فیزیک
-
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم. -
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم. -
Aqua گزینه ۴ میشه
-
Hg L 0 گزینه ۴
-
Hg L 0 گزینه ۴
-
Aqua گزینه ۴ میشه
@E-B-BUTTERFLY
ببین اول طبق شکل پتانسیل نقاط c و b که نزدیک قطب منفی میدان میشن یه اندازه ست اگه مقایسه کنی فاصله خط های موازی تو این نقاط برابره. مثلا بیا بگو پتانسیل این دو نقطه که مساوی هم هست چون خطوط عین هم هستن پس میدان هم یکیه و پتانسیل برابر دارن
یه عدد یکسان به اینا بده فرضی مثلا عدد سه
بعد میدان در نقطه A که نزدیک قطب مثبت هست از نقطه d بزرگتره
پس میام به A میدیم فرضا عدد پنج
به d مثلا میدیم یه عددی کوچک تر پنج حالا هر چی مثلا 4 ( خیلی دیگه تحلیلیه من سعی میکنم با عدد گذاری یه جوری ساده کنم)
خب بیای اینو طبق گزینه ها انجام بدی میفهمی گزینه چهار درسته
کلا خط فکری تست اینجوریه بیای پتانسیل نقاط رو با شکل مرتب تعیین کنی از بزرگ به کوچیک بصورت a>b=c>d حالا یا مثل من عدد بزاری یا خود ذهنی گزینه ها رو با این امتحان کنی.
-
@E-B-BUTTERFLY
ببین اول طبق شکل پتانسیل نقاط c و b که نزدیک قطب منفی میدان میشن یه اندازه ست اگه مقایسه کنی فاصله خط های موازی تو این نقاط برابره. مثلا بیا بگو پتانسیل این دو نقطه که مساوی هم هست چون خطوط عین هم هستن پس میدان هم یکیه و پتانسیل برابر دارن
یه عدد یکسان به اینا بده فرضی مثلا عدد سه
بعد میدان در نقطه A که نزدیک قطب مثبت هست از نقطه d بزرگتره
پس میام به A میدیم فرضا عدد پنج
به d مثلا میدیم یه عددی کوچک تر پنج حالا هر چی مثلا 4 ( خیلی دیگه تحلیلیه من سعی میکنم با عدد گذاری یه جوری ساده کنم)
خب بیای اینو طبق گزینه ها انجام بدی میفهمی گزینه چهار درسته
کلا خط فکری تست اینجوریه بیای پتانسیل نقاط رو با شکل مرتب تعیین کنی از بزرگ به کوچیک بصورت a>b=c>d حالا یا مثل من عدد بزاری یا خود ذهنی گزینه ها رو با این امتحان کنی.
Aqua من با عدد راحت تر هستم. امیدوارم برای همه تست های این شکلی جواب بده.
خیلی ممنونم واقعا روش جالبی بود. -
@E-B-BUTTERFLY ایده ای ندارم راستش
جواب رو حالا اگه هست(جواب تشریحی) بفرستید امیدوارم بتونم توضیحش بدم
این تیپو ندیده بودم تا حالاHg L 0 اگر تمایل دارید میتونم پاسخنامه رو بفرستم برای خودتون هم خیلی میتونه مفید واقع بشه.
-
Aqua من با عدد راحت تر هستم. امیدوارم برای همه تست های این شکلی جواب بده.
خیلی ممنونم واقعا روش جالبی بود. -
Hg L 0 اگر تمایل دارید میتونم پاسخنامه رو بفرستم برای خودتون هم خیلی میتونه مفید واقع بشه.
-
Hg L 0
بفرمایید.