ماتریس
-
-
-
Aqua ممنون الان نگاه میکنم مشکلی بود راجب سوال ۲۱، میپرسم
.
ببخشید شما هم درس دارید با سوالام درگیرتون کردم
️.
سوال ۲۲ قرمز علامت زدم چرا اتحادو وسطش ول کرده اینا چیه نوشته؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@razie_ ماتریس .mp3
خواهش میکنم مشکلی نیس -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۳، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@razie_ سلام مثال ۲۱ میشه گزینه ۲؟
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۳، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@razie_
اینجوری حل کردم، دقیق مطمئن نیستم درسته یا غلط
اگه پاسخنامه داره چک کنید
غلط بود بگید منم بدونمفارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شدهAqua سلام ممنون، میشه چیزایی که نوشتید رو توضیح بدید؟
الان توی مثال ۲۱ چرا جای i و A رو عوض کرده؟!! (جاهایی که علامت زدم.) -
Aqua سلام ممنون، میشه چیزایی که نوشتید رو توضیح بدید؟
الان توی مثال ۲۱ چرا جای i و A رو عوض کرده؟!! (جاهایی که علامت زدم.)نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@razie_
Dec 23, 7.08 PM.mp3 -
@razie_
Dec 23, 7.08 PM.mp3Aqua خیلی ممنون که وقت گذاشتید و به موقع جوابمو دادید ببخشید من فعلا الان این مبحثو نمیخونم،سر فرصت کامل گوش میدم اشکالی داشتم ازتون میپرسم
.
-
Aqua خیلی ممنون که وقت گذاشتید و به موقع جوابمو دادید ببخشید من فعلا الان این مبحثو نمیخونم،سر فرصت کامل گوش میدم اشکالی داشتم ازتون میپرسم
.
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده@razie_ خواهش میکنم
هر وقت پرسیدید هستم
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شده
Aqua ممنون
.
در رابطه با سوال ۲۱،گفتم چرا جای i وAعوض شده توضیحی که براش گفتید درسته ولی ۲ روی سوال ضریب i بوده ولی توی جواب ضریب A شده منظورم این بود. دلیلشو نفهمیدم...
-
Aqua ممنون
.
در رابطه با سوال ۲۱،گفتم چرا جای i وAعوض شده توضیحی که براش گفتید درسته ولی ۲ روی سوال ضریب i بوده ولی توی جواب ضریب A شده منظورم این بود. دلیلشو نفهمیدم...
نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@razie_ راست میگید، فکر کنم اشتباه نوشته حواسش نبوده بعدم با همون ادامه داده
و خب فرض بگیریم اشتباه کرده اینجا جابه جا نوشته طبق روش خودش یه خواب دیگه در میاد من حساب کردم
که تو گزینه نیست -
@razie_ راست میگید، فکر کنم اشتباه نوشته حواسش نبوده بعدم با همون ادامه داده
و خب فرض بگیریم اشتباه کرده اینجا جابه جا نوشته طبق روش خودش یه خواب دیگه در میاد من حساب کردم
که تو گزینه نیستفارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شدهAqua با این جزوه همه چیو قاطی کردم من، به دانسته هامم شک میکنم...
️. پس اون جابه جا شدنه نکته ای نداره و غلط نوشته؟
️
بی زحمت میشه جواب ۲۱ رو بفرستید؟ -
Aqua با این جزوه همه چیو قاطی کردم من، به دانسته هامم شک میکنم...
️. پس اون جابه جا شدنه نکته ای نداره و غلط نوشته؟
️
بی زحمت میشه جواب ۲۱ رو بفرستید؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده -
@razie_
اره فکر میکنم اشتباهه نکته ای نیست
یه چیزی شبیه الگو میشه
باز اگه میخواید به استادتون بگید ایناروفارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شدهAqua ممنون الان نگاه میکنم مشکلی بود راجب سوال ۲۱، میپرسم
.
️.
سوال ۲۲ قرمز علامت زدم چرا اتحادو وسطش ول کرده اینا چیه نوشته؟ -
@razie_
اره فکر میکنم اشتباهه نکته ای نیست
یه چیزی شبیه الگو میشه
باز اگه میخواید به استادتون بگید اینارو -
جواب این قسمت چیزی که من نوشتم نمیشه؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده@razie_ درسته همینه
حالا جای A به توان دو، A بزار -
Aqua ممنون الان نگاه میکنم مشکلی بود راجب سوال ۲۱، میپرسم
.
️.
سوال ۲۲ قرمز علامت زدم چرا اتحادو وسطش ول کرده اینا چیه نوشته؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@razie_ ماتریس .mp3
خواهش میکنم مشکلی نیس -
Aqua اااا درسته
️.
-
@razie_ ماتریس .mp3
خواهش میکنم مشکلی نیسAqua سر فرصت گوش میکنم مشکلی بود میپرسم دوباره، ممنونم
.
-
-
-