چشم
-

سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند. -

سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.این پست پاک شده! -

به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.@E-B-BUTTERFLY سلام
من منظورتون رو درست متوجه نشدم
الان مشکل با واگرا نشدن بعد از عبور از عدسیه یا قرنیه؟ یا هردو؟ -
@E-B-BUTTERFLY سلام
من منظورتون رو درست متوجه نشدم
الان مشکل با واگرا نشدن بعد از عبور از عدسیه یا قرنیه؟ یا هردو؟@سینا-0 فکر میکنم من برداشتم از کتاب اشتباه باشه. طبق چیزی که من میبینم پرتوهای موازی نور در دو شکلی که مشخص کردم پس از عبور از قرنیه و عدسی که هردو محدب هستند، به جای همگرایی، واگرا میشوند و بعد بدون دلیل مشخصی همگرا میشوند.
امیدوارم منظورم رو به درستی بیان کرده باشم. -
@سینا-0 فکر میکنم من برداشتم از کتاب اشتباه باشه. طبق چیزی که من میبینم پرتوهای موازی نور در دو شکلی که مشخص کردم پس از عبور از قرنیه و عدسی که هردو محدب هستند، به جای همگرایی، واگرا میشوند و بعد بدون دلیل مشخصی همگرا میشوند.
امیدوارم منظورم رو به درستی بیان کرده باشم.@E-B-BUTTERFLY
پرتوها که با عبور از عدسی قطعا همگرا میشن
حالا اگه تو شکل خیلی ریز و جزئی و خوب نکشیده دیگه شما ببخشین😅
پرتوها با عبور از قرنیه هم همگرا میشن، نه به اندازهای که عدسی همگرا میکنه اما بیتاثیر هم نیستشکل خیلی دقیق و واضح نکشیده ولی خب کلیتش مشخصه که پرتوها با عبور از قرنیه و عدسی همگرا میشن
-
@E-B-BUTTERFLY
پرتوها که با عبور از عدسی قطعا همگرا میشن
حالا اگه تو شکل خیلی ریز و جزئی و خوب نکشیده دیگه شما ببخشین😅
پرتوها با عبور از قرنیه هم همگرا میشن، نه به اندازهای که عدسی همگرا میکنه اما بیتاثیر هم نیستشکل خیلی دقیق و واضح نکشیده ولی خب کلیتش مشخصه که پرتوها با عبور از قرنیه و عدسی همگرا میشن
@سینا-0 متوجه شدم ممنون