IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ریاضی
-
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید. -
این پست پاک شده!
-
@saba-lotfi در ریاضی گفته است:
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
نقطه B و D باید طوری انتخاب بشن که اولا اضلاع روبرو در مستطیل برابر بشن ، دوما در معادله خط صدق کنن. حالا اگر بتونید معادلاتش رو تشخیص بدید سوال حل میشه.
-
liy2099
اگر شکل رو رسم کنیم به این شکل درمیاد. ادامه اش رو باید از چه راهی برم؟ کل سوال دو تا مجهول داره مختصات نقطه B و مختصات نقطه D که اگر این ها رو داشته باشیم میتونیم به جواب برسیم. چون مسئله دو مجهولی هست من فکر میکنم باید مختصات این دو نقطه رو با توجه به خطی که هر دو بر اون منطبق هستن(قطر مستطیل) بر حسب دیگری بنویسیم یا به عبارتی مسئله رو از دو مجهولی به یک مجهولی تبدیل کنیم. ولی روش رسیدن به این قسمت رو پیدا نمیکنم. -
@saba-lotfi
سوال اولسوال دوم