قلم چی
-
سلام
خسته نباشید
من قصد داشتم قلم چی ثبت نام کنم اما مشاوره م میگه استاندارد نیست
و از طرفی خود موسسه مون هم آزمون میگیره اما اون هفتگی و مطابق با مطالب خونده شده هست
الان من واقعا موندم چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@ریاضیا -
سلام
خسته نباشید
من قصد داشتم قلم چی ثبت نام کنم اما مشاوره م میگه استاندارد نیست
و از طرفی خود موسسه مون هم آزمون میگیره اما اون هفتگی و مطابق با مطالب خونده شده هست
الان من واقعا موندم چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@ریاضیا@Mery-Sh سلام
یه مشت حرف مسخره ست، آزمون استاندارد نداریم هر کدوم یه مشکلی داره یه نقطه ضعفی داره
البته شاید بهتر باشه حرف مشاورتو گوش کنی، ببین چی میگه مشاورت به تحقیق خودت کن ببین با کدوم آزمون راحتتری اونو برو
آزمون موسسه حالا هر چی که هست احتمالا شرکت کننده کمی داره. یه ازمون ثبت نام کن -
@Mery-Sh سلام
یه مشت حرف مسخره ست، آزمون استاندارد نداریم هر کدوم یه مشکلی داره یه نقطه ضعفی داره
البته شاید بهتر باشه حرف مشاورتو گوش کنی، ببین چی میگه مشاورت به تحقیق خودت کن ببین با کدوم آزمون راحتتری اونو برو
آزمون موسسه حالا هر چی که هست احتمالا شرکت کننده کمی داره. یه ازمون ثبت نام کن@Aqua_ آزمون موسسه اصلا رقابتی نیست متاسفانه
آره ثبت نام میکنم
دقیقا بدون آزمون نمیشه از همه مهمتر اینجوری هیچ انگیزه ای هم ندارم -
@Aqua_ آزمون موسسه اصلا رقابتی نیست متاسفانه
آره ثبت نام میکنم
دقیقا بدون آزمون نمیشه از همه مهمتر اینجوری هیچ انگیزه ای هم ندارم -
@Mery-Sh خب پس حتما ثبت نام کن، ببین مشاورت چی میگه کدومو ثبت نام کنی
یه تاپیک هم بود @f-nalist زحمتشو کشیده بود راجب همه ازمونا صحبت کرده بود
فرزام اگه میشه اون تاپیک لینکشو بده مرسی@Aqua_ ممنونم از راهنمایی تون
-
سلام
بنظرم این تاپیک میتونه کمکتون کنه
https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون?_=1713020279690 -
سلام
بنظرم این تاپیک میتونه کمکتون کنه
https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون?_=1713020279690 -
@Mery-Sh خواهش میکنم
-
دوستان کسی امسال قلم چی ثبت نام کرده ؟ از هزینه ها اطلاع دارید؟
نظر شخصی تون بین گزینه دو و قلم چی کدوم هست؟
@ریاضیا
@تجربیا -
اونطوری که من شنیدم میگن که قلمچی خوبه هر جا که مثلا دیدی توش ضعف داری بهتر بعدا بیای تو تو گوگل پاسخنامه مازو پیدا کنی از اون مبحث تستاشو بزنی و تو پاسخنامه چک کنی و تو پاسخ نامه اش 2 تا مثالم داره که روی اون مبحث تسلط پیدا کنی اره دیگه
-
دوستان کسی امسال قلم چی ثبت نام کرده ؟ از هزینه ها اطلاع دارید؟
نظر شخصی تون بین گزینه دو و قلم چی کدوم هست؟
@ریاضیا
@تجربیا -
@Aqua_ ممنونم ازتون
-
اونطوری که من شنیدم میگن که قلمچی خوبه هر جا که مثلا دیدی توش ضعف داری بهتر بعدا بیای تو تو گوگل پاسخنامه مازو پیدا کنی از اون مبحث تستاشو بزنی و تو پاسخنامه چک کنی و تو پاسخ نامه اش 2 تا مثالم داره که روی اون مبحث تسلط پیدا کنی اره دیگه