کتاب و کلاس افزون بر مدرسه
-
این پست پاک شده!
-
@f-nalist خیلی خیلی مچکرم از توضیحات کامل و کمکتون
دغدغه انتخاب معلم هم رفع شد حتماً ویدیو هارو مشاهده میکنم و هر کدوم که باهاشون سازگار بودم رو انتخاب میکنم
ممنون از کمک جامعتونLast waltz
خواهش میکنم موفق باشید -
Reza-H خیلی ممنون از کمکتون
دقیقا تهران هم خیلی شلوغ و پر ترافیکه این روز های اول سال تحصیلی و خودمم شرایط کلاس حضوری رفتن ندارم از کمکتون استفاده میکنم و اگه دیدم تنهایی توانایش رو ندارم حتماً ویدیو های آموزشی میبینم پس
Last waltz
خیلی خوبه
موفق باشید
یه نکته رو هم اضافه کنم
که از همین ابتدا، خیلی «نگران» نباشید. کم کم بهترین روش درس خواندنِ مخصوص به خودتون رو با آزمون دادن و سنجیدن خودتون و مشورت از بقیه پیدا می کنید و کم کم شرایطتون از قبل بهتر میشه -
Reza-H یعنی برای ازمون شبیه ساز هم خواستم ثبت نام کنم ماز بهتره از قلم چی؟
Last waltz
ببینید.
این رو من نمی تونم بگم
هر دوتا آزمون های خوبین
میتونین یکیش رو انتخاب کنید و با برنامه راهبردیش پیش برین (برای پایه شما خیلی فرقی نمیکنه کدومش)
مهم اینه که همراه برنامه راهبردیش باشین و همیشه خودتون رو بعد از هر آزمون بررسی و تحلیل کنید.
این رو هم بگم که حتی توی سال دوازدهم هم، نمیتونیم بگیم کدوم قطعا بهتره. مثلا من حتی توی سال دوازدهم هم قلم چی نبودم (فقط یازدهم بودم. البته توی دوازدهم، نیم نگاهی به سطح و نوع سوالات قلم چی داشتم) در حالیکه یه سری از دوستام فقط قلم چی بودن. یه سری هم هردو -
Last waltz
خیلی خوبه
موفق باشید
یه نکته رو هم اضافه کنم
که از همین ابتدا، خیلی «نگران» نباشید. کم کم بهترین روش درس خواندنِ مخصوص به خودتون رو با آزمون دادن و سنجیدن خودتون و مشورت از بقیه پیدا می کنید و کم کم شرایطتون از قبل بهتر میشهReza-H چشم ممنون
-
Reza-H یعنی برای ازمون شبیه ساز هم خواستم ثبت نام کنم ماز بهتره از قلم چی؟
Last waltz یچیزی هم من بگم با اجازه از آقارضا
بنظرم بستگی به اون سال داره.
منظورم اینه که دوسال پیش آزمون ماز خیلی بهتر بود نسبت به قلمچی.سوالاش بهتر بودن.قلمچی خیلی تو اوت بود.
ولی یک سال پیش بنظرم آزمون قلمچی از ماز بهتر بود.ماز خیلی سوالاش یهمدلی شده بودن.
یا مثلن آزمون خیلی سبز دوسال پیش سوالاش بهتر بود.پارسال سطحش اومده بود پایین.
البته این نظر منه. -
اشتباه گفتم شیمی 11 هم سخت تره -
اشتباه گفتم شیمی 11 هم سخت ترهKourosh Mousavi چشم خیلی ممنون
-
اشتباه گفتم شیمی 11 هم سخت ترهKourosh Mousavi
واکنش شیمی ۱ فصل ۳ :