- خانه
- مشاوره تحصیلی
- سوال مشاوره ای
- چطوری به تستای یه مبحث تسلط پیدا کنیم؟
چطوری به تستای یه مبحث تسلط پیدا کنیم؟
-
اقا من نمیدونم چطوری باید بعضی از تستارو بزنم مثلا بار اول زدنی میبینم مثلا کامل نمیتونم همه رو درست بزنم نا امید میشم میزارمش کنار ...خیلی مزخرفه این رفتار نمیدونم چیکار کنم ...راه حلی وجود داره؟
لَنگ لَنگان میروم تا انتهای ِ آرِزو ؛
-
اقا من نمیدونم چطوری باید بعضی از تستارو بزنم مثلا بار اول زدنی میبینم مثلا کامل نمیتونم همه رو درست بزنم نا امید میشم میزارمش کنار ...خیلی مزخرفه این رفتار نمیدونم چیکار کنم ...راه حلی وجود داره؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شدهHako وقتی تست آموزشی میزنی مهم نباشه درسته و غلط یا نتونستن. هدف از زدنش یاد گیریه و آموزشه تحلیل کن چرا نمیزنی یا غلط میزنی
بار اول تو هر مبحثی اکثرا همینن. -
Hako وقتی تست آموزشی میزنی مهم نباشه درسته و غلط یا نتونستن. هدف از زدنش یاد گیریه و آموزشه تحلیل کن چرا نمیزنی یا غلط میزنی
بار اول تو هر مبحثی اکثرا همینن.@Aqua_
من بلد نیستم تحلیل کنم:)))))))
خوشحالم تنها نیستملَنگ لَنگان میروم تا انتهای ِ آرِزو ؛
-
@Aqua_
من بلد نیستم تحلیل کنم:)))))))
خوشحالم تنها نیستمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHako تحلیل چیز عجیب غریبی نیس
پاسخنامه رو میخونی میبینی مشکل کجاست
یا درس رو کامل نفهمیدی یا حالا چون بار اولته آنچنان ایده خاصی تو سوالا نداری که خب کم کم اوکی میشه -
Hako تحلیل چیز عجیب غریبی نیس
پاسخنامه رو میخونی میبینی مشکل کجاست
یا درس رو کامل نفهمیدی یا حالا چون بار اولته آنچنان ایده خاصی تو سوالا نداری که خب کم کم اوکی میشه@Aqua_
اهان ممنونم:())))لَنگ لَنگان میروم تا انتهای ِ آرِزو ؛