آزمایش ایوری
-
سلام وقتتون بخیر
️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
سلام وقتتون بخیر
️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاForuzan Taheri سلام فکر نمیکنم درست باشه
تو متن کتاب برای گریفیت واژه ی مخلوط کردن رو داریم اما برای ایوری کتاب گفته اضافه کردن
به اضافه واسه آزمایش ایوری عصاره هست که طی ۳ مرحله میشه محیط کشت باکتری های زنده ی بدون پوشینه نه باکتری مرده ی پوشینه دار...
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم
سوالی بود مجدد بپرسید -
سلام وقتتون بخیر
️
این عبارت غلطه ؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاForuzan Taheri مته به خشخاش دارید میذارید. تاحالاچنین تستی ندیدم که بخواد اینقدر گیر بده. بعدشم مگه تعریف مخلوط یا عصاره توی کتاب زیست اومده که بخواد بگه گفتن یا نگفتنش تغییر ایجاد میکنه؟!
من نظرم اینه که اجازه بدید تست ها خودشون به شما نکته یاد بدن نه اینکه خودتون نکته دربیارید