چکار کنم واسه ریاضی
-
بنظرم بهتره یه کتاب آبی بگیری ۳۰سال قلمچی.بعد درسنامه شو باتوجه به آموخته هات از فیلما مرور کنی بعد تستهای همون مبحثو بزنی ایراد شما اینه که وابسته شدین به فیلما
sattaralipour والله ابی قلم چی دارم 30سال اما میرم سراغشون همه دفترکتابها پرت می کنم اعصابم خورد میشه ریاضی نمیتونم حل کنم
-
منم همین مشکلو دارم
اما با دست روی دست گذاشتن ادم ریاضی یاد نمیگیره
سعی کن ساعت های بیشتری به ریاضی اختصاص بدی ،من هم زمان از عربی هم بدم میاد اما چاره ایی نیست و باید خوند
فقط نامید نشو و ادامه بده. -
@afshani برا زبان چیکار میکنید من اصن دست بهش نزدم و میترسم هر روز میارم جلو چشمم اعصابم خورد میکنه میزاریم کنار
@dr-lila
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/24/7/
این فیلم ها به من کمک کردن الان هر ازمون تقریبا بالای 60 میزنم
برای متن هم فقط باید تمرین کنید -
@dr-lila
اگه خیلی سختته مباحث آسون ریاضی رو انتخاب کن و تست بزن احتمال ، آمار،انتگرال،ماتریس،حد و مثلثات منم از ریاضی بدم میومد با دیدن فیلم های استاد امینی واسم جذاب شد سوال های ریاضی بیشترشون تکراری ه اگه یه نگاهی به تست های کنکور های سال اخیر بندازی میبینی فقط اعداد و ارقام عوض شده با خوندن این مباحث و تست زنی زیاد راحت میتونین 40 درصد بزنی در ضمن نکته و تست ایشون رو ببین مکمل فیلمها ش هست
-
خب شما میتونین ازین دودرس فقط ی سری از فصلایی رو انتخاب کنین ک اسونه....اینجوری راحتتر راه میوفتین.... درسته درصداتون شاید ب 50یا پایینتر بکشع ولی خب از صفر یا منفی زدن بهتره.....
ریاضی.... امار احتمال مشتق و کاربرد....حد.... لگاریتم..... مقاطع.....و یا چیزای دیگ ک بنظر خودتون واس خودتون اسونه..
فیزیک پیش دو اینه و عدسی ... فصل 3و4 سوم.... -
@afshani
فکر میکنم یکم سطحش بالا باشه نمیدونم دقیق درمورد بقیه ی مباحثش اطلاع ندارم..
ریاضی خیلی سبزم کتاب خوبیه و درسنامه های عالی ای داره -
Omid Asia من بیشتر با گرامر جور نیستم جوری هیچ وقت ب تستش نمیرسم این اناری انقد گرامر دور سر آدمی میچرخونه میترسم فک میکنم بلد نیستم
-
@dr-lila
اگه خیلی سختته مباحث آسون ریاضی رو انتخاب کن و تست بزن احتمال ، آمار،انتگرال،ماتریس،حد و مثلثات منم از ریاضی بدم میومد با دیدن فیلم های استاد امینی واسم جذاب شد سوال های ریاضی بیشترشون تکراری ه اگه یه نگاهی به تست های کنکور های سال اخیر بندازی میبینی فقط اعداد و ارقام عوض شده با خوندن این مباحث و تست زنی زیاد راحت میتونین 40 درصد بزنی در ضمن نکته و تست ایشون رو ببین مکمل فیلمها ش هست
-
خب شما میتونین ازین دودرس فقط ی سری از فصلایی رو انتخاب کنین ک اسونه....اینجوری راحتتر راه میوفتین.... درسته درصداتون شاید ب 50یا پایینتر بکشع ولی خب از صفر یا منفی زدن بهتره.....
ریاضی.... امار احتمال مشتق و کاربرد....حد.... لگاریتم..... مقاطع.....و یا چیزای دیگ ک بنظر خودتون واس خودتون اسونه..
فیزیک پیش دو اینه و عدسی ... فصل 3و4 سوم.... -
@afshani
فکر میکنم یکم سطحش بالا باشه نمیدونم دقیق درمورد بقیه ی مباحثش اطلاع ندارم..
ریاضی خیلی سبزم کتاب خوبیه و درسنامه های عالی ای داره@shiva-tr اره دیشب نگاه کردم بیشتر واسه جمع بندی خوبه نگاه کنیم ممنونم ریاضی خیلی سبز دارم ولی لقمه رو می پیچونه ریاضی وفیزیک یه چیزیه که فقط سرکلاس باشه تا متوجه شیم منم دور بودم از درس اینطور شدم همه بخشهای ریاضی پیشم خوبه جز نمودار کشیدن اکثرن ریاضی هم به تابع ختم میشه
-
@dr-lila در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
Omid Asia من بیشتر با گرامر جور نیستم جوری هیچ وقت ب تستش نمیرسم این اناری انقد گرامر دور سر آدمی میچرخونه میترسم فک میکنم بلد نیستم
گرامر اناری جز خلاصه ترین هاست
@zohre-nowrouzi در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
دقیقا گرامر اناری خیلی خیلییییییی خلاصه اس
-
@zohre-nowrouzi در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
دقیقا گرامر اناری خیلی خیلییییییی خلاصه اس
donya bivafa چند درصد میزنین زبان؟چطور میخونین؟
-
donya bivafa چند درصد میزنین زبان؟چطور میخونین؟
@afshani
70-80..لغت و گرامر -
@afshani
70-80..لغت و گرامرdonya bivafa ای ولااااااااااااا بااستاد اناری؟ما که هنوز هیچی نخوندیم چطور شروع کنیم؟
-
donya bivafa ای ولااااااااااااا بااستاد اناری؟ما که هنوز هیچی نخوندیم چطور شروع کنیم؟
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیش -
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشdonya bivafa ممنونم تشکر
-
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشdonya bivafa در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشگرامر صرفا از سوم و پیش میاد
تازه ب نسب سومم خیلی کمتر میاد