Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@_Mr.Gentleman_ بله دیگه شما ترمودینامیک ندارین تا جایی که من میدونم! اون یکی هارو ببینین!
و اینکه دلیلش همون دلیلی هست که مال کلاس های استاد آقاجانی اونطوره!
تشخیص دبیر -
ali1375-0016 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط برقرا کنم با این استاد.اقای کرزانیان هم کنده.اصلن خودم تست بزنم بهت نیست؟؟؟؟
به نظر من پیش رو با استاد رفیعی بخون عالی.(فقط پیش)
-
@_Mr.Gentleman_ در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ی سوال
بچه ها من که رشتم تجربیه
سه جلسه اولو نمیخاد ببینم؟ترمودینامیک و اینکه چرا جلسه 4و5مغناطیسه و ی باره پریده جلسه150و152و153 هم دوباره شده مغناطیس؟اولی مغناطیس هس و دومی القا
-
0اقا سهراب در تکمیل فیلمای پارسال استاد فرایی توروخدا جزوه تست ترمودینامیک رو هم قرار بدید. ممنون
اجرتون با امام عصر -
arsalanalinejad76yahoo.com
فیلم های استاد فدایی فرد ک کاملن !!!
نیازی به تکمیل نداره ک تا اونجایی که من میدونم -
سلام چرا جزوه ی فیزیک سوم: جریان الکتریکی و مدار نیستش؟؟؟؟لطفا یکی جواب بده
-
raminrahimi سلام هر وقت دونستی به منم بگو
-
raminrahimi سلام خود بچه های سرکلاسم جزوه ندارند و خودشون می نویسند
-
سلام چرا قسمت 25ام مثال 9_10_11 توی جزوه نیست..؟! چیکار کنم..؟!
-
helen_amor سلام این مثال هایی رو که گفتید داخل جزوه من هست
-
amin.78 سلام شما کتاب فیزیک پایه میکرو طبقه بندی رو دارین...؟!
-
بچه ها لطفا کمکم کنین...من پاسخنامه کلیدی کتاب فیزیک پایه میکرو طبقه بندی گاجم گم شده...اگه کسی داره میشه لطفا برام بفرسته..؟ خواهش
-
helen_amor
پاسخنامه کلیدی که وصله کتابه ...
چجوری گم شده -
@reza77
پیدا شد آخه کنده بودمشون -
helen_amor خدارو شکر که پیدا شد .
-
@mehdinasiri
اره داشتم دیونه میشدم