منبع تکمیلی برای شیمی؟
-
سلام دوستان من برای شیمی 2 مبتکران، شیمی 3 مبتکران و برای پیش خیلی سبز دارم
در کنارش خط ویژه هارم کار می کنم
حالا منبع تکمیلی میخوام، رشتمم ریاضیه و تبعا روی شیمی وقت کمتری باید بزارم، ای کیو یا موج ازمون؟
یه درصد حدود 60 کافیه برام (فیلمای اقای اقاجانی هم نگاه می کنم (به جز فصل 2 و 3 سوم که فک نکنم نیازی باشه)
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء -
البته میتونم جای ویدیوهای اقای اقاجانی، هم موج رو بزنم هم ای کیو
به نظرتون کدوم کار بهتره؟ @دانش-آموزان-آلاء -
حالا منبع تکمیلی میخوام، رشتمم ریاضیه و تبعا روی شیمی وقت کمتری باید بزارم، ای کیو یا موج ازمون؟
یه درصد حدود 60 کافیه برام (فیلمای اقای اقاجانی هم نگاه می کنم (به جز فصل 2 و 3 سوم که فک نکنم نیازی باشه)
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء -
بستگی داره
مثلا آی کیو بخش های مختلف یه فصلو جدا کرده واسشون تست آورده چن تا هم آزمون جامع آخرشولی موج آزمون پایه از کل فصل چن تا آزمون به صورت کلی آورده
من که کلا دارم آی کیو می زنم موج آزمون رو گذاشتم بعد عید و برای جمع بندی.
@romisa1234 در منبع تکمیلی برای شیمی؟ گفته است:
بستگی داره
مثلا آی کیو بخش های مختلف یه فصلو جدا کرده واسشون تست آورده چن تا هم آزمون جامع آخرشولی موج آزمون پایه از کل فصل چن تا آزمون به صورت کلی آورده
اگه فقط یکی رو بخوام کار کنم چی؟ -
@romisa1234 در منبع تکمیلی برای شیمی؟ گفته است:
بستگی داره
اگه فقط یکی رو بخوام کار کنم چی؟ -
تست تالیفی زیاد نزنین بخدا ضرره
-
Mehdi_Zr در منبع تکمیلی برای شیمی؟ گفته است:
تست تالیفی زیاد نزنین بخدا ضرره
تمرکز اصلی رو تستای کنکوره
تالیفی ها برا یادگیری بیشتر ، زده میشه@romisa1234 بجای زدن تستای تالیفی این منابع تستای گزینه 2 بزنید.. اونا یه گروه طراحن ن ی فرد
-
@romisa1234 بجای زدن تستای تالیفی این منابع تستای گزینه 2 بزنید.. اونا یه گروه طراحن ن ی فرد
-
@romisa1234 بجای زدن تستای تالیفی این منابع تستای گزینه 2 بزنید.. اونا یه گروه طراحن ن ی فرد
-
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء