7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ترجمه
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم لطفا هر کس میدونه پاسخ بده
چرا آقای جوهری توی اون رنای پیکی که نوشتن ۲ تا رمزه آغاز هست (اونایی که دورشو با زرد خط کشیدم با توجه به اینکه اونایی که بالاش تیک زده رمزه آغاز و پایانه )و از دومی شروع میکنن برا ترجمه
@دانش-آموزان-آلاء -
اسرا سلام من بخش اول سوالتونو متوجه میشم ولی بخش دومشو نه
اونجایی که پرسیدین چرا 2 تا رمزه ی آغاز هست؟
باید بگم حتی 10 تا هم میتونه باشه ولی فقط تا قبل رمزه ی پایان و تنها رمزه ای که رمزه ی آغازه اولیشه اون 9 تای دیگه فقط معرف آمینواسید متیونین هستن
اگه سوال دیگه ای هست بگید -
اسرا 4027001xzds_001_001.mp4
اونا رو میدونم خب توی فیلم ۳ تا augمینویسن ولی اگه دقت کرده باشین بالای دومین augعلامت زدن و بالای uaaو اگه دیده باشین توی فیلم میگن که دو تا augداریم اون سومیه فقط معرف متیونینه و دور اون aug دوم هم خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم augداریم
الان این عکسو نگاه کنین اون دوتا سبزا رو استاد خودشون خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم هست که خودم با زرد مشخص کردم چرا اونو به عنوان رمزه آغاز حساب نکردن ؟ -
اسرا یه چیزی هست در مورد نوشتن این کدونا طبق چیزی که من دارم میبینم
استادتون از اول 3 تا 3 تا مشخص کردن که کدون ها از سمت چپ شده:
AAU
و بعد GCA
و بعدی UGA
من نمیدونم استادتون چرا با وجود 3 تا 3 تا مشخص کردن موقع کدون گیری رعایت نکردن و از GCA
Aرو دادن به UG
یعنی از هر کدوم یکی گرفتن دادن به اون....