Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چیکار کنم بشینم پای درسم؟
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

چیکار کنم بشینم پای درسم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
53 دیدگاه‌ها 9 کاربران 629 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hg L 0H آفلاین
    Hg L 0H آفلاین
    Hg L 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hg L 0 انجام شده

سلام
    دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
    عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
    نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
    اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
    یا این که خوابم میگیره
    لطفا اگه راهی دارین بگین...
    اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
    دوازدهم دانشجویان-پزشکی دانشجویان-مهندسی دانشجویان-درس-خون

برای خورشید پس از شبای طولانی...

MSinaM AquaA لیلی_ل خرگوشیانو سنپایخ 4 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Hg L 0H Hg L 0

سلام
      یا این که خوابم میگیره
      اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه

MSinaM آفلاین
      MSinaM آفلاین
      MSina
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Hg L 0 سلام
      امیدوارم بخاطر اینکه دیدین جواب دادم زیاد امیدوار نشده باشین، چون هیچ راه حل جادویی یا غیر جادویی تو جیبم ندارم که براتون رو کنم بگم اگه فلان کارو انجام بدین، دیگه خسته نمیشین...😅👀

فقط اومدم بگم که پای کتابتون بشینین
      حتی اگه خسته شدین، پای کتابتون بمونین
      حتی اگه دیگه نمیفهمیدین، تا آخر تایمی که مشخص کردین پای کتابتون بمونین
      حتی اگه بازدهیتون خیییییلی اومده پایین و عملا ناچیزه، بازم پای کتابتون بشینین و ادامه بدین

کمیت رو حفظ کنین، کم‌کم عادت میکنین و کیفیت هم میاد تو کار🤝

بماند
      .

Hg L 0H 2 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • م آفلاین
        م آفلاین
        ماهلین سایتمون

بشین پای درست
        مختصرو مفید

Hg L 0H 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Hg L 0H Hg L 0

سلام
          یا این که خوابم میگیره

AquaA آفلاین
          AquaA آفلاین
          Aqua
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده

Hg L 0
          سلام
          دقیقا میفهمم چی میگی چون خودمم پارسال اینجوری شدم
          ولی خب نزار عادت بشه برات درس نخوندن، یعنی اینجوری میشه که درس نمی‌خونی هر روز ولی در عین حال عذاب وجدانش هم داری. دیگه یه مدت بعد این روند عادت میشه
          یه کار اینه که فضای مطالعه رو عوض کنی یعنی بری کتابخونه یا اگه اونجا میخونی بیای خونه
          یا تو خود خونه از اتاق بیای بیرون بری هال بشینی درس بخونی یا آشپزخونه جلو مامانت، تاثیر داره این کار
          و اینکه خب یه چندروز که خوب بخونی خودش انگیزه میشه و این روند تموم میشه
          برا وب گردی هم مدیریت کن حالا اگه خواستی یه برنامه پیشنهاد میکنم بریزی رو گوشی مدیریت کنی
          و اینکه خب سعی کن برنامه سبک تر بنویسی همشو برسی وقتی این کارو کنی یکم انگیزه میگیری و هی بهتر میخونی
          ولی صفر نشه مطالعت
          کلا یه مدت زور بزنی و بخونی از این سیکل معیوب خارج میشی

4
          • MSinaM MSina

Hg L 0 سلام
            امیدوارم بخاطر اینکه دیدین جواب دادم زیاد امیدوار نشده باشین، چون هیچ راه حل جادویی یا غیر جادویی تو جیبم ندارم که براتون رو کنم بگم اگه فلان کارو انجام بدین، دیگه خسته نمیشین...😅👀

حتی اگه بازدهیتون خیییییلی اومده پایین و عملا ناچیزه، بازم پای کتابتون بشینین و ادامه بدین

Hg L 0H آفلاین
            Hg L 0H آفلاین
            Hg L 0

MSina درسته
            عادتو داشتم ولی الان مثل این که از بین رفته
            همش دنبال راه فرارم😑 و رسما میتونم خودمو بدبخت کنم با این کار

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • م ماهلین سایتمون

بشین پای درست
              مختصرو مفید

Hg L 0H آفلاین
              Hg L 0H آفلاین
              Hg L 0

@د-ژ-م ممنونم😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • AquaA Aqua

Hg L 0
                سلام
                دقیقا میفهمم چی میگی چون خودمم پارسال اینجوری شدم
                ولی خب نزار عادت بشه برات درس نخوندن، یعنی اینجوری میشه که درس نمی‌خونی هر روز ولی در عین حال عذاب وجدانش هم داری. دیگه یه مدت بعد این روند عادت میشه
                یه کار اینه که فضای مطالعه رو عوض کنی یعنی بری کتابخونه یا اگه اونجا میخونی بیای خونه
                یا تو خود خونه از اتاق بیای بیرون بری هال بشینی درس بخونی یا آشپزخونه جلو مامانت، تاثیر داره این کار
                و اینکه خب یه چندروز که خوب بخونی خودش انگیزه میشه و این روند تموم میشه
                برا وب گردی هم مدیریت کن حالا اگه خواستی یه برنامه پیشنهاد میکنم بریزی رو گوشی مدیریت کنی
                و اینکه خب سعی کن برنامه سبک تر بنویسی همشو برسی وقتی این کارو کنی یکم انگیزه میگیری و هی بهتر میخونی
                ولی صفر نشه مطالعت
                کلا یه مدت زور بزنی و بخونی از این سیکل معیوب خارج میشی

Hg L 0H آفلاین
                Hg L 0H آفلاین
                Hg L 0

Aqua مطالعم هیچ روزی صفر نشده
                ولی یه کاری که میکنم اینه که مثلا انقدر نمیخونم که مجبور میشم از خوابم بزنم تا برسم بعد فرداش کسلم و اینو همینطوری ادامه میدم...
                البته اینم بگم بعضی روزا خوبم یعنی خوب میخونم اما این وسط اگه درسی بخونم که خوشم نمیاد ازش اوضاع به هم میریزه به عنوان مثال الان درگیر دینیم و خب خوندنش عذابه واسم

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • MSinaM MSina

Hg L 0 سلام

Hg L 0H آفلاین
                  Hg L 0H آفلاین
                  Hg L 0

MSina بعد یه مسئله ای
                  این که با وجود بازدهی عملا ناچیر بشینم پای کار خسته تر نمیکنه که بدتر بخوام ول کنم؟

MSinaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Hg L 0H Hg L 0

Aqua مطالعم هیچ روزی صفر نشده
                    ولی یه کاری که میکنم اینه که مثلا انقدر نمیخونم که مجبور میشم از خوابم بزنم تا برسم بعد فرداش کسلم و اینو همینطوری ادامه میدم...
                    البته اینم بگم بعضی روزا خوبم یعنی خوب میخونم اما این وسط اگه درسی بخونم که خوشم نمیاد ازش اوضاع به هم میریزه به عنوان مثال الان درگیر دینیم و خب خوندنش عذابه واسم

AquaA آفلاین
                    AquaA آفلاین
                    Aqua

Hg L 0
                    خوبه
                    این تقریبا خود منم پارسال، البته من همین موقع ها بود بریدم
                    و بهمن اواخرش دوباره شروع کردم
                    ساعت مطالعه بالا حتی گاها پیش اومد دو روز پشت سر هم نخوابیدم ولی خب تایم تا کنکور کم بود نشد دیگه
                    خواب خیلییییییی مهمه، امشب مثلا زود بخواب بدون توجه به برنامت که چرخه خوابت اوکی شه کسل نشی فردا
                    اگه دوازدهمی دینی بخون ولی خیلی دیگه زور نزن بیست شی و کامل بخونی، امتحان نوبت اول و نمراتش اصلا مهم نیس صرفا به عنوان آمادگی نسبی برا نهایی نگاش کن
                    یکمم استرس بدی به خودت بد نیس
                    استرس مدیریت شده به قول استاد فلاح عامل حرکته 😂منم اخرا همش به خودم استرس میدادم از ترس درس می‌خوندم زیاد
                    نسخه ی خاصی نداره
                    خوابتو اوکی کن کسل نباشی
                    پارت هات رو تایم کم تقسیم کن
                    امتحان دی ماهم زیاد حرص و جوش نزن مهم نیستن
                    من اگه خود پارسالمو می‌دیدم اینارو بهش میگفتم تو این شرایط .
                    این تایم خیلیا میبرن سعی کن بخونی یه ماه بگذره بهمن ماه سبک میشی

3
                    • AquaA Aqua

Hg L 0
                      خوبه
                      این تقریبا خود منم پارسال، البته من همین موقع ها بود بریدم
                      و بهمن اواخرش دوباره شروع کردم
                      ساعت مطالعه بالا حتی گاها پیش اومد دو روز پشت سر هم نخوابیدم ولی خب تایم تا کنکور کم بود نشد دیگه
                      خواب خیلییییییی مهمه، امشب مثلا زود بخواب بدون توجه به برنامت که چرخه خوابت اوکی شه کسل نشی فردا
                      اگه دوازدهمی دینی بخون ولی خیلی دیگه زور نزن بیست شی و کامل بخونی، امتحان نوبت اول و نمراتش اصلا مهم نیس صرفا به عنوان آمادگی نسبی برا نهایی نگاش کن
                      یکمم استرس بدی به خودت بد نیس
                      استرس مدیریت شده به قول استاد فلاح عامل حرکته 😂منم اخرا همش به خودم استرس میدادم از ترس درس می‌خوندم زیاد
                      نسخه ی خاصی نداره
                      خوابتو اوکی کن کسل نباشی
                      پارت هات رو تایم کم تقسیم کن
                      امتحان دی ماهم زیاد حرص و جوش نزن مهم نیستن
                      من اگه خود پارسالمو می‌دیدم اینارو بهش میگفتم تو این شرایط .
                      این تایم خیلیا میبرن سعی کن بخونی یه ماه بگذره بهمن ماه سبک میشی

Hg L 0H آفلاین
                      Hg L 0H آفلاین
                      Hg L 0

Aqua پس واقعا دارم لبه ی دره حرکت میکنم البته حرکت که نه دارم میدوئم=)
                      خیلی ممنونم✨

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Hg L 0H Hg L 0

Aqua پس واقعا دارم لبه ی دره حرکت میکنم البته حرکت که نه دارم میدوئم=)
                        خیلی ممنونم✨

AquaA آفلاین
                        AquaA آفلاین
                        Aqua

Hg L 0 پای کتاب بمون حالا مهم نیس بازدهی داره یا نه فقط بخون زورکی
                        برو بیرون قدم بزن، بگرد
                        فضای مجازی نباش. حالتو خوب نگهدار
                        که بقول خودت نیوفتی تو دره عین من
                        خواهش میکنم

1
                        • AquaA Aqua

Hg L 0 پای کتاب بمون حالا مهم نیس بازدهی داره یا نه فقط بخون زورکی
                          برو بیرون قدم بزن، بگرد
                          فضای مجازی نباش. حالتو خوب نگهدار
                          که بقول خودت نیوفتی تو دره عین من
                          خواهش میکنم

Hg L 0H آفلاین
                          Hg L 0H آفلاین
                          Hg L 0

Aqua امیدوارم موفق بشین امسال
                          🙏🏻

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Hg L 0H Hg L 0

Aqua امیدوارم موفق بشین امسال
                            🙏🏻

AquaA آفلاین
                            AquaA آفلاین
                            Aqua

Hg L 0 مرسی توام همینطور

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Hg L 0H Hg L 0

MSina بعد یه مسئله ای
                              این که با وجود بازدهی عملا ناچیر بشینم پای کار خسته تر نمیکنه که بدتر بخوام ول کنم؟

MSinaM آفلاین
                              MSinaM آفلاین
                              MSina
                              فارغ التحصیلان آلاء

Hg L 0
                              نکته‌ش همینه
                              که هرچی شد تا وقتی اون تایم مثلا یک ساعتی که گفتی میخونم رو تموم نکردی، از جلوی کتاب بلند نشی...
                              خیلی زیاد هم خسته میشی ولی افسوس که چاره‌ای نداری😅😅
                              همینه که هست...هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد...😅

بماند
                              .

2
                              • MSinaM MSina

Hg L 0
                                نکته‌ش همینه
                                که هرچی شد تا وقتی اون تایم مثلا یک ساعتی که گفتی میخونم رو تموم نکردی، از جلوی کتاب بلند نشی...
                                خیلی زیاد هم خسته میشی ولی افسوس که چاره‌ای نداری😅😅
                                همینه که هست...هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد...😅

Hg L 0H آفلاین
                                Hg L 0H آفلاین
                                Hg L 0
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hg L 0 انجام شده

MSina پس شروع میکنم به عملی کردنش
                                این مدلیلشو تا حالا کسی نگفته بود
                                ممنونم🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Hg L 0H Hg L 0

سلام
                                  یا این که خوابم میگیره

لیلی_ل آفلاین
                                  لیلی_ل آفلاین
                                  لیلی_
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط لیلی_ انجام شده

Hg L 0
                                  سلام
                                  امیدوارم حالتون خوب باشه
                                  من خودم تایم خیلی طولانی توی این چرخه ی خستگی بودم ولی خب با تایم های پومودرو و دور شدن از فضای مجازی تا حدودی تونستم حلش کنم
                                  و خب حتی همون پومودرو هم برام نشستن سخت بودش ولی تلاشم میکردم تا آخرین ثانیه بمونم پای کتاب
                                  گوشی رو خاموش کرده بودم و دسترسی کلا فضای مجازی و.. هیچی نداشتم و خب وقتی دلم میخواست برم دستم نمی‌رسید بهشون
                                  اگه دانشگاهی که دوست دارین نزدیک هستش میتونین برین و ببینین باعث میشه انگیزه ی کافی برای ادامه ی راه و رفع خستگی
                                  برای خودتون یه جو رقابتی درست کنین حالا با مدرسه با یه دوست یه هر کسی که مناسبِ برای پیشرفت کردن و برای تو رقابت موندن مجبور میشین که بخونین
                                  قدم زدن و پیاده روی خیلی میتونه روی روحیه و شادابی و در نتیجه روی خوندنتون‌ تاثیر داشته باشه
                                  اگه میتونین حرم رفتن یا زیارتگاهی میتونه روی حالتون تاثیر مثبت داشته باشه
                                  و اینکه این بازه ی دی ماه مث بالا رفتن از یه کوه میمونه که آخرا خیلی خسته میشی و خودت رو بزور میکشی بالا ولی وقتی برسی اون بالا پایین اومدن راحت تر میشه
                                  اینجا یکی از قله های کوچیک رسیدن به یه کنکور خوب که باید پشت سر گذاشته بشه پس ادامه بدین هر طوری که شده حتی با زور و خستگی
                                  ببخشید خیلی تایپ کردم
                                  موفق باشید🪷🪷

2
                                  • لیلی_ل لیلی_

Hg L 0
                                    سلام
                                    امیدوارم حالتون خوب باشه
                                    من خودم تایم خیلی طولانی توی این چرخه ی خستگی بودم ولی خب با تایم های پومودرو و دور شدن از فضای مجازی تا حدودی تونستم حلش کنم
                                    و خب حتی همون پومودرو هم برام نشستن سخت بودش ولی تلاشم میکردم تا آخرین ثانیه بمونم پای کتاب
                                    گوشی رو خاموش کرده بودم و دسترسی کلا فضای مجازی و.. هیچی نداشتم و خب وقتی دلم میخواست برم دستم نمی‌رسید بهشون
                                    اگه دانشگاهی که دوست دارین نزدیک هستش میتونین برین و ببینین باعث میشه انگیزه ی کافی برای ادامه ی راه و رفع خستگی
                                    برای خودتون یه جو رقابتی درست کنین حالا با مدرسه با یه دوست یه هر کسی که مناسبِ برای پیشرفت کردن و برای تو رقابت موندن مجبور میشین که بخونین
                                    قدم زدن و پیاده روی خیلی میتونه روی روحیه و شادابی و در نتیجه روی خوندنتون‌ تاثیر داشته باشه
                                    اگه میتونین حرم رفتن یا زیارتگاهی میتونه روی حالتون تاثیر مثبت داشته باشه
                                    و اینکه این بازه ی دی ماه مث بالا رفتن از یه کوه میمونه که آخرا خیلی خسته میشی و خودت رو بزور میکشی بالا ولی وقتی برسی اون بالا پایین اومدن راحت تر میشه
                                    اینجا یکی از قله های کوچیک رسیدن به یه کنکور خوب که باید پشت سر گذاشته بشه پس ادامه بدین هر طوری که شده حتی با زور و خستگی
                                    ببخشید خیلی تایپ کردم
                                    موفق باشید🪷🪷

Hg L 0H آفلاین
                                    Hg L 0H آفلاین
                                    Hg L 0

لیلی_ خواهش میکنم
                                    خیلی ممنونم✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • eliweE آفلاین
                                      eliweE آفلاین
                                      eliwe

جالبه، فقط مشکل من نیست…

نوشته های یک ذهن ADHD

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • eliweE آفلاین
                                        eliweE آفلاین
                                        eliwe

فکر کنم واقعنی باید گوشی هامونو برداریم یا بیشتر کنترل کنیم…

نوشته های یک ذهن ADHD

1
                                        • eliweE eliwe

فکر کنم واقعنی باید گوشی هامونو برداریم یا بیشتر کنترل کنیم…

Hg L 0H آفلاین
                                          Hg L 0H آفلاین
                                          Hg L 0

eliwe من درگیر گوشی نیستم وسط کارای سیستمم پا میشم میرم دور دور تو نت😓

eliweE AquaA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه