حل نشده های شیمی
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
@soheil95s95
اگه ده برابر بشه پی اچ یه واحد افزوده میشه
پی او اچ یه واحد کم میشه
پس درستهنه
اگه گفته بودم در حالت تعادل درست بود اما وقتی که غلظت H+
n برابر میشه حالا تعادل شروع میکنه به برگشت یا رفت (بستگی به n داره) که در اینصورت مقدار نهایی اون دبگه n برابر نیست -
-
فعلا شب خوش
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
@soheil95s95
آلومینیوم اکسید مثل منیزیم هیدروکسید توو آب سوسپانسیون تشکیل میدهاکسید و هیدروکسید فلزهای گروه های اول و دوم(بجز برلیم و منیزیم) ،فقط در اب محلولن...
@romisa1234
@Soheil95s95
سلام : )
ببخشید جایم نمیتونم زیاد توی گوشی باشم،انشالله فردا چندتا تست خوب از همین بخش می ذارم،بازم ببخشیدنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط tamom انجام شدهtamom
انشالله فردا چندتا تست از همین بخش می ذارمکدوما درستن؛
1)در میان فراورده های شیمیایی ک بیشترین تولید سالانه را دارند،بیشتر انها را اسیدوباز ها تشکیل میدهد
2)استفاده از بازها برای شستشو،درنخستین بارها زمانی بود ک هنوز از ساختار بازها اگاه نبودند
3)ازجمله داروهای با خاصیت اسیدی میتوان به
C9H8O4
C13H18O2
و با خاصیت بازی به
MgH2O2
اشاره کرد.
4)از فراورده ی حاصل از حرارت دادن سنگ مرمر،میتوان برای افرایش ph خاک استفاده کرد
5)انواع ترشی ها و میوه های مثل نارنگی و لیمو دارای اسیدند -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط tamom انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مروری تست حل میکنین یا یه فصل رو میخونین بعد تموم شد میرید فصل بعدی؟؟؟ همه ی فصل های شیمی رو خوندین؟ من یکمی از اسید باز مونده و کل الکتروشیمی مونده....:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
moein در حل نشده های شیمی گفته است:
اينجا چرا مسئله نداره؟من اينارو يادم رفته
چون سوالای سختی طرح میشه،مسائل حل های طولانی دارن،وقت گیریش زیاده...ولی شماادم خوبی هستتین بفرستین
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtamom در حل نشده های شیمی گفته است:
چون سوالای سختی طرح میشه،مسائل حل های طولانی دارن،وقت گیریش زیاده...ولی شماادم خوبی هستتین بفرستین
ها من ک برا طرح سوال خیلی پیرم دیه
قبلنا بچه ها بیشتر با مسائل مشکل داشتن ولی مثه اینکه الان ترجیحشون به سوالات چنتا درسته -
مروری تست حل میکنین یا یه فصل رو میخونین بعد تموم شد میرید فصل بعدی؟؟؟ همه ی فصل های شیمی رو خوندین؟ من یکمی از اسید باز مونده و کل الکتروشیمی مونده....:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin
معمولا ترکیبین،متناسب با بودجه بندی قلم چی -
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
ها من ک برا طرح سوال خیلی پیرم دیه
قبلنا بچه ها بیشتر با مسائل مشکل داشتن ولی مثه اینکه الان ترجیحشون به سوالات چنتا درسته -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدام مورد در مورد ارنیوس غلط است؟
1)آرنیوس وقتی از ذره های باردار حرف زد ک الکتریسیته ساکن کشف شده بود
2)مایکل فارادی نسبت به ارنیوس،در برقکاف های خود،از تنوع ترکیبهای بیشتری استفاده کرد
3)ارنیوس قبل از توجیه رفتار اسید وباز،از واکنش بین آنها آگاه بود
4)همه ی موارد -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثال نقص هرکدام رو بگید.
1)همه ی اکسیدهای نافلزی اسید ارنیوسن
2)همه ی اکسید های فلزی باز ارنیوس اند
3)هر مولکول با گروه OH جز باز ارنیوس اند -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چهارسوال ،بالا گفته شد،همه ی موارد از کتاب قابل برداشتن،به امید موفقیتتون یاعلی
-
مثال نقص هرکدام رو بگید.
3)هر مولکول با گروه OH جز باز ارنیوس اندtamom مورد اولش فک کنم No,N2o, و co این اکسید نافلزند که اسید نیستن تو اب
-
مثال نقص هرکدام رو بگید.
3)هر مولکول با گروه OH جز باز ارنیوس اندtamom در مورد سومی هم فنول با اینکه oH داره ولی اسیده ارنیوسه
-
مثال نقص هرکدام رو بگید.
3)هر مولکول با گروه OH جز باز ارنیوس اندtamom دومی هم فک کنم الومینیوم اکسید باشه که امفوتره
-
کدام مورد در مورد ارنیوس غلط است؟
1)آرنیوس وقتی از ذره های باردار حرف زد ک الکتریسیته ساکن کشف شده بود
2)مایکل فارادی نسبت به ارنیوس،در برقکاف های خود،از تنوع ترکیبهای بیشتری استفاده کرد
3)ارنیوس قبل از توجیه رفتار اسید وباز،از واکنش بین آنها آگاه بود
4)همه ی مواردtamom فک کنم گزینه 2 میشه چون فارادی فقط از ترکیبات فلز دار استفاده کرده بود
-
reza213
در توضیح 159
آرایش الکترونی گازهای نجیب هم میتونه آرایش خود اتم گاز نجیب باشه هم یه کاتیون پایدار هم آنیون پایدارنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
reza213
در توضیح 159
آرایش الکترونی گازهای نجیب هم میتونه آرایش خود اتم گاز نجیب باشه هم یه کاتیون پایدار هم آنیون پایداراین نکته رو از کجا یاد گرفتید یا بود؟