چرا ریاضی انقد سخته
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی -
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسیvivienne ببین تکرار و تمرین زیاد مسلط میشی
نگران نباش، همین روند رو ادامه بده
ولی یه توصیه مهم حتما تستایی که درست میزنی رو مشخص کن تو منبعت
مثلا منبع اولت خیلی سبز
تستایی که درست میزنی با علامت T
تستایی که غلط میزنی با علامتF1
تستایی که نتونستی بزنی اصلا با علامت F2
اینارو مشخص میکنی
سری بعدی که خواستی دوباره از این مبحث تست بزنی دیگه نباید بری سراغ ایکیو که
میری باز سراغ خیلی سبز و باز تستای F1 و F2 میزنی ( با تستای T دیگه کاری نداری مگر واقعا خیلی مهم باشه تشخیص بدی بزنی مثلا ) تا وقتی که تعدادشون کم بشه، لازم نیس همرو انقدری بزنی که بشن T , همین که حدود بالای 60 درصد تستای F دار رو تو تکرار درست زدی میری سراغ ایکیو اونم موازی پیش میبری
بعد میری سراغ ایکیو همین حرکت روش میزنی -
و دو تا نکته (اگه رعایتشون نمی کنین، «حتما» رعایت کنید اگر هم رعایت می کنید که خیلی هم عالی
):
حتما سوال رو از اول تا آخر، خودتون حل کنید. تا نصفش که رفتید نگید بقیه اش که مشخصه (البته اگه حل سوال رو واقعا بلد نیستید که هیچی)
و اینکه حتما اگه وقت دارید، همه تست های هر تیپ تست رو حل کنید. حل کردن تعداد کمی سوال از هر تیپ تست، باعث نمیشه که اون تیپ تست رو مسلط بشین. باید کلی تمرینش کنید.
موفق باشید -
سلام.
باید بتونید کمینه تابع(منفی یک هشتم) رو پیدا کنید. مشکل چیه؟
البته صورت سوال لازم نبود بگه کمترین مقدار a شاید این منحرفتون کرده. -
vivienne ببین تکرار و تمرین زیاد مسلط میشی
نگران نباش، همین روند رو ادامه بده
ولی یه توصیه مهم حتما تستایی که درست میزنی رو مشخص کن تو منبعت
مثلا منبع اولت خیلی سبز
تستایی که درست میزنی با علامت T
تستایی که غلط میزنی با علامتF1
تستایی که نتونستی بزنی اصلا با علامت F2
اینارو مشخص میکنی
سری بعدی که خواستی دوباره از این مبحث تست بزنی دیگه نباید بری سراغ ایکیو که
میری باز سراغ خیلی سبز و باز تستای F1 و F2 میزنی ( با تستای T دیگه کاری نداری مگر واقعا خیلی مهم باشه تشخیص بدی بزنی مثلا ) تا وقتی که تعدادشون کم بشه، لازم نیس همرو انقدری بزنی که بشن T , همین که حدود بالای 60 درصد تستای F دار رو تو تکرار درست زدی میری سراغ ایکیو اونم موازی پیش میبری
بعد میری سراغ ایکیو همین حرکت روش میزنی -
و دو تا نکته (اگه رعایتشون نمی کنین، «حتما» رعایت کنید اگر هم رعایت می کنید که خیلی هم عالی
):
حتما سوال رو از اول تا آخر، خودتون حل کنید. تا نصفش که رفتید نگید بقیه اش که مشخصه (البته اگه حل سوال رو واقعا بلد نیستید که هیچی)
و اینکه حتما اگه وقت دارید، همه تست های هر تیپ تست رو حل کنید. حل کردن تعداد کمی سوال از هر تیپ تست، باعث نمیشه که اون تیپ تست رو مسلط بشین. باید کلی تمرینش کنید.
موفق باشید