قلمچی یا ماز؟
-
قلمچی یا ماز؟
کلا میخوام آنلاین بدم
آنلاین ماز و قلمچی زیاد هزینه ای فرق ندارن بنظرتون کدوم بهتره؟ari_14 قلمچی بده.
ولی یچیزی.چیش برات مهمه؟نوع سوالا و سطحشون؟
اگر برات فرقی نداره از این نظر من یچیزی بگم
ماز پارسال ابنطور بود که از ساعت یک به بعد میشد پرینت بگیری.تا ساعت ۵ هم مهلتش بود که آزمون بدی.
من سر این اذیت شدم.چون آزمونو باید مثل کنکور ساعت ۸ بدی برات شبیه سازی باشه.و اینکه صبح اگر میخواستم بدم کور میشدم به صفحه خیره میشدم و تا آخر روز سردرد داشتم.و سر یسری مباحث مثل مدار و اینا اذیت میشدم.اینم گفتم بدونی.. -
دوپینگ امسال که واقعن آشغال بود.
-
کلن ماز امسال تر زد بنظرم.
-
حیف اعتمادم
-
قلمچی یا ماز؟
کلا میخوام آنلاین بدم
آنلاین ماز و قلمچی زیاد هزینه ای فرق ندارن بنظرتون کدوم بهتره؟ari_14 از نظر انلاین بودن فک کنم ماز بهتره
اما از اون طرف حضوری قلمچی هم خوبه.. درسته تقلب توش زیاده اما اینکه تو جو ازمون با جمعیت زیاد قرار بگیری خیلی مهمه تو سال کنکور -
این پست پاک شده!
-
میدونم ربطی نداره به موضوع ولی زیستازو خیلی دوس داشتم.
-
قلمچی یا ماز؟
کلا میخوام آنلاین بدم
آنلاین ماز و قلمچی زیاد هزینه ای فرق ندارن بنظرتون کدوم بهتره؟ari_14
اینکه میخوای آنلاین بدی رو بنظرم حضوری بده چون توی محیط آزمون بودن خیلی مفیده و فایده های دیگه هم داره
ولی پارسال سوالات ماز خیلی بد بودن و برای آزمون واقعا خوب نبودن و قلمچی خیلی استاندارد تر بود
شاید امسال ماز عوض بشه ولی خب احتمالش زیاد نیست -
بین قلمچی و ماز هم من قلمچیو انتخاب میکنم مخصوصا حضوریش. پارسالم من حضوری قلمچی بودم و کنارش رندوم از موسسههای مختلف تو خونه تست میزدم
مثلن از ۷ روز هفته، ۲ روز زیست و ۲ روز شیمی و ۱ روز ریاضی و ۱ روزم فیزیک بود بعد یکساعتونیم وقت میزاشتم و تستای موسسات رو میزدم از همون اوایل سالبعد عیدم که اکثر تایمم رو موسسات کار میکردم.
من سال اول و دومم از آزمون دادن میترسیدم، حتی یهبارم سمتش نرفتم سال سوم از همون ابتدا موسسات رو زماندار میزدم بصورت آزمونکای نیمساعته و همین باعث شد ترسم بریزه