Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
sattaralipour
مشاو باید دلسوز باشه. -
sattaralipour
اوه اوه دکتر....
کارشون درست
صرفا یه چیزی نمیگن ومیرن خیلی دلسوز هستن خیییییلی ..... -
sattaralipour donya bivafa خوشبحالتون ادم های موفقی تو شهرتون دارید
-
همشون حسودن(دکتر اکبری نمیگم ها)
-
donya bivafa خخخخ بخدا ما تو خرمشهر از علم محرومیم
-
mohadeseh.m.m
توخرمشهری هستییییییییی؟؟؟؟؟من آبودانیم ولک
-
@dr-yassi ابادان بهتره اجی خرمشهر داغونه معلماش رو خو دیدی
-
mohadeseh.m.m
داغون که آره .....ولی خیلی میشناسم باهمین اوضاع قبول شدن..... -
@dr-yassi کتابخونه ابادانم مثل خرمشهره یهو در رو محکم باز میکنن یا شروع میکنن میخ کوبیدن به دیوار
-
@dr-yassi من خداروشکر اگه بخونم عالی میخونم ولی هیچ پشت وانه ای ندارم کسی رو ندارم امید بهم بده خودمم میخونم امیدوارم موفق شم
-
mohadeseh.m.m
من کلا اهواز درس خوندم ولی دبیرستان های آبادان رو دیدم خییییییلی لوکسن خصوصا دبیرستان پالایشگاه اما خرمشهر افتضاحه اوضاعش -
@dr-yassi ابادان بافرهنگن ما خودمون لریم مجبور شدیم بیایم خرمشهر لعنتی
-
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیز -
@dr-yassi در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیزشبت بخیر عزیز دلم ان شاالله موفق باشی
-
به کسی تکیه نکن که بهت امید بدن..خداروشکر کتاب داری نت داری و اساتید الا رو داری 100درصد یتونی موفق بشی..من خودمم دبیر های خوبی ندارم مدرسمون اشغال هستش ولی خودم میخونم با این حال مدرسه ها شهرمون امسال 3تا رتبه 2رقمی داشت.
-
sattaralipour ببخشید من فقط الکتریسیته جاری و گرما و قانون گاز ها رو لازم دارم شما میتونین اون دو مبحثو واسه من بفرستین من هزینشو بدم؟
-
needdaa الکتریسیته ساکن رو ندارن ایشون (sattaralipour ) .اگه میخواین بیاین شراکتی از استاد تهیه کنیم
-
Mashlab313
من قبلا تهیه کردم جمع بندی دوم وسوم رو که شامل فصول داخل عکس هست. -
needdaa
sattaralipour
Mashlab313مگه ندیدین تو تخته خاک گفتن شراکتی استفاده نکنید !
کار درستی نیست آپلود کنید و به دیگران بدین