چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
-
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم ** -
نمیدونستم من، مرسی که گفتی
-
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **چیزی نمیشناسید که فیلتر نباشه ؟
-
چیزی نمیشناسید که فیلتر نباشه ؟
vivienne در چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید گفته است:
واسه من copilot مایکروسافت فیلتر نیست اما مثل چت جیپی دقیق نیست
اگر محدودیت استفاده از فیلترشکن داری میتونی از یسری سایت ها استفاده کنی جای نصب فیلترشکن
دیگ وارد این مباحث نشیم که تاپیک به مشکل نخوره ولی سرچ کنید میتونید دست پیدا کنید -
@Sally در چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید گفته است:
اره خیلی خوبه ولی باید پرمیوم باشه
تا ۵۰ تا سوال در هفته رو بیشتر ساپورت نمیکنهنه بیشتره اگر
چت جیپی رو میگی چهل سوال هر تقریبا پنج ساعته و بیشتر که بشه میره روی نسخه قبل ولی همچنان برای متن قابل استفاده س،ولی اره برای ارسال فایل محدودیتش بیشتره و به نسخه مربوط نمیکنه باید اکانت پلاس گرفت -
vivienne در چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید گفته است:
واسه من copilot مایکروسافت فیلتر نیست اما مثل چت جیپی دقیق نیست
اگر محدودیت استفاده از فیلترشکن داری میتونی از یسری سایت ها استفاده کنی جای نصب فیلترشکن
دیگ وارد این مباحث نشیم که تاپیک به مشکل نخوره ولی سرچ کنید میتونید دست پیدا کنیداونم فیلتره متاسفانه
یعنی برای من نیاورد
تلگرام هم بات های خوبی داره -
برای اینکه هوش مصنوعی بهتون پاسخ درستی بده یه سری داده بهش بدید که بر اساس اطلاعات خودتون و چیزایی که بلدید بهتون جواب میده اینش جالبه.
مثلا یه گرامر زبانو براش بفرست بگو من اینارو بلدم طبق اینا به سوالام جواب بده بعد طبق چیزی که بهش یاد دادید براتون تحلیل میکنه.میتونید اشعار فارسی رو براش بفرستید و براتون تحلیل کنه و کلی چیز دیگه برای کنکورتون
اگه یبار بهتون جواب داد براش بنویسید ساده تر توضیح بده مطلب رو کاملا ساده تر توضیح میده -
ربات های هوش مصنوعی داخل تلگرام هم شبیه چت جی پی تی هستند
-
اره ربات های تلگرام هم میشه اما چندتایی که من داشتم حافظه ندارن و نمیتوننن بین پیام ها ارتباط بگیرن و قابلیت دریافت فایل و عکس هم ندارم
اگر موردی داشتید که این توانایی ها داشت اینجا بذارید مرسی -
واسه ی ترجمه هم عالیه واقعا
من خودم زبانم زیاد اوکی نبود و همیشه برای منابع خوب که زبان اصلی بودن باید هزینه زیادی میدادم (یا مادی که بدم ترجمه کنن یا وقت که باید میذاشتم و با گوگل ترنسلیت که جمله بندیش درست کنم و کلماتش ) ولی واقعا ترجمه ی که این میده خیلی خوبه و بی نیازم کرده
فرصت خوبیه که توی هر رشته ای هستید با منابع سطح اول دنیا به راحتی ارتباط بگیرید و مطالعه کنید -
بچه های کنکوری بجز سوالات درسی میتونید روی مشاوره و برنامه ریزییش هم حساب کنید
یه موضوع جدید باز کنید و بگید مشاور کنکورم شو و بعد
-تایم های خالی و پرتون رو ،تایمی که تا کنکور مونده
-حجم های درسی که قرار بخونید،درس های که ضعف و قوت بیشتری دارید
-هدفی که دارید
و....
رو واسش بفرستید و ازش بخواید بهترین برنامه رو بهتون بده و ی برنامه اختصاصی ازش بگیرید