یه تاپیک خوب رو حذف کردم
-
سلام بچه ها
خیلی ناراحت شدم که مجبور شدم یه تاپیک رو که دوسش داشتم رو حذف کنم
لطفا بحث های سیاسی رو تو آلاء باز نکنید ما کم دشمن نداریم، اصلا و ابدا دوست نداریم مشکلات سیاسی هم به مشکلاتمون اضافه بشه
آموزش یه حد و مرز داره اونم سیاسته، تا وقتی آموزش از سیاسی بازی ها دور بمونه میشه تغییرش داد، میشه رشدش داد ولی ....برای حراست از آلاء مجبور به حذف اون تاپیک خوب شدم که داشت بحث های سیایسی توش زیاد می شد.
خلاصه کاری نکنید که آدم این همه از کارش ناراحت بشه، اصلا دوست نداشتم حذفش کنم
از دوستان خوبم هم که اون تاپیک رو راه انداختن و ادمین های عزیز که براش وقت گذاشته بودن پوزش مطلبم. -
سلام بچه ها
لطفا بحث های سیاسی رو تو آلاء باز نکنید ما کم دشمن نداریم، اصلا و ابدا دوست نداریم مشکلات سیاسی هم به مشکلاتمون اضافه بشه
آموزش یه حد و مرز داره اونم سیاسته، تا وقتی آموزش از سیاسی بازی ها دور بمونه میشه تغییرش داد، میشه رشدش داد ولی ....برای حراست از آلاء مجبور به حذف اون تاپیک خوب شدم که داشت بحث های سیایسی توش زیاد می شد.
از دوستان خوبم هم که اون تاپیک رو راه انداختن و ادمین های عزیز که براش وقت گذاشته بودن پوزش مطلبم.sohrab
آقا سهراب لااقل تذکری میدادین. این همه مطالب خوب و پر محتوا. واقعا حیف بود. -
سلام بچه ها
از دوستان خوبم هم که اون تاپیک رو راه انداختن و ادمین های عزیز که براش وقت گذاشته بودن پوزش مطلبم.sohrab
به جان پنجعلی تذکر میدادین درست میشد. -
sohrab
به جان پنجعلی تذکر میدادین درست میشد.amirhossein7516
کدوم تاپیک حذف شد؟ -
sohrab
به جان پنجعلی تذکر میدادین درست میشد.amirhossein7516 در یه تاپیک خوب رو حذف کردم گفته است:
sohrab
به جان پنجعلی تذکر میدادین درست میشد.پنجعلی ناراحت میشه میزنه زیر میز بازی
-
amirhossein7516
کدوم تاپیک حذف شد؟ -
sohrab
کنجکاو تر شدم!!اسم تاپیک چی بود؟ -
sohrab
اره دیگه گذشت. نمی دونستیم پنجعلی هم مخاطبمونه. مفتخر بودیم به همراهی شما با ما. -
amirhossein7516 در یه تاپیک خوب رو حذف کردم گفته است:
sohrab
به جان پنجعلی تذکر میدادین درست میشد.پنجعلی ناراحت میشه میزنه زیر میز بازی
sohrab
شما خودتون مشکلاتی دارید که ما بی خبریم. وای بحالتون که سیاسیون بیان یقه تون رو بگیرن. هر چه دیگه شما صلاح می دونین.