با نهاییاش چیکار کنم ؟
-
سلام دوستان وقت بخیر
من این روزا استرس نهاییارو دارم چون برنامه تستام خیلی فشردست نمیتونم بینشون برای نهایی بخونم
وقتی برای اون تایم میزارم از این میمونم و برعکسما چطوری برنامه میریزین که هر دو رو میرسین بخونین ؟
-
سلام دوستان وقت بخیر
من این روزا استرس نهاییارو دارم چون برنامه تستام خیلی فشردست نمیتونم بینشون برای نهایی بخونم
وقتی برای اون تایم میزارم از این میمونم و برعکسما چطوری برنامه میریزین که هر دو رو میرسین بخونین ؟
vivienne سلام.
سر کلاس با دقت بسیار زیاد به تدریس معلم گوش کنید چه سر کلاس های دروس عمومی و چه تخصصی چون با این کار ذهنتون پیش زمینه ای راجع به اون چیزی که قراره همون روز در خونه دوباره خونده بشه داره و اون مطلب رو به عنوان یک موضوع جدید و ناآشنا نمیشناسه؛ در نتیجه زمان کمتری صرف یادگیری میشه و با این کار فرصت ذخیره می کنید. این راهکار با توجه به محدودیت زمان براتون مفید خواهد بود. به این صورت که شما سرکلاس درس رو یاد میگیرید و بعد در خونه یک مرور کوتاهی خواهید داشت و فقط ازش نمونه سوال حل میکنید. در حالی که بقیه افراد یعنی کسانی که با دقت سرکلاس به درش گوش ندادند درگیر یادگیری مطلب در خونه هستند و دیگه فرصت حل کردن نمونه سوال ندارند. اگر درسی رو هم به طور کامل سر کلاس یاد نگرفتید دست از گوش کردن برندارید تا دقیقه آخر سعی کنید که یاد بگیرید. فوقش اون قسمتی که متوجه نشدید رو در خونه مطالعه می کنید. -
سلام دوستان وقت بخیر
-
سلام دوستان وقت بخیر
vivienne من از آبان، آذر جدی برای نهایی شروع کردم و عید تمومشون کردم، چون تایم عید به بعد مهمه و برای جمعبندی کنکور اردیبهشت لازمش داری
من روتینوار برای نهایی خوندم، مثلن از ۷ روز هفته ۵ روز پیشروی و ۲ روزم مرور بعد اومدم گفتم فارسی ۲ روز، دینی ۱ روز و .... بعد ۳۰ الی ۴۰ مین هم وقت گذاشتم و راحت جمع شدن برای اختصاصیهام که راحتی دیگه، وقتی داری تست میزنی نهایی رو هم هندل مبکنی
نمرههامم خوب شد
فارسی ۱۸/۵، دینی ۱۹/۵، عربی ۱۹/۵ و ...
-
vivienne سلام.
سر کلاس با دقت بسیار زیاد به تدریس معلم گوش کنید چه سر کلاس های دروس عمومی و چه تخصصی چون با این کار ذهنتون پیش زمینه ای راجع به اون چیزی که قراره همون روز در خونه دوباره خونده بشه داره و اون مطلب رو به عنوان یک موضوع جدید و ناآشنا نمیشناسه؛ در نتیجه زمان کمتری صرف یادگیری میشه و با این کار فرصت ذخیره می کنید. این راهکار با توجه به محدودیت زمان براتون مفید خواهد بود. به این صورت که شما سرکلاس درس رو یاد میگیرید و بعد در خونه یک مرور کوتاهی خواهید داشت و فقط ازش نمونه سوال حل میکنید. در حالی که بقیه افراد یعنی کسانی که با دقت سرکلاس به درش گوش ندادند درگیر یادگیری مطلب در خونه هستند و دیگه فرصت حل کردن نمونه سوال ندارند. اگر درسی رو هم به طور کامل سر کلاس یاد نگرفتید دست از گوش کردن برندارید تا دقیقه آخر سعی کنید که یاد بگیرید. فوقش اون قسمتی که متوجه نشدید رو در خونه مطالعه می کنید.@E-B-BUTTERFLY
مدرسه؟
هنوزم کسی هست که مدرسه رو تعطیل نکرده باشه؟
البته که من پشت کنکوری ام
ولی تنها چیزی که باعث شد رتبه سال پیشم
۴ رقمی باشه نه ۶،۷ رقمی این بود که از دی مدرسه نمیرفتم. -
vivienne من از آبان، آذر جدی برای نهایی شروع کردم و عید تمومشون کردم، چون تایم عید به بعد مهمه و برای جمعبندی کنکور اردیبهشت لازمش داری
من روتینوار برای نهایی خوندم، مثلن از ۷ روز هفته ۵ روز پیشروی و ۲ روزم مرور بعد اومدم گفتم فارسی ۲ روز، دینی ۱ روز و .... بعد ۳۰ الی ۴۰ مین هم وقت گذاشتم و راحت جمع شدن برای اختصاصیهام که راحتی دیگه، وقتی داری تست میزنی نهایی رو هم هندل مبکنی
نمرههامم خوب شد
Maaah در با نهاییاش چیکار کنم ؟ گفته است:
میشه بگین چند ساعت تو روز یا تو یه هفته براش وقت میزاشتین ؟
آخه من تو اختصاصی مشکل دارم
تستیشونو یاد میگیرم ولی وقتی تشریحی میشه نمیتونم جواب بدم
نمرههامم خوب شد
نمراتتون خیلی خوب بوده
منم ادبیات ۱۸ و عربی ۱۹ و نیم و دینی ۱۹و هفتادوپنج شده بودم
البته که فقط شب امتحانی خوندم اینبار کمتر از ۲۰ نمیخوام بیشتر مشکل من برای تخصصی هاست
اصلا نمیدونم چطوری بخونم که راضی شم. یا نمراتم بهتر شن چون واقعا افتضاح بودن -
vivienne
@Hamid-s
@دانشجویان-پزشکی
فکر میکنم دوستان بتونن بهتون کمک کنن -
@E-B-BUTTERFLY
مدرسه؟
هنوزم کسی هست که مدرسه رو تعطیل نکرده باشه؟
البته که من پشت کنکوری ام
ولی تنها چیزی که باعث شد رتبه سال پیشم
۴ رقمی باشه نه ۶،۷ رقمی این بود که از دی مدرسه نمیرفتم.vivienne بله کاملا درسته. سال کنکور تا حد امکان فقط باید سر کلاس های مهم حضور داشته باشید. من فکر کردم شما دهم یا یازدهم هستید.
-
میشه بگین چند ساعت تو روز یا تو یه هفته براش وقت میزاشتین ؟
آخه من تو اختصاصی مشکل دارم
تستیشونو یاد میگیرم ولی وقتی تشریحی میشه نمیتونم جواب بدم
نمرههامم خوب شد
نمراتتون خیلی خوب بوده
منم ادبیات ۱۸ و عربی ۱۹ و نیم و دینی ۱۹و هفتادوپنج شده بودم
البته که فقط شب امتحانی خوندم اینبار کمتر از ۲۰ نمیخوام بیشتر مشکل من برای تخصصی هاست
اصلا نمیدونم چطوری بخونم که راضی شم. یا نمراتم بهتر شن چون واقعا افتضاح بودنvivienne خیلی کم، چون خوندن برای نهایی برام راحتتر بود. بعد عیدم مرور کردم + حل سوال خیلی زیاد
ببین برای اختصاصی تو کلیت رو یاد بگیر، بعد سوال تشریحی حل کن، شده ۲۰ دقیقه در طول روز ۱۰ تا سوال حل کن (روتین خیلی جوابه واقعن) -
ببین یه تجربه شخصی بگم؟
نمره بالا تو نهایی میخوای تا سر حد مرگ سوال حل کن
من فکر کردم برای ریاضی همینکه برای کنکور خوندم کافیه، روز قبل امتحان، خرداد ۱۴۰۰ رو حل کردم ، ۱۶/۵ شدم بعد اومدم کل سوالای کتاب فرمول ۲۰ رو حل کردم شدم ۱۹ -
vivienne بله کاملا درسته. سال کنکور تا حد امکان فقط باید سر کلاس های مهم حضور داشته باشید. من فکر کردم شما دهم یا یازدهم هستید.
@E-B-BUTTERFLY
ممنونم که نظرتون رو گفتید برام باارزشه
-
vivienne خیلی کم، چون خوندن برای نهایی برام راحتتر بود. بعد عیدم مرور کردم + حل سوال خیلی زیاد
ببین برای اختصاصی تو کلیت رو یاد بگیر، بعد سوال تشریحی حل کن، شده ۲۰ دقیقه در طول روز ۱۰ تا سوال حل کن (روتین خیلی جوابه واقعن)خیلی
ببین یه تجربه شخصی بگم؟
نمره بالا تو نهایی میخوای تا سر حد مرگ سوال حل کن
من فکر کردم برای ریاضی همینکه برای کنکور خوندم کافیه، روز قبل امتحان، خرداد ۱۴۰۰ رو حل کردم ، ۱۶/۵ شدم بعد اومدم کل سوالای کتاب فرمول ۲۰ رو حل کردم شدم ۱۹ممنونم
از راهنمایی هاتون استفاده میکنم سعی میکنم بیشتر نمونه سوال حل کنم کتاب فرمول بیست رو برای همه درسام دارم خداروشکر