جزوه فیزیک ۱۱ ام اقای فرشید داداشی رو میخواستم اگه کسی داره لطفا بفرسته خیلی نیاز دارم
اگه جزوه سطح متوسط(نه خیلی بالا نه پایین)داشتید هم ممنون میشم بفرستید
سلام دوستان کسی هست که جزوه نظام جدید فیزیک استاد کازرانیان رو داشته باشه من حاضرم سال یازدهم رو ازش بخرم امید وارم استاد حلالم کنن واقعا گیرم وقت ندارم بنویسم.
من خواستم فایل های جزوه فیزیک دوازدهم استاد یاری رو دانلود کنم چه از سایت و چه از اپ الا ولی نمیاد نیزنه غیر فعاله اگه میتونید بگید از کجا دانلود کردید یا اگه دارید میتونید به منم بدید ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
سلام آقا یاری
من جزوه صفر تا صد فیزیک دوازدهم را نیاز دارم ولی وقتی به پشتیبانی تیکت زدم گفتند که تا فروردین امکان خرید جزوات وجود ندارد میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید
fatima_a از وبسایت وارد بشید اولین ویدیویی رو که می خواین نشان کنید و بعد دوباره از نرم افزار وارد بشید.البته اگه اصرار دارید که داخل برنامه الا مطالب رو ببینید
fatima_a
اون پایین یه بخشی هست تحت عنوان نشان کردن ویدیو رو نشان کنید البته قبلش با همین اکانت باید وارد سایت بشید بعد وارد اپلیکیشن بشیدو از بخش نشان شده ها ویدیو رو پیدا کنید
@Rnn من همین دوازدهمو جلسه معرفیش دیدم گفتن نمیخواد برید صد و خرده ای دهم و صد و خرده ای یازدهمو ببینید یه دوره دیگه مختصر مفید به اسم فیزیک پایه تدریس میکنم اونو میخوام