مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره
-
این پست پاک شده!
-
البته این 25 درصدیه 5 درصدی تاثیر چندانی نداره خیلیا میگن مناطقو بزنی بهتر از 5 درصدیه اما 25 درصدی.....
@shiva-tr چرا دوتا نظر مختلف میدی آخر موافقی ک خیلی تاثیر داره یا نه ؟
-
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
نظر مختلف ندادنم..گفتم که 5درصدی تاصیر چندانی نداره ولی 25 درصدی خیلییی تاثیر داره کارنامه ای هم ک گذاشتم برای 25 درصدی بود -
نظر مختلف ندادنم..گفتم که 5درصدی تاصیر چندانی نداره ولی 25 درصدی خیلییی تاثیر داره کارنامه ای هم ک گذاشتم برای 25 درصدی بود@shiva-tr در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
نظر مختلف ندادنم..گفتم که 5درصدی تاصیر چندانی نداره ولی 25 درصدی خیلییی تاثیر داره کارنامه ای هم ک گذاشتم برای 25 درصدی بود
ندادم..تاثیر (اشتباه تایپی بود)
نمیدونم چرا نمیتونم پیاممو ویرایش کنم -
نظر مختلف ندادنم..گفتم که 5درصدی تاصیر چندانی نداره ولی 25 درصدی خیلییی تاثیر داره کارنامه ای هم ک گذاشتم برای 25 درصدی بود@shiva-tr آهان متوجه شدم فکر کرم اونم 5درصدیه
-
نظر مختلف ندادنم..گفتم که 5درصدی تاصیر چندانی نداره ولی 25 درصدی خیلییی تاثیر داره کارنامه ای هم ک گذاشتم برای 25 درصدی بود@shiva-tr منم از گزینه دو بخش ایثارگران رو انتخاب میکردم ولی باید ایثارگران (5درصد ) رو انتخاب میکردم
بله مثل اینکه 5 درصد آنچنان تاثیری نداره -
@shiva-tr منم از گزینه دو بخش ایثارگران رو انتخاب میکردم ولی باید ایثارگران (5درصد ) رو انتخاب میکردم
بله مثل اینکه 5 درصد آنچنان تاثیری نداره@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@shiva-tr منم از گزینه دو بخش ایثارگران رو انتخاب میکردم ولی باید ایثارگران (5درصد ) رو انتخاب میکردم
بله مثل اینکه 5 درصد آنچنان تاثیری نداره :
بله یادمه خیلیا پشیمون شده بودن از انتخابش و میگفتن همون مناطق بهتر بود -
بله مثل اینکه 5 درصد آنچنان تاثیری نداره :
بله یادمه خیلیا پشیمون شده بودن از انتخابش و میگفتن همون مناطق بهتر بود@shiva-tr خب یه خوبی ای ک داره وقتی مثلا دانشگاه آزاد بخونه حداقل 30 درصد شهریه و حدکاثر کل شهریه رو میتونه نده :|
ولی 25 درصدی ها کلا رایگانه :| -
@shiva-tr خب یه خوبی ای ک داره وقتی مثلا دانشگاه آزاد بخونه حداقل 30 درصد شهریه و حدکاثر کل شهریه رو میتونه نده :|
ولی 25 درصدی ها کلا رایگانه :|@mr-dentist راستش من شنیدم که 25 درصدیا هم باید یه درصدی از هزینه رو بدن مثلا دوستم سهمیه 25 درصدی داشت میگفت باباش رفته دانشگاه یه درصد از هزینه رو میده ولی ای کاش این چیزارو وارد کنکور نمیکردن حداقل تحصیل رایگان و اینا بهشون تعلق میگرفت اما اخه سهمیه ی کنکور واقعا بی عدالتیه ادم این رتبه ها و درصدارو میبینه ک پزشکی قبول شدن حالش بد میشه
-
دوستان فکر میکنم همونطور ک یکی از دوستان گفتن اشتباه از من بوده واین کارنامه برای سهمیه 25%ای بودهاشتباه از من بود
عذر میخوام -
دوستان فکر میکنم همونطور ک یکی از دوستان گفتن اشتباه از من بوده واین کارنامه برای سهمیه 25%ای بودهاشتباه از من بود
عذر میخوام -
@پشت-کنکوریه-خسته در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist خدایا-_-
شما ک کلا تو موضوع نبودی
-
@پشت-کنکوریه-خسته در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist خدایا-_-
شما ک کلا تو موضوع نبودی
-
@پشت-کنکوریه-خسته
25 درصد سهمیه خانواده شهدا و جانبازان و ....
5 اسثارگران
4 زلزله زده ها
مجموعا 34 درصد
درصد صندلی مونده برای بقیه سهمیه ها (سهمیه مناطق یک و دو و سه ) = 66 درصد
درصد شرکت کنندهی سهمیه مناطق = 95 درصد کل شرکت کننده