای علوم پزشکی به اختیار گرفتن افراد با مقطع کاردانی برای گذراندن چرخه بیمارستانهای خودشون هست چون بیمارستانهای شهرهای کوچک توان پرداخت حقوق و استخدام افراد رو ندارن و به همین اکتفا میکنن...
مناطقی که این رشتهها در مقطع کاردانی واسشون ارائه شده بصورت تعهدخدمت، مناطقی هست که معمولا افراد فارغالتحصیل حاضر نیستن برن (حتی بومیهای اونجا) و معمولا به سمت شهرهای دیگه واسه اشتغال میرن...
-
Hamid.s خیلی خیلی ممنون
ببخشید من همش مزاحمتون میشم -