فشار در مایعات
-
سلام به همه دوستان
همینطور که در تصویر میبینید سمت راست ارتفاعش ۲ تا H وجود داره ولی توی پاسخنامه ارتفاع سمت راست ۱ H در نظر گرفته. دلیل اینکه تو پاسخنامه ارتفاع سمت راست ۱H در نظر گرفته چیه؟ -
سلام
سوال رو که نزاشتی ولی طبق پاسخ نامه مثل اینکه فشار نقطه b و a رو داری
پس صرفا H پایین نقطه b رو نیاز داری برای محاسبه فشار -
سلام
سوال رو که نزاشتی ولی طبق پاسخ نامه مثل اینکه فشار نقطه b و a رو داری
پس صرفا H پایین نقطه b رو نیاز داری برای محاسبه فشارBounty hunter مرسی ازت ولی میدونی مشکل من چیه ؟بعد از اینکه نقطه هم تراز انتخاب کردیم ارتفاع میشه تا سطح مایع پس چرا اینجا ارتفاع بالای Bرا. در نظر نمگیریم؟
-
Bounty hunter مرسی ازت ولی میدونی مشکل من چیه ؟بعد از اینکه نقطه هم تراز انتخاب کردیم ارتفاع میشه تا سطح مایع پس چرا اینجا ارتفاع بالای Bرا. در نظر نمگیریم؟
amirmehdi rasouli فکر کنم توی متن سوال فشار نقطه بی رو داره
پس فشار اون قسمت بالایی رو داری
نیازی به محاسبه نیست -
سلام به همه دوستان
همینطور که در تصویر میبینید سمت راست ارتفاعش ۲ تا H وجود داره ولی توی پاسخنامه ارتفاع سمت راست ۱ H در نظر گرفته. دلیل اینکه تو پاسخنامه ارتفاع سمت راست ۱H در نظر گرفته چیه؟amirmehdi rasouli
سلام توی صورت سوال فشار قسمت b رو داده و نیاز به محاسبه ی دوباره نیست و فقط همون بخشی که مایع هست ما باید محاسبه کنیم که ارتفاعش h هست -
amirmehdi rasouli
سلام توی صورت سوال فشار قسمت b رو داده و نیاز به محاسبه ی دوباره نیست و فقط همون بخشی که مایع هست ما باید محاسبه کنیم که ارتفاعش h هست@Laly اوکی
دمت گرم
-
amirmehdi rasouli فکر کنم توی متن سوال فشار نقطه بی رو داره
پس فشار اون قسمت بالایی رو داری
نیازی به محاسبه نیستBounty hunter مرسی:)