آزمایش گریفیت
-
سلام
تو پاسخ نامه تست نوشته در همه مراحل آزمایش گریفیت، پادتن علیه پوشینه ی باکتری های بیماری زا تولید میشه
این درسته؟! مگه تو همه مراحل پوشینه داریم که بخواد واسش پادتنم تولید شه؟ -
سلام
تو پاسخ نامه تست نوشته در همه مراحل آزمایش گریفیت، پادتن علیه پوشینه ی باکتری های بیماری زا تولید میشه
این درسته؟! مگه تو همه مراحل پوشینه داریم که بخواد واسش پادتنم تولید شه؟Asl Shirzad سلام
وقتی باکتری وارد بدن موش میشه موش به صورت خودکار مبارزه با باکتری رو شروع میکنه و پادتن میسازه فرقی نمیکنه باکتری پوشینه دار باشه یا بدون پوشینه باشه یا حتی باکتری مرده باشه در هر صورت پادتن تولید میشه
حالا در اخر ممکنه موش موفق بشه باکتری رو شکست بده و زنده بمونه یا اینکه شکست بخوره و بمیره -
سلام
این درسته؟! مگه تو همه مراحل پوشینه داریم که بخواد واسش پادتنم تولید شه؟این پست پاک شده! -
Asl Shirzad سلام
وقتی باکتری وارد بدن موش میشه موش به صورت خودکار مبارزه با باکتری رو شروع میکنه و پادتن میسازه فرقی نمیکنه باکتری پوشینه دار باشه یا بدون پوشینه باشه یا حتی باکتری مرده باشه در هر صورت پادتن تولید میشه
حالا در اخر ممکنه موش موفق بشه باکتری رو شکست بده و زنده بمونه یا اینکه شکست بخوره و بمیرهwandering متوجه شدم مرسی
-
wandering متوجه شدم مرسی
Asl Shirzad خواهش میکنم
-
سلام
این درسته؟! مگه تو همه مراحل پوشینه داریم که بخواد واسش پادتنم تولید شه؟Asl Shirzad در آزمایش گریفیت گفته است:
مگه تو همه مراحل پوشینه داریم که بخواد واسش پادتنم تولید شه؟
کلا توی تستا میگن چون تزریق کردیم با خط اول دفاعی کاری نداره و خط دوم دفاعی موش ( پستاندار ) فعال میشه
پ.ن: یه جسم خارجی وارد شده و بدن موش بهش واکنش نشون میده چه پوشینه داشته باشه چه نداشته باشه