چکار کنم واسه ریاضی
-
@afshani
70-80..لغت و گرامرdonya bivafa ای ولااااااااااااا بااستاد اناری؟ما که هنوز هیچی نخوندیم چطور شروع کنیم؟
-
donya bivafa ای ولااااااااااااا بااستاد اناری؟ما که هنوز هیچی نخوندیم چطور شروع کنیم؟
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیش -
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشdonya bivafa ممنونم تشکر
-
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشdonya bivafa در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشگرامر صرفا از سوم و پیش میاد
تازه ب نسب سومم خیلی کمتر میاد
-
donya bivafa در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
@afshani
نه با اناری نیست..من با هرکتابی میسازم..لغت و گرامر سال دوم شروع کن تا گرامر پیشگرامر صرفا از سوم و پیش میاد
تازه ب نسب سومم خیلی کمتر میاد
@zohre-nowrouzi
بهم ربط داره دوم و سوم..پایه هستش لازمه -
@Afshani
من خودم پارسال با ریاضی همین مشکلو داشتم . فیلمای استاد رو متوجه میشدم ولی تستای بعضی مباحث رو اشتباه حل می کردم. کتابم 10 سال آبی قلم چی بود درسنامه اش خوب نبود و پاسخنامه اش زیاد جالب نبود. خوبی که داشت ، این بود که منبع خوبی از تستای کنکور بود.
امسال وضعیتم خیلی بهتر شده جزوه استاد رو مرور می کنم ولی از کتاب ریاضی خیلی سبز استفاده می کنم و خیلی تستا برام روون تر شده . درسنامه اش قابل فهم تر از آبیه و مثالای آموزشی خوبی و بعضا سخت حل کرده . اکثر نکاتو هم گفته . پاسخنامه تستاش هم خوبه و برای بعضی سوالا راه حل سریعتر رو هم گفته.
حالا شما میتونید اول خودتون بررسیش کنید ببینید مشکل از منابع بوده یا نه شاید اون بهتر باشه واستون . -
دوست عزیز
فیلم تو فیزیک و ریاضی هییییییییییییییچ ب درد نمیخوره مگر اینکه ی مبحث و واقعا با کتاب یاد نگیری
وقتی ی سری مفاهیم مثلا از حد یادتونه و بلدید دیگه نیاز ب فرمولای عجیب غریب و تستی نیست ک یادتون بره
البته از حق نگذریم من امار و با اقای امینی راد جلو رفتم و کامل تو کنکور جواب دادم
ولی ریاضی فیزیک قدرت حل سواله ک با تمرینو تست میشه یاد گرفت
اگرم بلد نبودی ایراد نداره جلو برو با تستای بیشتر مطمن متوجه میشی -
دوست عزیز
فیلم تو فیزیک و ریاضی هییییییییییییییچ ب درد نمیخوره مگر اینکه ی مبحث و واقعا با کتاب یاد نگیری
وقتی ی سری مفاهیم مثلا از حد یادتونه و بلدید دیگه نیاز ب فرمولای عجیب غریب و تستی نیست ک یادتون بره
البته از حق نگذریم من امار و با اقای امینی راد جلو رفتم و کامل تو کنکور جواب دادم
ولی ریاضی فیزیک قدرت حل سواله ک با تمرینو تست میشه یاد گرفت
اگرم بلد نبودی ایراد نداره جلو برو با تستای بیشتر مطمن متوجه میشی -
@afshani در چکار کنم واسه ریاضی گفته است:
@romisa1234 ریاضی پیش ابی دارم ریاضی 3خیلی سبز درسنامه هارو نمیخوندم ممنونم از راهنماییتون
من جامع خیلی سبز دارم
ریاضی رو بهتره مبحثی بخونید. سال به سال سخته یکم
مثلا تابع دوم و سوم و پیش
مثلثات دوم و سوم و پیش
که بیشتر توو کتابای جامع اینطوریه -
@romisa1234 ریاضی پیش ابی دارم ریاضی 3خیلی سبز درسنامه هارو نمیخوندم ممنونم از راهنماییتون
من جامع خیلی سبز دارم
ریاضی رو بهتره مبحثی بخونید. سال به سال سخته یکم
مثلا تابع دوم و سوم و پیش
مثلثات دوم و سوم و پیش
که بیشتر توو کتابای جامع اینطوریه -
@romisa1234 مگه خیلی سبز جامع داره وای نمیدونستم برم بخرم
برید اول چن صفحه شو از یه دوستی بگیرید بخونید یا یه مبحثشو
برای من که خیلی خوب بود به ریاضی کنکور علاقه مندتر شدم -
اره عالیه من پارسال حالم از ریاضی بهم میخورد تا وسطای اذر من هیچیی ریاضی نخوندم
اذرماه جامع خیلی سبز رو خریدم خیلی علاقمند شدم به ریاضی
حتما یه نگاه بهش بندازید -
برید اول چن صفحه شو از یه دوستی بگیرید بخونید یا یه مبحثشو
برای من که خیلی خوب بود به ریاضی کنکور علاقه مندتر شدم -
اره عالیه من پارسال حالم از ریاضی بهم میخورد تا وسطای اذر من هیچیی ریاضی نخوندم
اذرماه جامع خیلی سبز رو خریدم خیلی علاقمند شدم به ریاضی
حتما یه نگاه بهش بندازید -
@shiva-tr مررررررررسی از راهنماییتون حتما فردا پیش به سوی جامع سبز برام دعا کنین من نمیتونستم قبلا مداوم بخونم حالا حالم یکم بهترشده میخوام بخونم ولی فیلمها نمیذارن