Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. یادگیری زیست
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی

یادگیری زیست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
16 دیدگاه‌ها 7 کاربران 213 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • 51c59a1eee0f735 آفلاین
    51c59a1eee0f735 آفلاین
    51c59a1eee0f73
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

درود وقت بخیر؛
    من زیست رو سرکلاس نمیفهمم و باید خودم توی خونه بخونم تا متوجه بشم، میشه راهکارتون رو برای یادگیری و یا خوندن زیست بگید.
    تشکر فراوان🤍

د E Blue28B Hg L 0H 4 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • AquaA آفلاین
      AquaA آفلاین
      Aqua

تجربیا
      دانشجویان-پزشکی
      دانشجویان-پیراپزشکی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • 51c59a1eee0f735 51c59a1eee0f73

درود وقت بخیر؛
        من زیست رو سرکلاس نمیفهمم و باید خودم توی خونه بخونم تا متوجه بشم، میشه راهکارتون رو برای یادگیری و یا خوندن زیست بگید.
        تشکر فراوان🤍

د دور از دسترس
        د دور از دسترس
        دُژَم

51c59a1eee0f73
        سلام دوست عزیز با توجه به سوالتون باید کلاس دهم باشین
        پیشنهاد من اینه اول خودت متن کتابو روزانه وار بخون یعنی اصلن تلاشی برای فهمیدن موضوع نکن فقط کلمات و موضوع اصلی برات آشنا باشه
        قدم بعدی اینه که فیلم آموزشی یا درسنامه( باید هردوتاشو امتحان کنی و ببینی با کدوم راحت تری ک توصیه ی من فیلمه) ببینی یا بخونی
        با دقت کلمه ب کلمه ویرگول ب ویرگول رو بفهم
        اشکال رو توی ی کاغذ همزمان رسم کن و عمیق نگاش کن و موضوع رو برای خودت توضیح بده
        بعد از این مرحله باید بری سراغ کتاب درسی که متن رو دیگه قورت بدی و با دقت بیشتر دوباره بخونی
        میرسی به تست آموزشی
        10 یا 15 تست آموزشی بدون زمان میزنی
        تست ها رو پشت سر هم نمیزنی
        هر تستو ک زدی میری پاسخنامه رو با دقت میخونی و تطبیق میدی با متن کتاب درسی
        اینجاست که کار تو تموم میشه
        فردا و پسفردا ی نگاه سرسری به نکته ها و متن کتاب میندازی و تست سرعتی میزنی
        موفق باشی

51c59a1eee0f735 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2

درود وقت بخیر؛
          تشکر فراوان🤍

E آفلاین
          E آفلاین
          E.B.BUTTERFLY

51c59a1eee0f73 سلام.
          این روش برای من کاربردی بوده. برای متوجه شدن زیست سرکلاس، بهتر هست که از قبل خودتون پیشخوانی داشته باشید؛ خیلی کمکتون میکنه.
          برای زمانی هم که خودتون زیست رو مطالعه میکنید بهتر هست با نگاه یک منتقد جمله به جمله کتاب رو مورد سوال قرار بدید. به طور مثال چرا اینجا این اتفاق افتاد؟ منظور کتاب از آوردن همچین شکلی چی بوده؟ به تمام قید ها توجه کنید.
          تا جای ممکن نکات رو با هم ترکیب کنید. اگر یک جای کتاب اسم از بافت پیوندی آورده شد سریع فلش بک بزنید به توضیح و ویژگی های بافت پیوندی که از پایه دهم یاد گرفتید.

2
          • د دُژَم

51c59a1eee0f73
            سلام دوست عزیز با توجه به سوالتون باید کلاس دهم باشین
            پیشنهاد من اینه اول خودت متن کتابو روزانه وار بخون یعنی اصلن تلاشی برای فهمیدن موضوع نکن فقط کلمات و موضوع اصلی برات آشنا باشه
            قدم بعدی اینه که فیلم آموزشی یا درسنامه( باید هردوتاشو امتحان کنی و ببینی با کدوم راحت تری ک توصیه ی من فیلمه) ببینی یا بخونی
            با دقت کلمه ب کلمه ویرگول ب ویرگول رو بفهم
            اشکال رو توی ی کاغذ همزمان رسم کن و عمیق نگاش کن و موضوع رو برای خودت توضیح بده
            بعد از این مرحله باید بری سراغ کتاب درسی که متن رو دیگه قورت بدی و با دقت بیشتر دوباره بخونی
            میرسی به تست آموزشی
            10 یا 15 تست آموزشی بدون زمان میزنی
            تست ها رو پشت سر هم نمیزنی
            هر تستو ک زدی میری پاسخنامه رو با دقت میخونی و تطبیق میدی با متن کتاب درسی
            اینجاست که کار تو تموم میشه
            فردا و پسفردا ی نگاه سرسری به نکته ها و متن کتاب میندازی و تست سرعتی میزنی
            موفق باشی

51c59a1eee0f735 آفلاین
            51c59a1eee0f735 آفلاین
            51c59a1eee0f73
            دانش آموزان آلاء

@xanomi اوه.. سپاس🤍

د 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • E E.B.BUTTERFLY

51c59a1eee0f73 سلام.
              این روش برای من کاربردی بوده. برای متوجه شدن زیست سرکلاس، بهتر هست که از قبل خودتون پیشخوانی داشته باشید؛ خیلی کمکتون میکنه.
              برای زمانی هم که خودتون زیست رو مطالعه میکنید بهتر هست با نگاه یک منتقد جمله به جمله کتاب رو مورد سوال قرار بدید. به طور مثال چرا اینجا این اتفاق افتاد؟ منظور کتاب از آوردن همچین شکلی چی بوده؟ به تمام قید ها توجه کنید.
              تا جای ممکن نکات رو با هم ترکیب کنید. اگر یک جای کتاب اسم از بافت پیوندی آورده شد سریع فلش بک بزنید به توضیح و ویژگی های بافت پیوندی که از پایه دهم یاد گرفتید.

51c59a1eee0f735 آفلاین
              51c59a1eee0f735 آفلاین
              51c59a1eee0f73
              دانش آموزان آلاء

Saba Lotfi بله مرسی🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2

درود وقت بخیر؛
                تشکر فراوان🤍

Blue28B آفلاین
                Blue28B آفلاین
                Blue28

51c59a1eee0f73 در یادگیری زیست گفته است:

درود وقت بخیر؛
                تشکر فراوان🤍

سلام وقتتون بخیر.
                من خودم این طوری می‌خوندم که اول کتابو می‌خوندم تلاش می‌کردم خودم بفهمم یاد بگیرمش و حالا موقع خوندن به این دقت می‌کردم که چطور تست می‌تونه از این قسمت طرح بشه(که اگر دهم هستین یواش یواش دستتون میاد)، بعدم مطالبو ترکیب می‌کردم.یعنی کتاب هر سه پایه کنارم بود و مطالبو ترکیبی می‌خونم که اینم باز ممکنه اگر دهمی هستین به دردتون نخوره.
                بعد از خوندن می‌رفتم سراغ تست.اینجا مشخص می‌شد ایراداتم.غلطمو تلاش می‌کردم از کتاب پیدا کنم اگر پیدا نمی‌کردم می‌رفتم سراغ پاسخنامه.
                و به هیچچچ وجههه درسنامه نمی‌خوندم.خصوصن این درسنامه های خیلی سبز و اینا.
                در آخر اگر وقت اضافه میاوردم فیلم های یسری اساتیدو رو دور تند(مباحثی که سخت تر بود و یا مشکل داشتم) رو نگاه می‌کردم.تا نکاتی که می‌گن رو یادداشت کنم.

آبیِ‌آسمان، چه‌غمگین‌است

4
                • Blue28B آفلاین
                  Blue28B آفلاین
                  Blue28
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده

مهشید حسن زاده 0
                  Reza-H
                  @f-nalist

آبیِ‌آسمان، چه‌غمگین‌است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4

درود وقت بخیر؛
                    تشکر فراوان🤍

Hg L 0H آفلاین
                    Hg L 0H آفلاین
                    Hg L 0
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hg L 0 انجام شده

51c59a1eee0f73 سلام
                    اول از همه پیش خوانی داشته باشید
                    و بعد شما میتونید از فیلم آموزشی و درسنامه استفاده کنید که ترجیح فیلم دیدن هست چرا که باعث میشه شما بدفهمی نداشته باشین و درست و دقیق متوجه نوع بیان جملات کتاب بشین
                    البته که بگم درسنامه رو کلا پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه در ترکیب وقایع شما رو به اشتباه بندازه و به علاوه زمان خیلی وحشتناک زیادی رو ازتون بگیره(نکات شکل داخل درسنامه ها به درد نمیخورن بهتره از خود تست ها نکات شکل ها رو پیدا کنید)
                    مرحله ی بعد از دیدن فیلم خود کتاب هست که باید بخونیدش.
                    به طور دقیق باید قیود رو به خاطر بسپرین، شکل ها رو تا حد ممکن با دقت بالا نگاه کنید(قطور بودن یا نبودن،ترتیب بخش ها،تفاوت ضخامت ها،لایه های تشکیل دهنده و ترتیب قرار گیری و تماسشون با سایر اجزا و مورادی شبیه به اینا که هر چی بیشتر تست بزنید بیشتر دستتون میاد)
                    حواستون به افعال کتاب باشه که گذشته هستن یا حال یا همزمان
                    و علاوه بر فهم مطالب باید سعی کنید کتاب رو حفظ هم باشید(چون خیلی زیاد شدن تست هایی که مستقیم از متن کتاب میان و چیزی که مد نظر تست هست رو توضیف میکنن)
                    بعد از همه ی اینا میرسید به زدن تست حدود 10 تست رو به صورت آموزشی و به صورت زوج یا فرد بزنید
                    در صورت درست بودن از پاسخنامه جوابتون رو چک کنید و صورت غلط زدن تست برید و سعی کنید از داخل خود کتاب درسی متوجه بشید کجا رو ایراد داشتین
                    و مرحله ی بعدی تستون رو که حدود 40 تا 50 تست هست رو بزارین برای فردا(فاصله ی زمانی مد نظر بین آموزش و تست)اینطوری خیلی سریع تر مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه

برای خورشید پس از شبای طولانی...

3

@xanomi اوه.. سپاس🤍

د دور از دسترس
                      د دور از دسترس
                      دُژَم

51c59a1eee0f73
                      خواهش میکنم گلم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • BemanadB آفلاین
                        BemanadB آفلاین
                        Bemanad
                        دانش آموزان آلاء

نگاه باید یه چیزایی رو بهت بگم که توی کلاس بهتر بفهمی چون از نظر من خوندن توی خونه اصلاً فایده نداره فقط و فقط باید داخل کلاس بفهمی چی شده
                        و برای اینکه بفهمی داخل کلاس چی شده باید سوال بپرسی موقعی که استاد یه مبحث جدید رو میاره سریع در مورد اون هر سوالی که نفهمیدی هر قسمتیشو که نفهمیدی به صورت سوال بگو تا هم زمان بیشتری برای فهمیدنش داشته باشی هم استاد به تو یک کمکی به تو بکنه
                        البته ممکنه نظرم درست نباشه ولی میل خودتونه که ازش استفاده بکنید یا نه به هر حال امیدوارم به کارتون بیاد

1
                        • Hg L 0H Hg L 0

51c59a1eee0f73 سلام
                          اول از همه پیش خوانی داشته باشید
                          و بعد شما میتونید از فیلم آموزشی و درسنامه استفاده کنید که ترجیح فیلم دیدن هست چرا که باعث میشه شما بدفهمی نداشته باشین و درست و دقیق متوجه نوع بیان جملات کتاب بشین
                          البته که بگم درسنامه رو کلا پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه در ترکیب وقایع شما رو به اشتباه بندازه و به علاوه زمان خیلی وحشتناک زیادی رو ازتون بگیره(نکات شکل داخل درسنامه ها به درد نمیخورن بهتره از خود تست ها نکات شکل ها رو پیدا کنید)
                          مرحله ی بعد از دیدن فیلم خود کتاب هست که باید بخونیدش.
                          به طور دقیق باید قیود رو به خاطر بسپرین، شکل ها رو تا حد ممکن با دقت بالا نگاه کنید(قطور بودن یا نبودن،ترتیب بخش ها،تفاوت ضخامت ها،لایه های تشکیل دهنده و ترتیب قرار گیری و تماسشون با سایر اجزا و مورادی شبیه به اینا که هر چی بیشتر تست بزنید بیشتر دستتون میاد)
                          حواستون به افعال کتاب باشه که گذشته هستن یا حال یا همزمان
                          و علاوه بر فهم مطالب باید سعی کنید کتاب رو حفظ هم باشید(چون خیلی زیاد شدن تست هایی که مستقیم از متن کتاب میان و چیزی که مد نظر تست هست رو توضیف میکنن)
                          بعد از همه ی اینا میرسید به زدن تست حدود 10 تست رو به صورت آموزشی و به صورت زوج یا فرد بزنید
                          در صورت درست بودن از پاسخنامه جوابتون رو چک کنید و صورت غلط زدن تست برید و سعی کنید از داخل خود کتاب درسی متوجه بشید کجا رو ایراد داشتین
                          و مرحله ی بعدی تستون رو که حدود 40 تا 50 تست هست رو بزارین برای فردا(فاصله ی زمانی مد نظر بین آموزش و تست)اینطوری خیلی سریع تر مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه

51c59a1eee0f735 آفلاین
                          51c59a1eee0f735 آفلاین
                          51c59a1eee0f73
                          دانش آموزان آلاء

Hg L 0 سپاس🤍

Hg L 0H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • BemanadB Bemanad

نگاه باید یه چیزایی رو بهت بگم که توی کلاس بهتر بفهمی چون از نظر من خوندن توی خونه اصلاً فایده نداره فقط و فقط باید داخل کلاس بفهمی چی شده
                            و برای اینکه بفهمی داخل کلاس چی شده باید سوال بپرسی موقعی که استاد یه مبحث جدید رو میاره سریع در مورد اون هر سوالی که نفهمیدی هر قسمتیشو که نفهمیدی به صورت سوال بگو تا هم زمان بیشتری برای فهمیدنش داشته باشی هم استاد به تو یک کمکی به تو بکنه
                            البته ممکنه نظرم درست نباشه ولی میل خودتونه که ازش استفاده بکنید یا نه به هر حال امیدوارم به کارتون بیاد

51c59a1eee0f735 آفلاین
                            51c59a1eee0f735 آفلاین
                            51c59a1eee0f73
                            دانش آموزان آلاء

Bemanad درسته، خیلی ممنونم🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Blue28B Blue28

51c59a1eee0f73 در یادگیری زیست گفته است:

درود وقت بخیر؛
                              تشکر فراوان🤍

سلام وقتتون بخیر.
                              من خودم این طوری می‌خوندم که اول کتابو می‌خوندم تلاش می‌کردم خودم بفهمم یاد بگیرمش و حالا موقع خوندن به این دقت می‌کردم که چطور تست می‌تونه از این قسمت طرح بشه(که اگر دهم هستین یواش یواش دستتون میاد)، بعدم مطالبو ترکیب می‌کردم.یعنی کتاب هر سه پایه کنارم بود و مطالبو ترکیبی می‌خونم که اینم باز ممکنه اگر دهمی هستین به دردتون نخوره.
                              بعد از خوندن می‌رفتم سراغ تست.اینجا مشخص می‌شد ایراداتم.غلطمو تلاش می‌کردم از کتاب پیدا کنم اگر پیدا نمی‌کردم می‌رفتم سراغ پاسخنامه.
                              و به هیچچچ وجههه درسنامه نمی‌خوندم.خصوصن این درسنامه های خیلی سبز و اینا.
                              در آخر اگر وقت اضافه میاوردم فیلم های یسری اساتیدو رو دور تند(مباحثی که سخت تر بود و یا مشکل داشتم) رو نگاه می‌کردم.تا نکاتی که می‌گن رو یادداشت کنم.

51c59a1eee0f735 آفلاین
                              51c59a1eee0f735 آفلاین
                              51c59a1eee0f73
                              دانش آموزان آلاء

Blue28 مرسی، این کاربردیه برام ممنونم🤍

Blue28B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

Blue28 مرسی، این کاربردیه برام ممنونم🤍

Blue28B آفلاین
                                Blue28B آفلاین