منابع کتاب لطفا راهنمایی کنید
-
سلام دوستان خواهرم پایه دهم تجربی این کتابارو براش گرفتم لطفا بگین خوبه یا نه تا عوض کنم
فیزیک دهم نشر الگو و فیزیک پایه میکرو
زیست دهم خیلی سبز و زیست جامع خیلی سبز پینوکیو
شیمی دهم و جامع میکرو
ریاضی دهم و جامع آی کیو -
سلام دوستان خواهرم پایه دهم تجربی این کتابارو براش گرفتم لطفا بگین خوبه یا نه تا عوض کنم
شیمی دهم و جامع میکرو
ریاضی دهم و جامع آی کیوSH R
سلام موضوع منبع برای هر کسی متفاوته بنا به سطحش و اینکه با اون منبع ارتباط میگیره با نه
من خودم میکرو نداشتم و اطلاعات دقیق ازش ندارم
ولی برای ریاضی به عنوان منبع اول فک میکنم ای کیو سنگین باشه و نشر الگو یا خیلی سبز برای منبع اول بهتر باشن ولی به عنوان منبع دوم ای کیو گزینه ی مناسبیه
و فک نمیکنم منابع جامع امسال براش کاربردی داشته باشن چون اگه نهایی هم داشته باشه نهایتا همون یکی دو تا منبع رو بتونه بزنه چون عمومی ها هم هستش -
و اینکه بچه هارو منشن کنید تاپیک دیده بشه
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
شیمی دهم و جامع میکرو
ریاضی دهم و جامع آی کیوSH R سلام 😁 این تجربههای منه
فیزیک دهم نشرالگو کتاب خوببه، طبیعتا از میکرو سطح بالاتری داره. درسنامه نشرالگو خلاصهس ولی تستای خوبی داره. برای شروع میکرو بهترهبرای زیست از الان جامع کار کردن مناسب نیست، بهتره تکپایه استفاده کنه. خیلیسبز بنظرم بهترین کتابه
جامعها رو معمولن سال آخر استفاده میکننشیمی هم تکپایهش بهتره
ریاضی آیکیو یه مقدار سختتره نسبت به بقیهی کتابا
برای شروع خیلی سبز مناسبتره -
شیمی دهم و جامع میکرو
ریاضی دهم و جامع آی کیوSH R سلام برای زیست بهتره بجای جامع، کتاب خیلی سبز کلاس دهم رو براشون تهیه کنید
و من خودم برای فیزیک پاور تست مهر و ماه رو هم خیلی پیشنهاد میکنم تست هاش متنوع هستند و نکات ریزی توی درسنامه اش وجود داره