پرستاری ازاددددد
-
@xanomi من میترسم آخر ترم بگن بیا ۱۰ دیگه بده 🥲
نگا من تو یه گروهی عضوم، بعد طرف امروز رفته برای ثبتنام ازش ۱۰ تومن علیالحساب گرفتن که انتخابواحد کنن
بعد پرسیده راسته ۳۰ تومن شده گفتن نه الکیه همون ۲۰ ایناست -
بازم به کار اینا گرفتی نیست، ممکنه اینجوری میگن که طرف بیاد ثبتنامشو قطعی کنه بعد آخر ترم بگن خب حالا ۱۰ دیگه واریز کن من از اینش خیلیییی میترسم
شایدم گفتن ۳۰ ببینن واکنشا چیه، الان اعتراضا خیلی شده، مسئولین دانشگاه ها میگن باگ سایته این ۳۰ تومنو و ...
-
بازم به کار اینا گرفتی نیست، ممکنه اینجوری میگن که طرف بیاد ثبتنامشو قطعی کنه بعد آخر ترم بگن خب حالا ۱۰ دیگه واریز کن من از اینش خیلیییی میترسم
شایدم گفتن ۳۰ ببینن واکنشا چیه، الان اعتراضا خیلی شده، مسئولین دانشگاه ها میگن باگ سایته این ۳۰ تومنو و ...
-
-
@xanomi در پرستاری ازاددددد گفته است:
Maaah
وای تروخدا یعنی راست گفته
نمیدونی چ شهری بودهشهربابکِ کرمان
-
مال یه دخترهایه، ثابت ۲۲
-
@xanomi
-
-
بچها کسی رفته برای ثبت نامم شهریش چقده
من هرجایی ی عددی میبنیم
یکی میگه 20
یکی میگه 28
یکی میگه 31
@Hamid-s
@دانشجویان-پیراپزشکی@xanomi سلام
من زنگ زدم پرسیدم از خودشون گقتند۲۳ الی ۲۴ و گفتن اگر واحد عملی داشته باشین ممکنه بیشتر هم بشه
ولی اگر می خوای مطمئن بشی زنگ بزن بهشون -
@xanomi سلام
من زنگ زدم پرسیدم از خودشون گقتند۲۳ الی ۲۴ و گفتن اگر واحد عملی داشته باشین ممکنه بیشتر هم بشه
ولی اگر می خوای مطمئن بشی زنگ بزن بهشون -
@xanomi آره بعضی از دانشگاه ها تلفن ها رو جواب نمیدن برای من هم ازاد رو جواب دادن سراسری مجبور شدم خودم برم
-
@xanomi -
@xanomi من صبح زنگ زدم، گفت فردا زود بیا
۲ بارم زنگ زدم محض اطمینان
الان باز یهسریا میگن باید ۴۸ ساعت بگذره و ... -
@xanomi من صبح زنگ زدم، گفت فردا زود بیا
۲ بارم زنگ زدم محض اطمینان
الان باز یهسریا میگن باید ۴۸ ساعت بگذره و ... -
@xanomi قبلن پرسیدم، ۱۸ تا ۲۰
فردام میپرسم