شیمی
-
سلام. پاسخ این تست چه گزینه ای میشه؟ خود پاسخنامه که گزینه ۲ رو گفته اما به نظر من هر چهار عبارت اشتباه هست. تعداد الکترون های بیرونی ترین لایه هلیوم ۲ تا هست در صورتی که برای گاز های نجیب ۸ الکترون در بیرونی ترین لایه داریم. -
سلام. پاسخ این تست چه گزینه ای میشه؟ خود پاسخنامه که گزینه ۲ رو گفته اما به نظر من هر چهار عبارت اشتباه هست. تعداد الکترون های بیرونی ترین لایه هلیوم ۲ تا هست در صورتی که برای گاز های نجیب ۸ الکترون در بیرونی ترین لایه داریم.@E-B-BUTTERFLY سلام وقت بخیر
اینجا نباید حالت استثنا رو کنی داره به طور کلی حرف میزنه خود متن کتابم همینه دیگ این جمله به طور کلی درسته حالا اگه میومد از قید استفاده میکرد و میگفت همواره اینطوره تو باید غلط میگرفتی ولی خب در کل قاعده ی جدول اینطوره که اونایی که همگروهن تعداد الکترون لایه بیرونی برابر هست ... -
@E-B-BUTTERFLY سلام وقت بخیر
اینجا نباید حالت استثنا رو کنی داره به طور کلی حرف میزنه خود متن کتابم همینه دیگ این جمله به طور کلی درسته حالا اگه میومد از قید استفاده میکرد و میگفت همواره اینطوره تو باید غلط میگرفتی ولی خب در کل قاعده ی جدول اینطوره که اونایی که همگروهن تعداد الکترون لایه بیرونی برابر هست ..._ Reza _ ممنونم از توضیحتون. فقط اینکه لطفا میفرمایید چه صفحه ای از کتاب این متن هست؟
-
_ Reza _ ممنونم از توضیحتون. فقط اینکه لطفا میفرمایید چه صفحه ای از کتاب این متن هست؟
@E-B-BUTTERFLY
سلام خب چون استثنا هایی وجود داره
اگر بگه همواره
غلط میشه
و اینکه فکر کنم دهم صفحه ها هست که جدول تناوبی رو کشیده ها
یا اونجا هست یا یکم قبل و بعدش -
_ Reza _ ممنونم از توضیحتون. فقط اینکه لطفا میفرمایید چه صفحه ای از کتاب این متن هست؟
-
@E-B-BUTTERFLY
سلام خب چون استثنا هایی وجود داره
اگر بگه همواره
غلط میشه
و اینکه فکر کنم دهم صفحه ها هست که جدول تناوبی رو کشیده ها
یا اونجا هست یا یکم قبل و بعدشjahad_121 درسته ممنونم
-
_ Reza _ ممنون