زیست دونی
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چند مورد صحیح است
-افزایش بیش از حد تولید هورمون های استروئیدی غده ی کلیه میتواند باعث شنیده شدن صداهای غیرعادی از قلب شود.
-در فرد مبتلا به هیپوتیروئیدیسم و دیابت نوع 1، هسته ی سلول های بافت چربی در حاشیه ی سلول دیده میشود.
-درصورت کمبود کلسیم خون،کاهش غیرطبیعی هورمون پاراتیروئیدی، میتواند باعث اختلال در تعادل فرد شود.
-کاهش غیرطبیعی و ممتد هورمون های تیروئیدی در پسری 4ساله، قطعا باعث اختلال در رشد استخوان ها و ماهیچه های بدن او میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4اینو بیشتر فکر کردما:/
سخته
خب سوال گفته کاهش هورمونای تیروئیدی باعث اختلال تو رشد میشه نگفته که اون اختلاله قطعا مال هورمون تیروئیدی بوده که بگیم نه غلطه ممکنه ماله رشد بوده -
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi خب سوال که نگفته که اون اختلاله قطعا مال هورمون تیروییدشه گفته کاهش اون قطعا باعث اختلال میشه
افرین
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi خب سوال که نگفته که اون اختلاله قطعا مال هورمون تیروییدشه گفته کاهش اون قطعا باعث اختلال میشه
افرین
زهره میفهمی منظورمو چی میگم؟؟
-
سوال کجاش مبهمه
گفته اختلال توی رشد بر اثر کاهش هورمونای تیروئیدی فعلش میشوده نه است شاید این بوده ابهام -
سوال کجاش مبهمه
گفته اختلال توی رشد بر اثر کاهش هورمونای تیروئیدی فعلش میشوده نه است شاید این بوده ابهام@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
سوال کجاش مبهمه
گفته اختلال توی رشد بر اثر کاهش هورمونای تیروئیدی میشه فعلش میشوده نه است شاید این بوده ابهاماگه %(#ff0000)[قطعا] رو اول جمله میاورد بهتر بود
-
سوال کجاش مبهمه
گفته اختلال توی رشد بر اثر کاهش هورمونای تیروئیدی میشه فعلش میشوده نه است شاید این بوده ابهاماگه %(#ff0000)[قطعا] رو اول جمله میاورد بهتر بود
@romisa1234 در زیست خوانی!! گفته است:
سوال کجاش مبهمه
فرقی نمیکنه که
قطعا کاهش هورمون باعث .... میشه
کاهش هورمون قطعا باعث .... میشه -
سوال کجاش مبهمه
فرقی نمیکنه که
کاهش هورمون قطعا باعث .... میشه@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
سوال کجاش مبهمه
فرقی نمیکنه که
کاهش هورمون قطعا باعث .... میشهالبته تو سوال!دومیه یکم فرق داره اگه یچیز دیگه پرسیده بشه
-
من که نفهمیدم کجاش ابهام داره به منم بگین
-
سوال کجاش مبهمه
گفته اختلال توی رشد بر اثر کاهش هورمونای تیروئیدی فعلش میشوده نه است شاید این بوده ابهام@dr-bernosi نه خب دقیقا حرف منم همینه
سوال میگه کاهش هورمونای تیروئیدی قطعاباعثه اختلال تو رشد میشه
نه که اختلال تو رشد قطعا به خاطر هورمونای ت بوده -
الان شما دقیقا جای علت و معلولو عوض میکنین
-
@dr-bernosi نه خب دقیقا حرف منم همینه
نه که اختلال تو رشد قطعا به خاطر هورمونای ت بوده@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
نه که اختلال تو رشد قطعا به خاطر هورمونای ت بودهخب هردو حالتو میشه گرف که بازم هردوشون غلطن
-
نه که اختلال تو رشد قطعا به خاطر هورمونای ت بودهخب هردو حالتو میشه گرف که بازم هردوشون غلطن
@dr-bernosi خب برا چی غلط؟؟
-
مثلا ممکنه کاهش هورمون باعث عقب ماندگی ذهنیم بشه
-
مثلا ممکنه کاهش هورمون باعث عقب ماندگی ذهنیم بشه
@dr-bernosi خب بازم سوال که نگفته که فقط اختلال جسمی که........
گفته کاهش اون قطعا باعث اون میشه میگیم بله میشه -
وااای من نمیدونم چجوری منظورمو برسونم
-
عامل اختلال در رشد استخوان ها ماهیچه ها قطعا کاهش هورمونای تیروئیدیه
بهتره? -
عامل اختلال در رشد استخوان ها ماهیچه ها قطعا کاهش هورمونای تیروئیدیه
بهتره?@dr-bernosi اهان ببینین دقیقا جای علت و معلول عوض شد
اینجوری کلا سوال برعکس میشه
اینجوری بله کاملاااااا غلط میشه -
من اشتباه کردم
مخم دیگه نمیکشه برم بخوابم
شبتون بخیر -
شب همگی خوش
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!