اشکالات ریاضی بپرسید
-
@mahdis127 در اشکالات ریاضی بپرسید گفته است:
سلام به همگی من همیار ریاضی بچه های ریاضی بودم ولی یه مدت نمیومدم ولی امروز انجمنم هرکی سوالی از دیفرانسیل ،ریاضی پایه یا هندسه ،امار و .... داره بیاد اینجا مطرح کنه بررسی کنیم . در حد توانم جواب میدم .،
سلام اولا صمیمانه سپاسگزارم...من کمترین درصد کنکورم همین ریاضی بودش...خوب میشه اگه تا اخر بمونید تا سوالات خوب بررسی کنیم
دوما بچه های ریاضی رو ادد میکنم تا بیان ببینن تایپکتون رو @Ali-K negarin این ها فقط یادم اومدند از ریاضی ها@njzamin خواهش میکنم باعث افتخاره حتما من هر جمعه میام اگر کسی بخواد
-
درمورد خوندن هندسه یه راهنمایی بفرمایید برای منابع ونحوه ی خوندن.تجربیم من
sattaralipour خب درباره هندسه 1 من شدیدا فیلمای اقای کبریایی رو توصیه میکنم ،من خودم از هندسه متنفر بودم با فیلمای ایشون دوباره عاشق هندسه شدم و درصدای 70،80 تو ازمونا رو تجربه کردم. بعد از جزوه و فیلمای ایشون کتاب نشر الگو رو توصیه میکنم واقعا کتاب قوییه اما خب با توجه به اینکه الان بهمنه و ممکنه شما نخواین زیاد رو هندسه زمان بذارین ،پیشنهاد میکنم یا فقط درسنامه الگو رو بخونین یا از خیلی سبز که بچه های تجربی تعریفشو میکنن استفاده کنین.بستگی داره که چقد بخواین روش سرمایه گذاری کنین سوال دیگه داشتین در خدمتم
-
سلام به همگی من همیار ریاضی بچه های ریاضی بودم ولی یه مدت نمیومدم ولی امروز انجمنم هرکی سوالی از دیفرانسیل ،ریاضی پایه یا هندسه ،امار و .... داره بیاد اینجا مطرح کنه بررسی کنیم . در حد توانم جواب میدم .،
چه تاپیکِ خوبی...
امیدوارم ادامه دار باشه...
-
negarin اگر استقبال بشه حتما ادامه دار میشه من این تاپیکو شهریورم زدم حتی گفتم جزوه های دیفم فصل به فصل میذارم ولی خب کسی نخواست منم ادامه ندادم ،بچه های ریاضی تعدادشون کم تره و اکثرا تمایلی به درس ریاضیشون ندارن متاسفانه و امار ازمونا اینو نشون میده
-
خب بنا بر درخواست یه سری دوستان که میخواستن بدونن کی میشه سوال پرسید و چه زمانی جواب میدم خواستم اعلام کنم که امشب در خدمت همه دوستان هستم هرکی سوالی داره مطرح کنه ،با ارزوی موفقیت برای شما دوستان
-
خب بنا بر درخواست یه سری دوستان که میخواستن بدونن کی میشه سوال پرسید و چه زمانی جواب میدم خواستم اعلام کنم که امشب در خدمت همه دوستان هستم هرکی سوالی داره مطرح کنه ،با ارزوی موفقیت برای شما دوستان
از کل ریاضیات رشته ریاضی میتونیم بپرسیم؟ کلشو خوندین شما؟زود تموم نکرده مدرسه ی شما؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
از کل ریاضیات رشته ریاضی میتونیم بپرسیم؟ کلشو خوندین شما؟زود تموم نکرده مدرسه ی شما؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@njzamin فقط انتگرال تست نزدم ، البته من معلم مدرسم فوق العاده بود ولی کلاس خصوصیم رفتم
-
سلام
هندسه تحلیلی
.....دوستان خروج از مرکز هذلولی داریم؟؟؟ کلا برای همه ی مقاطع خروج از مرکز داریم؟ خروج از مرکز هذلولی مثل بقیه ی مقاطع پیدا میشه یا فرق داره فرمولش؟؟@njzamin
سلام. بله هذلولی هم خروج از مرکز داره... فرمولشم c به رویِ a هستش که همواره بزرگتر از یکه و اگه به سمته یک میل کنه هذلولی شبیه به دوتا نیم خط میشه و اگه به سمته بی نهایت میل کنه شبیهِ دوتا خطِ موازی میشه.... یه فرمولِ دیگه هم داره رادیکال یک به علاوه ی پرانتز باز b به رویِ a پرانتز بسته به توانِ دو هست...a و b و c هم که دیگه میدونید چی هستن...اگر نه بگید تا بنویسم واستون... .
-
@njzamin
سلام. بله هذلولی هم خروج از مرکز داره... فرمولشم c به رویِ a هستش که همواره بزرگتر از یکه و اگه به سمته یک میل کنه هذلولی شبیه به دوتا نیم خط میشه و اگه به سمته بی نهایت میل کنه شبیهِ دوتا خطِ موازی میشه.... یه فرمولِ دیگه هم داره رادیکال یک به علاوه ی پرانتز باز b به رویِ a پرانتز بسته به توانِ دو هست...a و b و c هم که دیگه میدونید چی هستن...اگر نه بگید تا بنویسم واستون... .
negarin در اشکالات ریاضی بپرسید گفته است:
@njzamin
ممنون نه دیگه abc رو میدونم
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ....,ولی یه سوالی دیده بودم که فکر کنم جوابش غلط بود
-
سلام
هندسه تحلیلی
.....دوستان خروج از مرکز هذلولی داریم؟؟؟ کلا برای همه ی مقاطع خروج از مرکز داریم؟ خروج از مرکز هذلولی مثل بقیه ی مقاطع پیدا میشه یا فرق داره فرمولش؟؟@njzamin بله خروج از مرکز هذلولی داریم فرمولش c/a ,شدت باز بودن دهانه هذلولی رو نشون میده ،بیضی هم داره تا اونجایی که میدونم دایره نداره
-
@njzamin بله خروج از مرکز هذلولی داریم فرمولش c/a ,شدت باز بودن دهانه هذلولی رو نشون میده ،بیضی هم داره تا اونجایی که میدونم دایره نداره
@njzamin بله خروج از مرکز هذلولی داریم فرمولش c/a ,شدت باز بودن دهانه هذلولی رو نشون میده ،بیضی هم داره تا اونجایی که میدونم دایره نداره
من یادم رفته دایره ولی فکر کنم مال دایره شاید 1 باشه اره؟ c با a برابره توی دایره؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
من یادم رفته دایره ولی فکر کنم مال دایره شاید 1 باشه اره؟ c با a برابره توی دایره؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@njzamin اره دیگه دایره بیضی ایه که خروج از مرکزش 1
-
من یادم رفته دایره ولی فکر کنم مال دایره شاید 1 باشه اره؟ c با a برابره توی دایره؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@njzamin هندسه تحلیلی چی میخونی؟
-
@mahdis127 مشکل من کم خوندنه...من گاج رو به زور تموم میکنم ایکیو دارم که خیلی نزدمش!ولی اگه دوتاشم بخونم خیلی عالی میشه....مثلا امروز کلا وقتمو تلف کردم متاسفانه
@njzamin من خودم الگو میخونم درسنامه خیلی خوبی داره ،احتمالا چون احساس میکنی بلدی اینطوریه
-
@njzamin من خودم الگو میخونم درسنامه خیلی خوبی داره ،احتمالا چون احساس میکنی بلدی اینطوریه
یعنی میگی چون احساس میکنم بلدم کم میخونم؟ نه برعکس دیروز از استرس این قلمچی داشتم میمردم....قلمچی های قبلی هم که اعتماد به نفسم چون پایینه نمیتونم خوب بزنم سر ازمون
-
یعنی میگی چون احساس میکنم بلدم کم میخونم؟ نه برعکس دیروز از استرس این قلمچی داشتم میمردم....قلمچی های قبلی هم که اعتماد به نفسم چون پایینه نمیتونم خوب بزنم سر ازمون
@njzamin اتفاقا تحلیلی ازون درساییه که تراز میده ،پس تو هم استرسی هستی اینطوری ادم خیلی اذیت میشه
-
از دوستان بودن که هم الگو خوند هم ایکیو ریاضی رو 96 درصد زد الانم شریفه