دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
کلیه
-
سلام. اون حفره ای که با رنگ قرمز مشخص کردم و در قسمت لگنچه قرار داره چی هست؟
اون قسمتی هم که با رنگ سبز مشخص کردم، یک جا داره نشون میده که انشعابی از سرخرگ کلیه بدون اینکه وارد لنگچه بشه از زیر این قسمت عبور کرده و مستقیما وارد بخش مرکزی کلیه شده؛ درسته؟ یک قسمت زرد رنگی هم دقیقا در مجاورت سرخرگ کلیه قرار داره. میخواستم بدونم آیا اون بافت چربی هست؟ -
سلام برای بخش زرد رنگ بله همون بافت چربی هست که بالای کلیه قرار داره و باعث میشه که کلیه موقعیت خودش رو به درستی حفظ کنه و و از ضربه در برابرش محافظت میکنه بخشی از اون اطراف رو هم در بر گرفته و چربی هست و برای انشعابی از سرخرگ کلیه هم بله درسته سرخرگ و سیاهرگ اصلی وارد کلیه میشن و به لگنچه متصل میشن و یک سری انشعاب ها از داخل لگنچه و یک سری از زیر لگنچه میاد و از بین لپ های کلیه میگذره و به بخش قشری میره و اون قسمت قرمز رنگ بنظر من منفذ و .. نیست اگر به اون قسمت نگاه کنید می بینید یک سری جاهای دیگه هم همینجور کشیده و اما اینجا یکم تیره تر کشیده ولی بنظرم منفذی نیست و خود همون لگنچه هست.