زیست
-

سلام. لطفا گزینه ۴ رو توضیح بدید.
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -

دانش-آموزان-آلاءSaba Lotfi سلام
ببینید همونطور که گفته چهارمین سطح میشه اندام
اما پنجمی میشه فرد
باکتری تو حالت تک یاخته ای خودش حالت فرد رو داره پس تمام جانداران سطح پنجم(فرد) ویژگی های حیات رو دارن
اما مثلا بازم باکتری رو مثال بزنم
باکتری سطح چهارم(اندام) رو ایجاد نمیکنه
پس تو این سطح بعضی از جانداران ویژگی های حیات رو نشون میدن نه همشون(به لفظ جانداران توجه ویژه داشته باشین!) -
Saba Lotfi سلام
ببینید همونطور که گفته چهارمین سطح میشه اندام
اما پنجمی میشه فرد
باکتری تو حالت تک یاخته ای خودش حالت فرد رو داره پس تمام جانداران سطح پنجم(فرد) ویژگی های حیات رو دارن
اما مثلا بازم باکتری رو مثال بزنم
باکتری سطح چهارم(اندام) رو ایجاد نمیکنه
پس تو این سطح بعضی از جانداران ویژگی های حیات رو نشون میدن نه همشون(به لفظ جانداران توجه ویژه داشته باشین!)Narges_ ممنونم از توضیحتون. فقط اینکه منظور از اینکه میگه ویژگی های حیات را نشان می دهد چی هست؟
-
Narges_ ممنونم از توضیحتون. فقط اینکه منظور از اینکه میگه ویژگی های حیات را نشان می دهد چی هست؟
Saba Lotfi خواهش میکنم
ویژگی های حیات مثل
هم ایستایی،رشد و نمو، تولید مثل و.... -
سلام عزیزم میگه براساس کتاب درسی سطح چهارم دستگاه هست
و خب میدونیم تک یاخته ای دستگاه نداره
ولی بنظر من این پاسخنامه یکمی ایراد داره
چون میتونیم بگیم سطح اول و پنجم تک یاخته ای یسکان هست
سطح سازمان یابی حیات برای تم یاخته ای اینجوری باشه
یاخته(فرد) سطح ۱
جمعیت سطح ۲
اجتماع سطح ۳
بوم سازگان سطح ۴
و.... -
سلام عزیزم میگه براساس کتاب درسی سطح چهارم دستگاه هست
و خب میدونیم تک یاخته ای دستگاه نداره
ولی بنظر من این پاسخنامه یکمی ایراد داره
چون میتونیم بگیم سطح اول و پنجم تک یاخته ای یسکان هست
سطح سازمان یابی حیات برای تم یاخته ای اینجوری باشه
یاخته(فرد) سطح ۱
جمعیت سطح ۲
اجتماع سطح ۳
بوم سازگان سطح ۴
و....@سالی-هبیجه ممنونم از توضیحتون. بله من هم با شما موافقم. در تک یاخته ها اولین سطح سازمان یابی حیات(یاخته) با پنجمین سطح(جاندار) تفاوتی نمیتونه داشته باشه.
-
Saba Lotfi خواهش میکنم
ویژگی های حیات مثل
هم ایستایی،رشد و نمو، تولید مثل و....Narges_ الان یعنی چهارمین سطح سازمان یابی حیات (دستگاه) میتونه این ویژگی ها رو داشته باشه؟ یعنی بهطور مثال میتونه تولید مثل کنه یا به محرک های محیطی پاسخ بده؟ به نظرم این گزینه درست نیست. یک دستگاه که هنوز به یک جاندار کامل تبدیل نشده چطوری میتونه ویژگی های یک جاندار کامل رو داشته باشه؟
-

دانش-آموزان-آلاءSaba Lotfi
سلام
من متوجه مشکلتون نشدم
خب اگه جاندارمون خاص باشه یه سره از سلول میپریم به فرد و ما در همه جانداران این سطح فردو داریم
ولی سطح دستگاه رو در همشون نه مثالش هم همون تک یاخته ای ها
اینم گفته که همشون در سطح بندی شامل سطح فرد هستند ولی همشون دارای سطح دستگاه نیستند -
@سالی-هبیجه ممنونم از توضیحتون. بله من هم با شما موافقم. در تک یاخته ها اولین سطح سازمان یابی حیات(یاخته) با پنجمین سطح(جاندار) تفاوتی نمیتونه داشته باشه.
Saba Lotfi
🙏🙏 -
Narges_ الان یعنی چهارمین سطح سازمان یابی حیات (دستگاه) میتونه این ویژگی ها رو داشته باشه؟ یعنی بهطور مثال میتونه تولید مثل کنه یا به محرک های محیطی پاسخ بده؟ به نظرم این گزینه درست نیست. یک دستگاه که هنوز به یک جاندار کامل تبدیل نشده چطوری میتونه ویژگی های یک جاندار کامل رو داشته باشه؟
Saba Lotfi دقت کنید به گزینه
گفته چهارمین سطح در جاندار(و از ویژگی هایی نه همه ی ویژگی ها استفاده کرده)
نگفته خود دستگاه به تنهایی بیاد و ویژگی ها رو نشون بده!
دستگاه در جاندار میتونه ویژگی هارو مثل هم ایستایی نشون بده(فقط یه مثال زدم)