مشاوره ویژه کنکوری های ۱۴۰۴
-
سلام بچه های آلایی به خصوص بچه های کنکور ۱۴۰۴
ما یه مجموعه تاپیک های مشاوره ای با عنوان پیام مشاور خواهیم داشت که مشاور رسمی آلاء به شما مشاوره خواهند داد و همراه شما تو مسیر کنکورتون خواهند بود
به امید موفقیت تک تک شما بچه های آلایی به خصوص بچه های آلاخونهبریم برای مشاوره
کنکوریهای 1404، سلام!
احتمالاً این جمله رو بارها شندیدید و گفتید: «از شنبه انشاالله ...»
دشوارترین قدم، همون قدم اوله، در واقع شروع کردن سخته. چیزی نمونده به برنامۀ ماه مهر، شروع سال تحصیلی، شروع یکی از مهمترین سالهای زندگیتون!
حواستون باشه شما سالهای زیادی از بهترین و پرانرژیترین سالهای زندگیتون، صرف تحصیل شده و امسال مهمترین سال تحصیلیتون محسوب میشه، پس باید بهترین و بیشترین تلاشتون رو انجام بدید.
پاشو آقاجون! پاشو بند کفشتو محکم ببند، اسبت رو زین کن، میخوایم شروع کنیم.
میخوام یه قولی به خودت و به ما بدی. در تمام این مسیر هیچوقت ناامید نشو، تمام انرژیت رو بهکار بگیر، انرژیهای منفی رو از خودت دور کن و با تمام توان همراه ما باش.
این یک شروع ساده نیست، در واقع تصمیمگیری برای ایجاد یک تغییر اساسیه و میخوایم با هم برنامهریزی کنیم، میخوایم از زمانمون حداکثر استفاده رو داشته باشیم، میخوایم آجرهای کوچیک کوچیک رو روی هم بذاریم و قصر آرزوهامون رو بسازیم.
سر به زیر و سربلند باشید.
شما شروع کردین؟ برامون بنویسید اگه شروع نکردی چرا؟ چی مانع شروع شما شده؟
-
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد
-
M M.an این تاپیک را در ارجاع داد
-
A Akito این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام بچه های آلایی به خصوص بچه های کنکور ۱۴۰۴
ما یه مجموعه تاپیک های مشاوره ای با عنوان پیام مشاور خواهیم داشت که مشاور رسمی آلاء به شما مشاوره خواهند داد و همراه شما تو مسیر کنکورتون خواهند بود
به امید موفقیت تک تک شما بچه های آلایی به خصوص بچه های آلاخونهبریم برای مشاوره
کنکوریهای 1404، سلام!
احتمالاً این جمله رو بارها شندیدید و گفتید: «از شنبه انشاالله ...»
دشوارترین قدم، همون قدم اوله، در واقع شروع کردن سخته. چیزی نمونده به برنامۀ ماه مهر، شروع سال تحصیلی، شروع یکی از مهمترین سالهای زندگیتون!
حواستون باشه شما سالهای زیادی از بهترین و پرانرژیترین سالهای زندگیتون، صرف تحصیل شده و امسال مهمترین سال تحصیلیتون محسوب میشه، پس باید بهترین و بیشترین تلاشتون رو انجام بدید.
پاشو آقاجون! پاشو بند کفشتو محکم ببند، اسبت رو زین کن، میخوایم شروع کنیم.
میخوام یه قولی به خودت و به ما بدی. در تمام این مسیر هیچوقت ناامید نشو، تمام انرژیت رو بهکار بگیر، انرژیهای منفی رو از خودت دور کن و با تمام توان همراه ما باش.
این یک شروع ساده نیست، در واقع تصمیمگیری برای ایجاد یک تغییر اساسیه و میخوایم با هم برنامهریزی کنیم، میخوایم از زمانمون حداکثر استفاده رو داشته باشیم، میخوایم آجرهای کوچیک کوچیک رو روی هم بذاریم و قصر آرزوهامون رو بسازیم.
سر به زیر و سربلند باشید.
شما شروع کردین؟ برامون بنویسید اگه شروع نکردی چرا؟ چی مانع شروع شما شده؟
@M-an سلام اگر کسی صفر صفر باشه تلاش کنه میتونه به اون هدفی که میخواد برسه
-
@M-an سلام اگر کسی صفر صفر باشه تلاش کنه میتونه به اون هدفی که میخواد برسه
8b86be8b80a942 اگر کسی صفر صفر باشه عیبی ندارد آما اگر کسی صفر صفر بمونه بده
مهم اینه شما شروع کنی و عزمت جمع باشه و تا امید نشی و رو به جلو حرکت کنی
شما اگر قرار باشه به پله هزارم برسی
حرکت نکنی و صفر بمونی خوبه یا تلاش کنی و تا پله ۶۰۰ بری بالا؟ -
حرکت نکنی و صفر بمونی خوبه یا تلاش کنی و تا پله ۶۰۰ بری بالا؟ -
حرکت نکنی و صفر بمونی خوبه یا تلاش کنی و تا پله ۶۰۰ بری بالا؟behnam_esmaeeli خیلی ممنون
.واقعا انگیزه گرفتم
-
-
M M.an forked this topic on
-
سلام من دوازدهمم دوسال قبل و نخوندم درست حسابی الان تصمیم دارم شروع کنم ابانم گذشته چیکار کنم ؟؟بعد اینکه الا چرا دبیر ریاضی برای صفر تا صد دوازدهم ندارع ؟راسی جزوه زیست هم باز نمیشه🥺🥺
-
سلام من نتونستم جمع بندی کنم سال آخرم هستم و حتی زمانبندی درستم ندارم و البته در کنارش استرس کنکورم روشونه