بیمهنامههای استاد آقاجانی
-
سلام، خواستم بدونم اگه متن کتاب یا کمک آموزشیهارو نخوند و فقط بیمه نامه هارو بخونیم و تست بزنیم کافیه؟!کسی بوده که اینجوری نتیجه بگیره؟
-
سلام، خواستم بدونم اگه متن کتاب یا کمک آموزشیهارو نخوند و فقط بیمه نامه هارو بخونیم و تست بزنیم کافیه؟!کسی بوده که اینجوری نتیجه بگیره؟
imrzix
من -
imrzix
من نود زدم شیمی پیش رو فقط از روی بیمه نامه روخوانی کردم بدون ویدئو حتی -
imrzix
من نود زدم شیمی پیش رو فقط از روی بیمه نامه روخوانی کردم بدون ویدئو حتیVictorKeke
خب طبیعیه که شما میتونی چون رشته تون مشخصا مرتبط به شیمی هست -
VictorKeke
خب طبیعیه که شما میتونی چون رشته تون مشخصا مرتبط به شیمی هستsattaralipour
رشته من نانومواد بود، اسید باز نمیخوندم که
ولی انصافا فکر نمیکردم در شیمی دبیرستان چیز جدیدی یاد بگیرم، که تدریسهای مهندس آقاجانی خلافش رو اثبات کرد. -
اقای اقاجانی کارشون عالیه
ولی زود نتیجه نمیگیری...
اگرم میخوای ازکسی بپرسی واقعا نتیجه گرفته یا نه بگو برات کارنامه و درصدشو بذاره
وگرنه بدون سند و مدرک همه 100 میزنن همه چیو ....sabatj در بیمهنامههای استاد آقاجانی گفته است:
ولی زود نتیجه نمیگیری...
وگرنه بدون سند و مدرک همه 100 میزنن همه چیو .... -
ولی زود نتیجه نمیگیری...
وگرنه بدون سند و مدرک همه 100 میزنن همه چیو ....sabatj
دستم رو شد، من بخاطر سود پنجاه درصدی که مهندس آقاجانی به من میده دارم تبلیغ میکنمش
خب خواهر من دروغم چه فایده ای به من داره که چاخان بگم؟ -
imrzix
من نود زدم شیمی پیش رو فقط از روی بیمه نامه روخوانی کردم بدون ویدئو حتیVictorKeke واقعا؟یعنی اینقد خوبه؟
-
VictorKeke واقعا؟یعنی اینقد خوبه؟
@afshani در بیمهنامههای استاد آقاجانی گفته است:
بلی خوبه و بستگی ب خودتون هم داره.
-
انچنان قیمتی هم نداره 10تومن هستش بخرین بخونین ببینین..پول زیادی نیست ک بگین هدر رفت!
-
@afshani در بیمهنامههای استاد آقاجانی گفته است:
بلی خوبه و بستگی ب خودتون هم داره.
donya bivafa والله من با فیلم های استاد اقاجانی پیش می رفتم واصلن کتاب نمیخوندم هیچ اصلن خوشم نمیومد از کتاب خودمم رشته ام کاردانی کامپیوتر ولی بچه ها گفتن نه باید حتما کتاب بخونی منم باز شروع کردم بااستاد طهرانی، اگه بدونم حفظیات زیاد مهم نیست با استاد اقاجانی پیش میرم
-
donya bivafa والله من با فیلم های استاد اقاجانی پیش می رفتم واصلن کتاب نمیخوندم هیچ اصلن خوشم نمیومد از کتاب خودمم رشته ام کاردانی کامپیوتر ولی بچه ها گفتن نه باید حتما کتاب بخونی منم باز شروع کردم بااستاد طهرانی، اگه بدونم حفظیات زیاد مهم نیست با استاد اقاجانی پیش میرم
@afshani
با استاد اقاجانی پیش برین نرین یا هر استادی باشه شما مجبورین که کتاب درسی بخونین. -
انچنان قیمتی هم نداره 10تومن هستش بخرین بخونین ببینین..پول زیادی نیست ک بگین هدر رفت!
donya bivafa اره میدونم کتابهاشون دیدم من فقط نمیخوام رو کتاب بخونم اصلن از حفظیات خوشم نمیاد جز دین وزندگی وادبیات
-
@afshani
با استاد اقاجانی پیش برین نرین یا هر استادی باشه شما مجبورین که کتاب درسی بخونین.donya bivafa تستهای کنکور چنددرصد حفظیاتیه؟من که نگاه می کنم خیلی کم حفظیاتیه
-
donya bivafa تستهای کنکور چنددرصد حفظیاتیه؟من که نگاه می کنم خیلی کم حفظیاتیه
@afshani
نیمیشه گفت,ترکیبی میدن حفظیات رو با مسائل. -
sabatj
دستم رو شد، من بخاطر سود پنجاه درصدی که مهندس آقاجانی به من میده دارم تبلیغ میکنمش
خب خواهر من دروغم چه فایده ای به من داره که چاخان بگم؟VictorKeke
مگه من به شما گفتم ؟
اگر با شما بودم تگ یا منشن میکردم . دفاع از خودتون بیهوده بود بدتر کرد قضیه رو -
VictorKeke
مگه من به شما گفتم ؟
اگر با شما بودم تگ یا منشن میکردم . دفاع از خودتون بیهوده بود بدتر کرد قضیه روsabatj
من عذر میخوام -
sabatj
من عذر میخوامVictorKeke
من خدایی نکرده روی صحبتم با شما نبود . شمارو هم اصلا قضاوت نکردم . ولی کامنتتون رو که دیدم یاد خودم افتادم که کسی بود که پارسال گول درصداشو خوردم و کلی ضرر کردم
گفتم فقط هر چیزی رو نباید باور کرد همین .