BIO
-
سوالات زیست هر عصر ساعت ۷ به اشتراک گذاشته میشود
تعداد سوالات :10
درجه تست: سخت رو به بالا
منابع: قلم چی، کنکور،گزینه دو، گاج
تذکر: این تاپیک فقط در جهت یادگیری بهتر زیست است و بهتر است به کتاب نگاه نکنیم و سوالات رو پاسخ دهیم و در انتها با دیدن پاسخ تشریحی مطالب رو یاد بگیریم
با آرزوی موفقیت #آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
-
پاسخ فردا راس ساعت 12 ظهر به اشتراک گذاشته میشود
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
پاسخ فردا راس ساعت 12 ظهر به اشتراک گذاشته میشود
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
@dr-lila به صورت تصادفی از بانک تست به اشتراک گذاشته میشه
-
-
@yns در BIO گفته است:
ایده خوبیه . ولی به نظرم با مباحث قلم چی پیش برید و مرتبط با ازمونا تست بذارید
تصادفی کلافه کندده و استرس زا میشه . چون ممکنه اون مبحث رو نخونده باشیم استرس میگیریم
با یکی از ازمونای ازمایشی پیش برید
ازمونی که من میگم قلم چی هستش . چون بنظرم بیشتر بچه ها قلم چی میرن -
@yns ولی بهتر نیس هر روز ی درس بگید بچه ها آماده بخونن بیان البته این ی نظر بود چون خیلیا هنوز پیش نخوندم یا تموم نکردن
@dr-lila سعی میکنم . اخه اینجور که شما میگید رقابتی نیس
من به خاطر این اینطوری تست میزارم که هر کی بیشتر خونده باشه مطالب بیشتریو یاد بگیره -
@yns در BIO گفته است:
ایده خوبیه . ولی به نظرم با مباحث قلم چی پیش برید و مرتبط با ازمونا تست بذارید
تصادفی کلافه کندده و استرس زا میشه . چون ممکنه اون مبحث رو نخونده باشیم استرس میگیریم
با یکی از ازمونای ازمایشی پیش برید
ازمونی که من میگم قلم چی هستش . چون بنظرم بیشتر بچه ها قلم چی میرنsabatj بله منم دارم از ازمون های قلم چی میزارم و بعضی دیگر از سوالات از موسسه های دیگه ک قشنگ هستن
-
sabatj بله منم دارم از ازمون های قلم چی میزارم و بعضی دیگر از سوالات از موسسه های دیگه ک قشنگ هستن
-
sabatj بله از جلسه ی بعدی تست های بودجه بندی قلم چی گذاشته میشه برای تعدادی از افراد تاپیک و همین طور پک دیگری برای اعضای دیگر
-
sabatj بله از جلسه ی بعدی تست های بودجه بندی قلم چی گذاشته میشه برای تعدادی از افراد تاپیک و همین طور پک دیگری برای اعضای دیگر
-
@yns ولی بهتر نیس از اول شروع بشه چون آخ قلم چی فصل ب فصل و مقطع ب مقطع جلو نمیره مثلاً ی درس از دوم س درس از پیش میزاره آخ امسال خیلیا مث من آزمون شرکت نکردن و درس ب درس جلو رفتن کاش میشد از سال دوم تا پیش ب ترتیب هر روز ی فصل میداشتید فرداش دربارش وتله های تستیش بحث میشد و هر درس ی تایپیک جدا داشت تا سال بعد کسی خواست استفاده کنه مرتب شده بود ولی در کل ممنون از اینکه ب فکر بچه ها هستید
-
@yns ولی بهتر نیس از اول شروع بشه چون آخ قلم چی فصل ب فصل و مقطع ب مقطع جلو نمیره مثلاً ی درس از دوم س درس از پیش میزاره آخ امسال خیلیا مث من آزمون شرکت نکردن و درس ب درس جلو رفتن کاش میشد از سال دوم تا پیش ب ترتیب هر روز ی فصل میداشتید فرداش دربارش وتله های تستیش بحث میشد و هر درس ی تایپیک جدا داشت تا سال بعد کسی خواست استفاده کنه مرتب شده بود ولی در کل ممنون از اینکه ب فکر بچه ها هستید
@dr-lila تا کجا رو خوندین؟
-
@dr-lila تا کجا رو خوندین؟
-
جواب تست ها