IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
توضیحات زیست دکتر ارشی 94-93
-
a s در توضیحات زیست دکتر ارشی 94-93 گفته است:
سلام زهرا جان،ممنون که زحمت این چند جلسه رو کشیدی.من دیروز به بهاره اطلاع دادم،ازش خواستم بقیه توضیحات رو بنویسه.الان توضیحات رو برای من فرستاده.من با اجازت توضیحاتو وارد می کنم.
باشه عزیزم .. ممنون لطف میکنی ..
-
جلسه 66
عنوان : فصل هشتم (ژنتیک و خاستگاه آن)
زمان:۰۰:۵۶:۳۰
۱-تدریس مبحث دودمانه(شجره نامه)
۲-آموزش رسم و خواندن انواع دودمانه(ژنوتیپی و فنوتیپی)
۳-آموزش نحوه دریافت اطلاعات از دودمانه ها(هتروزیگوس یا هوموزیگوس بودن ،بیمار یا ناقل بودن افراد ) -
جلسه 67
عنوان : فصل نهم (تولیدمثل گیاهان)زمان:۰۰:۵۰:۰۷
۱-حل چند مثال از مسائل دودمانه از ابتدای جلسه تا دقیقه ۰۰:۱۳:۱۳
۲-مرور مبحث تولید مثل جنسی در گیاهان بدون دانه(خزه و سرخس)
۳-مرور مباحث تدریس شده بخش دوم(بخش های تولیدمثلی در مخروط ها )- در این جلسه،مبحث جدیدی تدریس نشد و دکتر به مرور و تکمیل نکات مباحث پیشین پرداختند.
-
جلسه 68
عنوان:فصل نهم (تولیدمثل گیاهان)زمان:۰۰:۵۵:۱۴
۱-ادامه تدریس بخش سوم فصل(تولیدمثل جنسی گیاهان دانه دار)
۲-تدریس چرخه زندگی مخروط داران(شکل ۷-۹)
۳-بخش های تولیدمثلی در نهان دانگان
۴-نحوه تشکیل دانه گرده،کیسه رویانی ،تخم دیپلوئید و تریپلوئید در نهان دانگان
۵-رسم یک جدول برای مقایسه و جمع بندی انواع سلول ها با ژنوتیپ مشخص دارای پنج ستون با عناوین:انواع آنتروزوئید ها ،تخم زا ها،سلول های دوهسته ای،تخم اصلی،تخم ضمیمه -
جلسه71
عنوان : فصل نهم (تولیدمثل گیاهان)زمان: ۰۰:۵۲:۴۱
۱-ادامه تدریس تولید مثل جنسی در گیاهان دانه دار
۲-دانه و رویان های گیاهی و نحوه تشکیل آنها
۳-لپه و آلبومن و نقش آنها در گیاهان دانه دار
۴-تدریس بخش چهارم (تولیدمثل غیرجنسی)
۵- تولیدمثل رویشی و زایشی
۶-فن کشت بافت -
جلسه 73
عنوان: فصل یازدهم(تولیدمثل و رشد و نمو در جانوران)زمان: ۰۰:۵۴:۰۶
۱-شروع تدریس بخش دوم فصل (تولیدمثل انسان)
۲-تدریس دستگاه تولیدمثلی مرد
۳-ساختار و کار بیضه ها
۴-تدریس هورمون LH(هورمون لوتئینی کننده)و هورمون FSH(هورمون محرک فولیکولی) و تستوسترون(هورمون جنسی مردانه) و نقش آنها در بدن
۵-بررسی نقش اپی دیدیم و لوله اسپرم بر در بلوغ و ذخیره اسپرم ها
۶-نقش غده وزیکول سمینال در تغذیه اسپرم ها
۹-نحوه انتقال و خروج اسپرم ها به خارج از بدن و بررسی نقش غدد پیازی-میزراهی و غده پروستات در انتقال اسپرم ها -
جلسه 74
عنوان : فصل یازدهم(تولیدمثل و رشد و نمو در جانوران)زمان: ۰۰:۵۱:۳۸
۱-نحوه تولید اسپرم (ترکیب با فصل ۷ سال سوم)
۲-انواع هورمون های مردانه ومنشا و نقش هرکدام در بدن
۳-شروع تدریس دستگاه تولیدمثلی زن(در این جلسه مراحل تخمک زایی و در جلسه بعدی دستگاه تولیدمثلی زن تدریس میشود) -
جلسه 75
عنوان :فصل یازدهم( تولیدمثل و رشد و نمو در جانوران)زمان:۰۱:۳۵:۳۰
۱-بررسی تفاوت تولید گامت وسن باروری در زن و مرد
۲- نحوه تولید اووم (تخمک یا گامت ماده) و ساختار آن
۳-تدریس ساختار دستگاه تولیدمثلی زن
۴-ساختار رحم ، بافت های سازنده آن و نقش آن در بدن
۵-توضیح اجمالی قاعدگی و تاثیر آن بر رحم
۶-بررسی مراحل چرخه تخمدان (فولیکولی و لوتئال) و تخمک گذاری
۷-تدریس هورمون های تخمدانی(استروژن و پروژسترون) -
جلسه 78
عنوان: فصل یازدهم (تولید مثل و رشد و نمو در جانوران)زمان: ۰۰:۵۱:۰۲
۱-جمع بندی کلی تمام هورمون های زنانه و نقش آنها
۲-وضعیت تخمدان ها در دوران شیردهی و یائسگی
۳-شروع تدریس قسمت سوم فصل یازدهم(نمو)
۴-تقسیم و جایگزینی (تشکیل زیگوت (تخم) و بلاستوسیست )/شکل ۱۲-۱۱
۵-سه ماههٔ اول بارداری، رشد رویان و پرده های محافظ آن(آمنیون و کوریون) -
جلسه 80
عنوان: فصل دهم (رشد و نمو در گیاهان)زمان: ۰۰:۵۱:۵۲
۱-رشد پسین /شکل ۴-۱۰ کتاب درسی
۲-نمو گیاهان
۲-روش های جدید بهسازی گیاهان(کشت بافت،هم جوشی پروتوپلاست ها،مهندسی ژنتیک)
۳-قسمت دوم فصل دهم (تنظیم رشد و نمو در گیاهان)
۴-هورمون های گیاهی و نقش آنها وآزماش های داروین و پسرش مربوط به نوردورگی(فتوتروپیسم)
۵-محرک های رشد(اکسین ها،ژیبرلین ها،سیتوکینین ها)
۶-بازدارنده های رشد(اتیلن و آبسیزیک اسید)
۷-شرایط محیطی تنظیم کننده رشد گیاهان(نوردورگی یا فتوپریودیسم،پاسخ به دما،خفتگی) -
جلسه اخر_82
عنوان:۰۰:۴۹:۳۶۱-جوانه زنی دانه در گیاهان مختلف
۲-طول عمر گیاهان(گیاهان یک ساله،گیاهان دوساله،گیاهان چندساله)
۳-تعریف و توضیح رشد و نمو و تمایز
۴-رشد نخستین -
به نقل از بهاره:
سلام
روز بخیر
درمورد فیلمای دکتر ارشی :۱-فیلم جلسه ۵۸پخش نمیشه
۲-شماره گذاری جلسات هم تو یه مورد درست نیس (جای خالی شماره ۲۸ )
۳-و اینکه من فکر میکنم فیلم های تدریس فصل دهم ناقصه چون فقط سه جلسه آخر (جلسات ۸۰،۸۱،۸۲)مربوط به فصل دهم هستن که عملا هیچ تدریسی ندارن و فقط روخوانی کتاب و پرسش و پاسخ....جلسه ۸۱ پرسش و پاسخ هستش و جلسه ۸۰و۸۲ فقط روخوانی کتاب درسیه
احتمالا استاد طبق روال همیشگی اول کل فصل رو تدریس کردن بعد روخوانی ... اما فیلمای تدریس تو سایت نیس فقط فیلمای روخوانی هست.سربلند باشید
یاعلی