Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. برخی،بعضی یا بسیاری
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی

برخی،بعضی یا بسیاری

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
7 دیدگاه‌ها 3 کاربران 362 بازدیدها 2 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • vivienneV آفلاین
    vivienneV آفلاین
    vivienne
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
    اینا درسته ؟
    یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟

تجربی
    فارغ-التحصیلان-آلاء
    دانشجویان-درس-خون
    دانش-آموزان-آلاء

امیلیا Narges_N 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • vivienneV vivienne

دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
      اینا درسته ؟
      یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟

تجربی
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      دانشجویان-درس-خون
      دانش-آموزان-آلاء

امیلیا آفلاین
      امیلیا آفلاین
      امیلی

vivienne سلام وقت شما بخیر باشه
      ببخشید خودتون تو سوالی دیدین اینو ؟
      چون اصا این برخی / بسیاری هم معنی و معادل هم نیستن که درست باشه اینطور

vivienneV 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • vivienneV vivienne

اینا درسته ؟

تجربی
        فارغ-التحصیلان-آلاء
        دانشجویان-درس-خون
        دانش-آموزان-آلاء

Narges_N آفلاین
        Narges_N آفلاین
        Narges_

vivienne سلام نمیشه انقدر قطعی در موردش صحبت کرد که هر موقع برخی دیدین بگین بسیاریه
        هر موقع بسیاری دیدین بگین برخی یا بعضیه چون باید حالت های مختلف تو ذهنتون باشه و بر اساس تحلیل تصمیم گیری کنید.
        خب یه حالتش قلم چی همین امسال اومد که
        گزینه ی جواب تست میگفت
        فقط بعضی از نوکلئوتید هایی که در محل همانند سازی قابل مشاهده هستن میتونن با تشکیل نوعی پیوند در ساختار دنا قرار بگیرند
        خب شما ریز بشید میگید ۴ تا شامل(تیمین، گوانین،آدنین و سیتوزین) میتونن وصل بشن ولی یه دونه که میشه همون یوراسیل وصل نمیشه
        پس بیایم بگیم بسیاری وصل میشن(اون ۴ تا)
        برخی یا بعضی وصل نمیشن یعنی یوراسیل! و این گزینه رو رد کنیم
        اماااا اینجا باید به گزینه های دیگه دقت کافی داشته باشین که چنانچه قابل رد شدن بودن رد کنید چون ممکنه طراح تست به صورت کلی اون بعضی رو گفته باشه.
        حالا به صورت کلی یعنی این که کلا گفته آقا یه سری هستن که میتونن وصل بشن و یه سری هم هستن که نمیتونن متصل شن(باید توانایی رد گزینه های دیگه رو داشته باشین)

در رابطه با سوال خودتون هم بله میشه درست گرفت البته بگم نه به خاطر این که بعضی میشه بسیاری به این خاطر که شما تو شکل کتاب میبینین یه سریا مژک دارن و این درسته!

یه حالتم هست مثلا واسه یاخته های دیواره ی حبابک
        اگه تست به ما بگه
        بسیاری از یاخته های دیواره ی حبابک در سطح خود فاقد زوائد هستن شما میتونین درست بگیرین
        چون میدونیم سنگفرشیا فراوان ترن و در سطح خودشون هم زائده ندارن.

تنظیم نشده.

1
        • امیلیا امیلی

vivienne سلام وقت شما بخیر باشه
          ببخشید خودتون تو سوالی دیدین اینو ؟
          چون اصا این برخی / بسیاری هم معنی و معادل هم نیستن که درست باشه اینطور

vivienneV آفلاین
          vivienneV آفلاین
          vivienne
          دانش آموزان آلاء

@لیلی_

همون گزاره ای که گفتم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Narges_N Narges_

vivienne سلام نمیشه انقدر قطعی در موردش صحبت کرد که هر موقع برخی دیدین بگین بسیاریه
            هر موقع بسیاری دیدین بگین برخی یا بعضیه چون باید حالت های مختلف تو ذهنتون باشه و بر اساس تحلیل تصمیم گیری کنید.
            خب یه حالتش قلم چی همین امسال اومد که
            گزینه ی جواب تست میگفت
            فقط بعضی از نوکلئوتید هایی که در محل همانند سازی قابل مشاهده هستن میتونن با تشکیل نوعی پیوند در ساختار دنا قرار بگیرند
            خب شما ریز بشید میگید ۴ تا شامل(تیمین، گوانین،آدنین و سیتوزین) میتونن وصل بشن ولی یه دونه که میشه همون یوراسیل وصل نمیشه
            پس بیایم بگیم بسیاری وصل میشن(اون ۴ تا)
            برخی یا بعضی وصل نمیشن یعنی یوراسیل! و این گزینه رو رد کنیم
            اماااا اینجا باید به گزینه های دیگه دقت کافی داشته باشین که چنانچه قابل رد شدن بودن رد کنید چون ممکنه طراح تست به صورت کلی اون بعضی رو گفته باشه.
            حالا به صورت کلی یعنی این که کلا گفته آقا یه سری هستن که میتونن وصل بشن و یه سری هم هستن که نمیتونن متصل شن(باید توانایی رد گزینه های دیگه رو داشته باشین)

در رابطه با سوال خودتون هم بله میشه درست گرفت البته بگم نه به خاطر این که بعضی میشه بسیاری به این خاطر که شما تو شکل کتاب میبینین یه سریا مژک دارن و این درسته!

یه حالتم هست مثلا واسه یاخته های دیواره ی حبابک
            اگه تست به ما بگه
            بسیاری از یاخته های دیواره ی حبابک در سطح خود فاقد زوائد هستن شما میتونین درست بگیرین
            چون میدونیم سنگفرشیا فراوان ترن و در سطح خودشون هم زائده ندارن.

vivienneV آفلاین
            vivienneV آفلاین
            vivienne
            دانش آموزان آلاء

Narges_

حرفاتون منطقیه
            یعنی درستشم همینه ولی اجازه بدین باهاتون مخالف باشم
            به نظرم اینکه به سوالای کنکور اینجوری جواب بدیم درست نیست
            راستش اشتباه پارسال من همین بود زیست کنکور یه سری سوال داره که خب استاندارد و درستن و کسی که درس خونده باید بهشون جواب بده و هیچ شبهه‌ای درش نیست ولی یه سری سوالات هستن که تو آزمونهای آزمایشی میشه با روش بدو بدتر همونطور که خودتون گفتین انتخاب کرد و جواب داد حالا اشتباه من چی بود
            اشتباه من این بود که برای کنکور هم همین کارو کردم
            من به تعداد زیادی سوال جواب داد بودم نزدیک ۳۰ سوال و انتظار درصد بالایی داشتم ولی وقتی درصدا اومد
            وضعیت زیستم خیلی داغون بود (۴۳درصد
            فقط میخوام بگم این نکات مضخرف مثل همین یکی بودن بعضی و بسیاری یه نکته ایه که تو یکی از کنکور ها اومده (اینو بعد این تاپیکو زدم از استادم پرسیدم وگفتند که اومده و ازین به بعد باید رعایت کنید )
            و ما هم باید رعایت کنیم .

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • vivienneV vivienne

Narges_

حرفاتون منطقیه
              یعنی درستشم همینه ولی اجازه بدین باهاتون مخالف باشم
              به نظرم اینکه به سوالای کنکور اینجوری جواب بدیم درست نیست
              راستش اشتباه پارسال من همین بود زیست کنکور یه سری سوال داره که خب استاندارد و درستن و کسی که درس خونده باید بهشون جواب بده و هیچ شبهه‌ای درش نیست ولی یه سری سوالات هستن که تو آزمونهای آزمایشی میشه با روش بدو بدتر همونطور که خودتون گفتین انتخاب کرد و جواب داد حالا اشتباه من چی بود
              اشتباه من این بود که برای کنکور هم همین کارو کردم
              من به تعداد زیادی سوال جواب داد بودم نزدیک ۳۰ سوال و انتظار درصد بالایی داشتم ولی وقتی درصدا اومد
              وضعیت زیستم خیلی داغون بود (۴۳درصد
              فقط میخوام بگم این نکات مضخرف مثل همین یکی بودن بعضی و بسیاری یه نکته ایه که تو یکی از کنکور ها اومده (اینو بعد این تاپیکو زدم از استادم پرسیدم وگفتند که اومده و ازین به بعد باید رعایت کنید )
              و ما هم باید رعایت کنیم .

Narges_N آفلاین
              Narges_N آفلاین
              Narges_
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Narges_ انجام شده

vivienne این که چطور میخواید با این تست ها مقابله داشته باشید میل خودتون هست که شما رو به درصد مورد نظر برسونه یا نه...
              تستای کنکور امسال یه سریاش خیلی ابهام داشت
              اکثرا فکر میکردن تستا دو جواب داره و این دو جواب داشتن یعنی انتخاب جواب درست با توجه به تمام جوانب صورت تست!
              من نمیگم تستای آزمونای آزمایشی همشون درست و استاندارن این استاندارد رو حتی همه ی سوالای کنکور هم ندارن پس آزمونا جای خودشونن
              منتهی باید بدونید تنها راه آشنا شدن با تیپای مختلف این تست زدن تست زیاده
              و البته که گاهی طراح کنکور هم کم نمیزاره
              فکر میکنم کنکور ۴۰۱ نوبت اول بود که شمارشی از قلب داده بود
              با این بیان
              به طور معمول فقط بعضی از یاخته های ماهیچه ی قلب یک انسان بالغ به رشته های کلاژن موجود در بافت پیوندی متصل هستن.

متن کتاب از کلمه ی بسیاری استفاده کرده!
              ولی عبارت عبارت درستی هست
              چرا؟
              چون اینجا منظورش از بعضی تعداد کم نیسن
              صرفا اشاره به یاخته های ماهیچه ای قلبه که بخشی از یاخته های ماهیچه ی قلب هستن.

تنظیم نشده.

1
              • Narges_N Narges_

vivienne این که چطور میخواید با این تست ها مقابله داشته باشید میل خودتون هست که شما رو به درصد مورد نظر برسونه یا نه...
                تستای کنکور امسال یه سریاش خیلی ابهام داشت
                اکثرا فکر میکردن تستا دو جواب داره و این دو جواب داشتن یعنی انتخاب جواب درست با توجه به تمام جوانب صورت تست!
                من نمیگم تستای آزمونای آزمایشی همشون درست و استاندارن این استاندارد رو حتی همه ی سوالای کنکور هم ندارن پس آزمونا جای خودشونن
                منتهی باید بدونید تنها راه آشنا شدن با تیپای مختلف این تست زدن تست زیاده
                و البته که گاهی طراح کنکور هم کم نمیزاره
                فکر میکنم کنکور ۴۰۱ نوبت اول بود که شمارشی از قلب داده بود
                با این بیان
                به طور معمول فقط بعضی از یاخته های ماهیچه ی قلب یک انسان بالغ به رشته های کلاژن موجود در بافت پیوندی متصل هستن.

متن کتاب از کلمه ی بسیاری استفاده کرده!
                ولی عبارت عبارت درستی هست
                چرا؟
                چون اینجا منظورش از بعضی تعداد کم نیسن
                صرفا اشاره به یاخته های ماهیچه ای قلبه که بخشی از یاخته های ماهیچه ی قلب هستن.

vivienneV آفلاین
                vivienneV آفلاین
                vivienne
                دانش آموزان آلاء

Narges_

به نظرم حرفایی که میزنین وراه حلتون تضادی با گفته های من نداره
                و نظرتون کاملا منطقیه
                ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                پاسخ