سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
با آلا میشه رتبه آورد:)
-
ممنون از راهنمایی تون. پس من کتاب خیلی سبز بگیرم با اون شروع کنم بعد با تستهای مهر و ماه کاملش کنم.
-
Afsoon Khorasani در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ممنون از راهنمایی تون. پس من کتاب خیلی سبز بگیرم با اون شروع کنم بعد با تستهای مهر و ماه کاملش کنم.
سلام!اشتباه میکنید،تستای خیلی سبز سطحش بالاتر از مهروماه هس!اگه با این دو کتاب میخواین کار کنین اول مهروماه بعدش خیلی سبز.
-
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5247
مباحث تدریس شده:
٭ آنالیز و احتمال
٭ تعریف آنالیز ترکیبی
٭ اصل ضرب
٭ اصل جمع
- فاکتوریل
٭ تعریف جایگشت
- جایگشت با تکرار
- جایگشت به صورت دسته بندی
٭ ترتیب
٭ ترکیب -
خیلی خیلی اموزش خوبی بود اصلا نفهمیدم کی فیلم تمام شد لذت بردم کاش بشه بیشتر و زودتر بذارید. ممنونم از اینهمه لطف بدون مزد کلی دعاتون میکنم.
-
ممنونم از فیلمای خوبتون واقعا عالین واسه کسایی که مثل من تواناییشو ندارن که برن کلاس عالین خیلی ازتون ممنونم انشاالله که اجرتون با خدا باشه
-
سلام خسته نباشین ببخشید جلسه2 هم مثل جلسه اول عالی بودن . فقط کاش جزوه هم بزارید
-
fatemeh4257 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خسته نباشین ببخشید جلسه2 هم مثل جلسه اول عالی بودن . فقط کاش جزوه هم بزارید
باید خود استاد بده تا دوستان آلا رو سایت قرار بدن!